Pantolon Giymek Kadını Kadınlıktan Uzaklaştırır

Aynen felaket hemde... :olamaz:

Oxford ayakkabı mı ne deniyor buna. Bende şu konuda adını öğrenmiştim. Hiç alakam olmaz bu tür ayakkabılarla.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mli-olmak-nedir-moralim-bozuldu.926342/page-6
Bunu giyen kadınlar tamamen rahatlığı için giyiyorlar sanki. Banada rahatlığı batsın dedirtiyor. o_O
Yaşasın feminen giyim tarzı diyelim o zaman. :KK73:

25 mi tam alışverişkolikmişsiniz. :)) Transparan güzel olur. Bende size yakışacağını düşünüyorum. Bir bakayım neler varmış merak ettirdiniz. :) Erkekler için mini eteğe göre daha gizemli geliyorsa demek ondan çekici geliyordur. Bende videodaki gibi derin yırtmaçlı bir maxi etek almak istiyorum. (Babet giymese iyiymiş onu da hiç sevmem.)

Evet guzel o etek ve ben suna asla katilmiyorum uzun etek orta boylu ama minyon tipli ince belli ince bacakli kadina da cok yakisiyo. Bu kiz uzun yakismis ona hemde cok benim boyum 163 ama giyince 168 gibi duruyorum. Balik etliye de yakisabilir ama zayif kadina yakistigi kadar degil. Bu tip kiyafet icin ince belli olmak lazim

O ayakkabiya gelince bende oyle bi ayakkabi asla olamaz cok erkeksi. Rahatlik da bi yere kadar ya ben seksapel isterim giyim tarzimda rahatligin cani cehenneme. Cok rahat topuklu ayakkabilar var duz taban ayakkabi kadar rahatlar hatta. Benim ayakkabilarimin hepsi rahattir

Evet guzel o etek ve ben suna asla katilmiyorum uzun etek orta boylu ama minyon tipli ince belli ince bacakli kadina da cok yakisiyo. Bu kiz uzun yakismis ona hemde cok benim boyum 163 ama giyince 168 gibi duruyorum. Balik etliye de yakisabilir ama zayif kadina yakistigi kadar degil. Bu tip kiyafet icin ince belli olmak lazim

O ayakkabiya gelince bende oyle bi ayakkabi asla olamaz cok erkeksi. Rahatlik da bi yere kadar ya ben seksapel isterim giyim tarzimda rahatligin cani cehenneme. Cok rahat topuklu ayakkabilar var duz taban ayakkabi kadar rahatlar hatta. Benim ayakkabilarimin hepsi rahattir
Dediğiniz kıstaslara katılıyorum. Birde tek renk olursa o da uzun gösterebilir. Maxi etek pek benlik değil derdim hep ama tek renk ile bir denemek istiyorum. Boy tolere edilebilir. Herşeyin başı yine kilo. Gram fazlası olmayan, sıkı ve fit bir vücuda her şey yakışıyor.

Ayakkabı seçimi ayak sağlığı için son derece önemli ama dediğiniz gibi öyle rahatlık olacaksa olmaz olsun. Kadın ayakkabısı mı erkek ayakkabısı mı belli değil. Evet rahat topuklu ayakkabılarda var neden bu acayip ayakkabılara talep var anlamıyorum.

Aslında o video, dün sizin fotoğrafınızı görünce aklıma geldi. Siyah mini bir elbise giydiğiniz bir fotoğraf. (2014 yazıyor. Bir binanın önünde güneş gözlüğü+siyah ince çorap+süper bir ayakkabı) Onu çok beğendim.

Bu aralar uyumlu olacak şekilde renkli giyinmeyi seviyorum ama baştan aşağı siyah giymekte güzeldir cool duruyor. :cool:

Son düzenleme:
Back
X