- 18 Haziran 2024
- 611
- 28
- 18
- 26
- Konu Sahibi lutfenyardi
Çok teşekkür ederim sağ olunTabiki de yeterli geç döllenme böyle bir şey değil hamile değilsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim sağ olunTabiki de yeterli geç döllenme böyle bir şey değil hamile değilsiniz
Peki okb için ilaç kullanıyor musun1 kez regl oldum bir kez kan testi yaptırdım. Daha önce de buna benzer bir durum yaşayıp 15 ay boyunca korktum. Okb ye verildi artık olayım. Buralarda kendimi iyi hissediyorum.
antidepresan kullanıyorum. Okb için spesifik bi ilaç olmadığı içinPeki okb için ilaç kullanıyor musun
E tabi ki olur deli misin hayırlı olsun evlatçığınPantolona çıkmış ama kurumamış bi zevk sıvısı ele bulaşıp oradan vajinaya dokunulursa gebelik ihtimali var mı. Elde nemlilik gibi olmuş. Sperm taşınır mı böyle ?
Kesinlikle trollsün sen ya. Eğer değilsen de zaten gidip bir psikolog ile görüşmelisin.Pantolona çıkmış ama kurumamış bi zevk sıvısı ele bulaşıp oradan vajinaya dokunulursa gebelik ihtimali var mı. Elde nemlilik gibi olmuş. Sperm taşınır mı böyle ?
Trol değilim. İnsanlar da trolleyecek şeyleri başka alanlarda bulur herhalde. Ya da cinselligi açık açık sorar yazar.Kesinlikle trollsün sen ya. Eğer değilsen de zaten gidip bir psikolog ile görüşmelisin.
Daha önce de 15 ay boyunca korkmuşsun gebelik var mı diye şüpheyle beklemişsin. Regl de olmuşsun testin de negatif. 3 kat çamaşırla hamile kalman imkansız. Bu takıntı seviyenin çok yüksek düzeyde olduğunun farkında değilsin muhtemelen. Hamile değilsin artık zihnini bir sal , sakin ol.antidepresan kullanıyorum. Okb için spesifik bi ilaç olmadığı için
Teşekkürler sağ olunDaha önce de 15 ay boyunca korkmuşsun gebelik var mı diye şüpheyle beklemişsin. Regl de olmuşsun testin de negatif. 3 kat çamaşırla hamile kalman imkansız. Bu takıntı seviyenin çok yüksek düzeyde olduğunun farkında değilsin muhtemelen. Hamile değilsin artık zihnini bir sal , sakin ol.
geç döllenme de ilişkiden en geç 20 gün sonra mutlaka çıkar demişti doktorum. O yüzden lütfen bana soylediginiz şeyleri yani endişelenme gerekmediğini kendinize de söyleyin. Yoksa benim gibi üç ay boyunca sürekli olarak kafaya takarsınız.
Gebelık bu kadar kolay olsaydı dünya nüfusu rakamlara sığmazdıPantolona çıkmış ama kurumamış bi zevk sıvısı ele bulaşıp oradan vajinaya dokunulursa gebelik ihtimali var mı. Elde nemlilik gibi olmuş. Sperm taşınır mı böyle ?
Hayır zorlamıyor bir buçuk yıldır hiç olmamıştı. Hatta söz vermiştik çünkü ben çok yaralandım bu süreçte ve yıprandım. Ciplak şekilde olmadığı için ve çok da mümkün değildir diye düşünüp bir şey olmaz diye ufak bi yakınlaşma oldu. Sonra kafama takıldı kurdum kafamda ve bu hale getirdi beni tekrar. Erkek arkadaşım kendisine asla dokunmadığını vs söylese de ben inanmıyorum. Dokunmuştur çünküYaa OKB li olmanızı anlıyorum. Bir türlü hamile olmadığınıza ikna olamıyorsunuz onu da anlıyorum. Peki bu kadar korku çekeceğinizi bile bile neden bir şekilde ilişki yaşıyorsunuz? Sizi zorluyor mu partneriniz?
Hey gidi hey ne zekalara kaldıkPantolona çıkmış ama kurumamış bi zevk sıvısı ele bulaşıp oradan vajinaya dokunulursa gebelik ihtimali var mı. Elde nemlilik gibi olmuş. Sperm taşınır mı böyle ?
Bu hayatımda yalnızca iki kez oldu. Yargılamadan önce okuyun.Öff bütün konuların hamilelikle ilgili. Hem korkuyorsun hem sürtünmeden duramıyorsun
Hiç pantolona bulaşmış zevk suyu ellemedigimiz için bilemedik k bakmaBilen var mı ?
Sevişgen ya. Hamile kalsada rahatlasak. Cinsellik konusunda da aşırı cahil açıp okuyup öğrenmez ama çatır çatır sevişmeyi bilir yosmaHer gün aynı konuları açmaktan sıkılmadın mı? Dalga mı geçiyorsun bizimle?
Sorarak öğrenceğine aç iki video seyret bişey oku öğren senin gibi cahili bilgilendirmek zorunda mıyız?Sorarak bilgileniyorum. Sorduğum soruda dalga geçme hakkınız da yok. Görmezden gelin. S