- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
Iciniz rahat edene kadar konu acmayada devam mı edeceksinizBazı yerlerde belki siye ihtimaller olunca sormak istiyorum galiba olana kadar içim rahat etmeyecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iciniz rahat edene kadar konu acmayada devam mı edeceksinizBazı yerlerde belki siye ihtimaller olunca sormak istiyorum galiba olana kadar içim rahat etmeyecek
Olabilme durumu var mıBari tam sevişin de bitsin bu çile. Zaten her türlü hamilelik korkusu yaşıyorsunuz, bari dibine kadar zevk almış olursunuz.
Tamda onu diorum planlamayla olmuo plansız ve pantondan kesin olur..Planlanan bir durum değildi sonuç olarak
tabiki hayır ya böyle birşey olabilirmi? olursada o bebeğe iyi bakın böye bir spermden dopan çocuk dahi falan olur, 3 yıl normal yoldan denedik biz beceremedik vallahi doktora koştuk, biz beceremiyoz tüp bebek yapın bize diyeOlabilir mi ?
Ard arda 8 bölüm doktorlar izleyince benBak ph dengesi eğer bozuk ve asidik yapıya geçtiyse geçebilir eriterek pantolonu. Ama bazik yapıdaysa geçmez. Eritemez. Sevgilin bi spermiyogram yaptırsın ph bakılsın.
Olmaz öyle bekareti gider.Bari tam sevişin de bitsin bu çile. Zaten her türlü hamilelik korkusu yaşıyorsunuz, bari dibine kadar zevk almış olursunuz.
Mümkünsüz duruyor ama olursa lütfen aldırmayın. Dünyayı o çocuk kurtaracak.Olabilme durumu var mı
Vaktinizi aldığım için kusura bakmayınIciniz rahat edene kadar konu acmayada devam mı edeceksiniz![]()
Bilimsel bilgimi kıskanmayın hanımefendi. Kızcağıza yardımcı olucam ben.Ard arda 8 bölüm doktorlar izleyince ben
Gerçekten miTamda onu diorum planlamayla olmuo plansız ve pantondan kesin olur..
Tabikiii ne sandın sen yarın kan ver kesin pozitifi görürsün hayırlı olsun.. Allah analı pantolonlu büyütsün inşAllah..Gerçekten mi
YERSENHa böyle duruyo yani.![]()
Stresi sen cahilliğin yüzünden yaşıyorsun yalnız, benim yorumumdan dolayı değilEğer istemezseniz cevaplamayabilirsiniz zaten yeterince stresli bir durum
Dalga geçiyorsunuzTamda onu diorum planlamayla olmuo plansız ve pantondan kesin olur..