elimde çok güzel yünlü bir kumaşım var ve ben bundan pantolon diktirmek iştedim muhtelif terzilere sordum ve kumaşı benden olan bir pantolonu dikmek için 100 tl istemeleri karşısında şok geçirdim. ben dikilmiş bir pantolonu çok daha ucuza alabiliyorum ya böyle insafsız bir dikiş rakamı olabilir mi arkadaşlar bana bir fikir verin lütfen atıcakmıyım ben bu kumaşı.
Ben pantalonu 25 e dikiyorum ama modeline göre değişiyor canım senden fazla fiyat istemişler ama kıyaslarsak hazırgiyim daha ucuz oluyor tabi standart kalıplar hepsi üst üste kesiliyor birden dikiliyor ben herkes için ayrı kalıp hazırlayıp dosyalıyorum herkesin kalıbınıda saklıyorum birde beğenmedi mi yeniden düzeltmeler yapılıyor hazır aldığında bu olay olmuyor illa bir yeri üstüne oturmuyor en ufak örneği boyu uymuyor terziye diktirmek biraz lüxe kaçıyor banada gelen bazı müşterileri ama hazırı şu kadar aa sen niye bu kadar isityorsun diyorlar o zaman hazır alın diyorum hatta zamanı olmayan bazılarına hazır modelleride öneriyorum mesela bayan 100 kilo belle göğüs ölçüsü hemen hemen aynı kendide biliyor üstüne uymadığını ama yinede pazarlık yapıcak diye kalp kırıyorlar bazen el emeği çok zor canım diken bilir lafım sana değil çünki hakikaten çok istemişler ama dikipte hakkını vermek istemeyen insanlar çok oluyor