Pantolondan sperm geçer mi?

Doktor da dedi takıntılısın daha önce bir şeyden kalmış olabilir mi dedi ama öyle bir durum yok tedirgin olduğum için böyle hissediyorum
Hayır takintilisin. Ocağa bakıp kapalı mı diye defalarca bakıp oradan ayrılıp, geri dönüp yine bakmak gibi. beyin inanmıyor. Ocak kapalı, görünuyor, ama yine bakıyor ya öyle bir şey iste. Sana da hamile değilsin diyoruz ki görmeden diyoruz bunu düşün artık ama inanmıyorsun. Aslında sana da saçma geliyor biri sana sorsa bunu ona hamile değilsin derdin.

Hayır takintilisin. Ocağa bakıp kapalı mı diye defalarca bakıp oradan ayrılıp, geri dönüp yine bakmak gibi. beyin inanmıyor. Ocak kapalı, görünuyor, ama yine bakıyor ya öyle bir şey iste. Sana da hamile değilsin diyoruz ki görmeden diyoruz bunu düşün artık ama inanmıyorsun. Aslında sana da saçma geliyor biri sana sorsa bunu ona hamile değilsin derdin.
Evet doğru evden çıkarken de öyleyim defalarca dönüp bakarım evet kesinlikle biri öyle bir şey söylese daha neler olmaz derim kendim yaşadığımda inanılmaz bir şekilde takıntılı oluyorum

Saka gibisin pes artik diyorum
Hayir neyi kanitlamak istiyorsun
Cok dogurgan oldugunumu yoksa partnerinin spermlerinin usain bolt gibi hizlica delip gectiginimi ?

Doktor da dedi takıntılısın daha önce bir şeyden kalmış olabilir mi dedi ama öyle bir durum yok tedirgin olduğum için böyle hissediyorum
Bosuna inkar ediyorsun bence. Bir profesyonelle gorussen kendi hayatini kurtarirsin. Bana faydasi yok, senin iyiligin icin soyluyorum.

Saka gibisin pes artik diyorum
Hayir neyi kanitlamak istiyorsun
Cok dogurgan oldugunumu yoksa partnerinin spermlerinin usain bolt gibi hizlica delip gectiginimi ?
Neden böyle söylüyorsunuz niye öyle bir şey düşüneyim ki olmasın zaten şu durumda yani çok sağolun yine de

Back
X