- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi LunaDaisies
-
Bu sabah itibariyle 800 gr vermiş bulunuyorum diyetimin 4. günü devamı gelecek siz bana şans dilemesenizde =)
Çok teşekkürler mutlu ettiniz beni inşallah verecemBende size şans diliyorum :) inş gönlünüzce kiloları verirsiniz kalıcı olarak
Yok estağfurullahBi hastalık felanmi geçirdiniz acaba ne kadar surede aldınız kiloyu 50 kiloyken merak ettim yanlış anlamayin lütfen
Yok estağfurullahPsikolojik sıkıntılarım oldu ilaçlar aşırı iştahımı açtı yedikçe yedim ve kilo aldım 2 buçuk 3 senede aldım toplamda
Bırakmayacam inşallah çok teşekkürlerİnşallah verebiliriz hepimiz takipte olacağım arada kaçamaklar olsada asla birakmayin
Sizden de desteği aldım artık beni kimse tutamaz inşallah hepimiz verecezİnşallah verirsin kiloları :) başarılar yolumuz uzun ve meşakkatli.. sakın pes etme :)
Bol sanslar nerdeyse ayni kilodayi hedefte guzel takipteyim[/QUOTE][QUOşanslar ayni kaDaisies, post: 44833944, member: 589473"]Merhaba herkese
İki senedir aşırı kilo aldım önceki kilom 48-50 arasıydı.. Evliyim çocuğum yok şu an 93.9 kiloyum cumartesiden beri diyetteyim bugünde diyet günlüğü açmaya karar verdim ilk hedefim mayısa kadar 20 kilo vermek sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecek bana şans dileyin
Aynen bütün elbiselerim dolapta beni bekliyorAyy aynı ben. İnsan tum hayatını zayıf ve istediği gibi giyinerek gecirirken birkaç sene içinde kilo alıp hem hareketleri, hem giydikleri sınırlanmaya baslayınca kabullenemiyor. Bu şişko ben miyim diyorum. Gören şaşırıyor falan. Umarım verebilirsin kilolarını. Verebiliriz. Kolay gelsin:)
İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz verelimde kurtulalım bu yüklerdenCanim inşaalah en hayirli şekilde verirsin kilolarini bnde diyettim gitsin artik şu kilolar yaa
Sağol canımcımHayırlı olsun lunacigim topigin ve diyetin :)
Sporla birlikte daha sağlıklı verirsin inşallah. Cok yemek isteğin geldiğinde ne ile gecistiriyosun peki, ben de son zamanlarda çok fazla acikiyorum akşamları ve herşeye saldırıyorum. Şöyle beni kesecek birkaç öneri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?