Pantolondaki zevk sıvısı ele bulaşırsa gebelik olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pantolona çıkmış ama kurumamış bi zevk sıvısı ele bulaşıp oradan vajinaya dokunulursa gebelik ihtimali var mı. Elde nemlilik gibi olmuş. Sperm taşınır mı böyle ?
Kesinlikle trollsün sen ya. Eğer değilsen de zaten gidip bir psikolog ile görüşmelisin.

antidepresan kullanıyorum. Okb için spesifik bi ilaç olmadığı için
Daha önce de 15 ay boyunca korkmuşsun gebelik var mı diye şüpheyle beklemişsin. Regl de olmuşsun testin de negatif. 3 kat çamaşırla hamile kalman imkansız. Bu takıntı seviyenin çok yüksek düzeyde olduğunun farkında değilsin muhtemelen. Hamile değilsin artık zihnini bir sal , sakin ol.

Daha önce de 15 ay boyunca korkmuşsun gebelik var mı diye şüpheyle beklemişsin. Regl de olmuşsun testin de negatif. 3 kat çamaşırla hamile kalman imkansız. Bu takıntı seviyenin çok yüksek düzeyde olduğunun farkında değilsin muhtemelen. Hamile değilsin artık zihnini bir sal , sakin ol.
Teşekkürler sağ olun ❤️ tek korkum betam sonradan yükselir korkusu

Aynı soruları kaç kez sormanız ve yine hayır cevabını almanız lazım artık durmanız için?
Aşağıya başka bir konuya sizin yazdığınız yorumu ekliyorum. Başkasına 20 gün sonra mutlaka çıkar diye tavsiye verebilecek kadar bilginiz var. Neyin peşindesiniz? Buradaki insanları yormaktan vazgeçin gereken cevabı defalarca verdiler size.
geç döllenme de ilişkiden en geç 20 gün sonra mutlaka çıkar demişti doktorum. O yüzden lütfen bana soylediginiz şeyleri yani endişelenme gerekmediğini kendinize de söyleyin. Yoksa benim gibi üç ay boyunca sürekli olarak kafaya takarsınız.

Yaa OKB li olmanızı anlıyorum. Bir türlü hamile olmadığınıza ikna olamıyorsunuz onu da anlıyorum. Peki bu kadar korku çekeceğinizi bile bile neden bir şekilde ilişki yaşıyorsunuz? Sizi zorluyor mu partneriniz?

Yaa OKB li olmanızı anlıyorum. Bir türlü hamile olmadığınıza ikna olamıyorsunuz onu da anlıyorum. Peki bu kadar korku çekeceğinizi bile bile neden bir şekilde ilişki yaşıyorsunuz? Sizi zorluyor mu partneriniz?
Hayır zorlamıyor bir buçuk yıldır hiç olmamıştı. Hatta söz vermiştik çünkü ben çok yaralandım bu süreçte ve yıprandım. Ciplak şekilde olmadığı için ve çok da mümkün değildir diye düşünüp bir şey olmaz diye ufak bi yakınlaşma oldu. Sonra kafama takıldı kurdum kafamda ve bu hale getirdi beni tekrar. Erkek arkadaşım kendisine asla dokunmadığını vs söylese de ben inanmıyorum. Dokunmuştur çünkü

Üşenmedim açtıgın konulara baktım . Yok efendim sperm deydi hamile kalırmıyım .. bilmem kac kere test yaptım negatif ama hamılemıyım. Tarlusal ıctım hamılemıyım. Vay arkadas hamılelıkten korkup korkup herkese de bı defalık oldu dıye sallayıp aynı konuları acman ne sıkıcı . Yorulmadan usanmadan. Valla gayretıne cabana hayran kaldım. Hamılelıkten korksan yapmazsın ha bu kadar sıkıntıysa korunma yollarını bı dene.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X