Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmez yavrum geçmez annem geçmez gülüm geçmez evladım geçmez geçmez geçmez ...Merhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Geçmez yavrum geçmez annem geçmez gülüm geçmez evladım geçmez geçmez geçmez ...
Daha ne kadar yazalım yavrum gülüm yapman böyle şeyler ya. Sperm bu ucuna füze takılmış uzay aracı değil![]()
Geçer canim geçerGeçmez yavrum geçmez annem geçmez gülüm geçmez evladım geçmez geçmez geçmez ...
Daha ne kadar yazalım yavrum gülüm yapman böyle şeyler ya. Sperm bu ucuna füze takılmış uzay aracı değil![]()
Estağfurullah yanlış anlaşıldım galiba umarım sizin için her şeyin en iyisi olurHı hı geçer adet felanda olmazsın 9 ay sonra bebiş kucağında
Ama biz gereksizler tedavi aşılama tüp bebek uykusuz geceler zorla hamile kalabikmek için uğraşıoruz işte hayat ne dersin..
Bazı yerlerde belki siye ihtimaller olunca sormak istiyorum galiba olana kadar içim rahat etmeyecekGeçmez yavrum geçmez annem geçmez gülüm geçmez evladım geçmez geçmez geçmez ...
Zırhlı bı yapıya sahip önüne ne gelirse deler geçer ve hamile kalırsın hiç şansın yokMerhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
:))kahkaha attım
Yanlış felan anlamadım gayet net açık..Estağfurullah yanlış anlaşıldım galiba umarım sizin için her şeyin en iyisi olur![]()
Teşekkür ederim çok tatlısınızBir aydır aynı konuyu dört kere açmışsınız. İnşallah geçmez ya. Sizin çoğalmamanız lazım.
Teşekkür ederimZırhlı bı yapıya sahip önüne ne gelirse deler geçer ve hamile kalırsın hiç şansın yok
geçebilir şuan hamile olabilirsiniz, bu çocuğu istemicekseniz aldırmak için bir doktor araştırın şimdidenMerhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Eğer istemezseniz cevaplamayabilirsiniz zaten yeterince stresli bir durumValla yeter ya.
23 yaşında gencecik bir kadın böyle saçma bi soru sormasın lütfen.
Hiç mi biyoloji dersi almadın, hiç mi sağlık dersi görmedin?
Tamam hadi okul okumadın, aç şu lanet internetten oku, nasıl gebe kalınır diye
Planlanan bir durum değildi sonuç olarakYanlış felan anlamadım gayet net açık..
Nasıl gebe kalındığını bilmeyen insan neden böyle işlere kalkışır onu anlayamıorm.. sorry
Olabilir mi ?geçebilir şuan hamile olabilirsiniz, bu çocuğu istemicekseniz aldırmak için bir doktor araştırın şimdiden