Pantolondan sperm geçer mi?

Merhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Geçmez yavrum geçmez annem geçmez gülüm geçmez evladım geçmez geçmez geçmez ...
Daha ne kadar yazalım yavrum gülüm yapman böyle şeyler ya. Sperm bu ucuna füze takılmış uzay aracı değil 🤷‍♀️

Hı hı geçer adet felanda olmazsın 9 ay sonra bebiş kucağında 🤗🤗

Ama biz gereksizler tedavi aşılama tüp bebek uykusuz geceler zorla hamile kalabikmek için uğraşıoruz işte hayat ne dersin..
Estağfurullah yanlış anlaşıldım galiba umarım sizin için her şeyin en iyisi olur 🙏🏻

Geçmez yavrum geçmez annem geçmez gülüm geçmez evladım geçmez geçmez geçmez ...
Daha ne kadar yazalım yavrum gülüm yapman böyle şeyler ya. Sperm bu ucuna füze takılmış uzay aracı değil 🤷‍♀️
Bazı yerlerde belki siye ihtimaller olunca sormak istiyorum galiba olana kadar içim rahat etmeyecek

Merhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Zırhlı bı yapıya sahip önüne ne gelirse deler geçer ve hamile kalırsın hiç şansın yok

geçebilir şuan hamile olabilirsiniz, bu çocuğu istemicekseniz aldırmak için bir doktor araştırın şimdiden

Valla yeter ya.
23 yaşında gencecik bir kadın böyle saçma bi soru sormasın lütfen.
Hiç mi biyoloji dersi almadın, hiç mi sağlık dersi görmedin?
Tamam hadi okul okumadın, aç şu lanet internetten oku, nasıl gebe kalınır diye
Eğer istemezseniz cevaplamayabilirsiniz zaten yeterince stresli bir durum

Back
X