• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pantolonumu daraltırsam pisman olur muyum?

kivircik2005

🚫
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
253
75
13
20
Merhaba. Bir pantolon aldım ama çok bol.normalde 42 giyiyorum ben salaş dursun diye 44 aldım.beli 1 karış bol geldi paçalar falan yerlerde. Terzi daraltabilir mi ? Kumaşı sert ve kalın. Kargo pantolon diye geçiyor.

Terzinin yapmayacağı iş mi var Allah aşkına daraltma kısaltma paça yapmayacaksa bu adam nasıl ekmek götürecek evine 🤣iade edemedin galiba pantolonu şimdi terziler pantolon bedelinden daha fazlasını istiyor ona göre bi paçaya 300 diyorlar geçen kadın pantolonu o paraya aldım die söylene söylene gitti valla 🙊😀

Terzinin yapmayacağı iş mi var Allah aşkına daraltma kısaltma paça yapmayacaksa bu adam nasıl ekmek götürecek evine 🤣iade edemedin galiba pantolonu şimdi terziler pantolon bedelinden daha fazlasını istiyor ona göre bi paçaya 300 diyorlar geçen kadın pantolonu o paraya aldım die söylene söylene gitti valla 🙊😀
Edemedim valla abla. İade merkezi benden 40 dk uzaklıkta. Arabayla gitsem aynı para

Neyse bidaha oturduğun yerde kargo şubesi olmayan satıcıdan alışveriş yapma .

Satıcıya soru sor kısmından hangi kargo sırketıyle çalıştıklarını öğren ondan sonra sepeti onayla

Back
X