Papatyalı günlere merhaba demek için artık kilolarımı vereceğim :)

LunaDaisies

La tahzen innallahe meana.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
5.976
9.424
178
Merhaba herkese
İki senedir aşırı kilo aldım önceki kilom 48-50 arasıydı.. Evliyim çocuğum yok şu an 93.9 kiloyum cumartesiden beri diyetteyim bugünde diyet günlüğü açmaya karar verdim ilk hedefim mayısa kadar 20 kilo vermek sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecek bana şans dileyin

Bi hastalık felanmi geçirdiniz acaba ne kadar surede aldınız kiloyu 50 kiloyken merak ettim yanlış anlamayin lütfen

Bi hastalık felanmi geçirdiniz acaba ne kadar surede aldınız kiloyu 50 kiloyken merak ettim yanlış anlamayin lütfen
Yok estağfurullah Psikolojik sıkıntılarım oldu ilaçlar aşırı iştahımı açtı yedikçe yedim ve kilo aldım 2 buçuk 3 senede aldım toplamda

Yok estağfurullah Psikolojik sıkıntılarım oldu ilaçlar aşırı iştahımı açtı yedikçe yedim ve kilo aldım 2 buçuk 3 senede aldım toplamda

İnşallah verebiliriz hepimiz takipte olacağım arada kaçamaklar olsada asla birakmayin

[QUOşanslar ayni kaDaisies, post: 44833944, member: 589473"]Merhaba herkese
İki senedir aşırı kilo aldım önceki kilom 48-50 arasıydı.. Evliyim çocuğum yok şu an 93.9 kiloyum cumartesiden beri diyetteyim bugünde diyet günlüğü açmaya karar verdim ilk hedefim mayısa kadar 20 kilo vermek sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecek bana şans dileyin [/QUOTE]
Bol sanslar nerdeyse ayni kilodayi hedefte guzel takipteyim

Ayy aynı ben. İnsan tum hayatını zayıf ve istediği gibi giyinerek gecirirken birkaç sene içinde kilo alıp hem hareketleri, hem giydikleri sınırlanmaya baslayınca kabullenemiyor. Bu şişko ben miyim diyorum. Gören şaşırıyor falan. Umarım verebilirsin kilolarını. Verebiliriz. Kolay gelsin:)

İnşallah verebiliriz hepimiz takipte olacağım arada kaçamaklar olsada asla birakmayin
Bırakmayacam inşallah çok teşekkürler
İnşallah verirsin kiloları :) başarılar yolumuz uzun ve meşakkatli.. sakın pes etme :)
Sizden de desteği aldım artık beni kimse tutamaz inşallah hepimiz verecez
Bol sanslar nerdeyse ayni kilodayi hedefte guzel takipteyim[/QUOTE]
Çok teşekkürler takipte olanların güvenini boşa çıkaramayacam
Aynen bütün elbiselerim dolapta beni bekliyorÇok teşekkür ederim verecez ben inanıyorum

Bu gun oglusumun dogum günüydü azcık kacirdim. Yarin bir saat bisiklet cezasi kestim kendime hepinize iyi aksamlar

Bıraktım sanmayın devam ediyorum hatta spora da yazıldım pazartesi başlıyorum

akşam yemeğini biraz kaçırdım sanırım ya da bana çok yemişim gibi geliyor

Diyette sabahları nesfit yiyerek akşamlarıda ne yemek yaptıysam ondan porsiyonu az olacak şekilde yemek, aralarda da benim tatlıya düşkünlüğüm sebebiyle kalorisi az küçük bisküvi vs yiyerek geçiştiriyorum. Genel olarak 1000 kalori altında alıyorum.Yarın da spora başlıyorum bakalım sonuç ne olacak

Hayırlı olsun lunacigim topigin ve diyetin :)
Sporla birlikte daha sağlıklı verirsin inşallah. Cok yemek isteğin geldiğinde ne ile gecistiriyosun peki, ben de son zamanlarda çok fazla acikiyorum akşamları ve herşeye saldırıyorum. Şöyle beni kesecek birkaç öneri lazım

Canim inşaalah en hayirli şekilde verirsin kilolarini bnde diyettim gitsin artik şu kilolar yaa
İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz verelimde kurtulalım bu yüklerden
Sağol canımcım Evet sporla daha çabuk gideceğini düşünüyorum sadece az yemekle olmaz. Çok yemek istediğimde ya kahve ya da hani paket sıcak çikolatalar var ya onlardan içiyorum bir tane.. Ben tatlıya düşkünüm küçük browniler var ya onlardan atıyorum ağzıma günde 2 taneyi geçmiyor tabi meyve yerine onları yiyorum bazı günlerde.. hem meyve hem browniyi aynı gün içinde yemiyorum

Bugün Spor yaptığım ilk gündü 10 dk yürüdüm 15 dk bisiklete bindim,10 dk da eliptik bisiklete bindim.. Artı olarak spor aletleriyle bi 5 dk çalıştım ilk gün diye beni zorlamadılar, eliptikte bacağım ağrımaya başladı daha çok zorlamadım bende.. Çarşamba günü daha çok zorlayacam kendimi ama diyette aynı düzende gidiyorum öyle işte günlükcüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…