• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papilocare jel işe yarıyor mu?

UmutunAnnesiEminee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2025
2
1
1
44
Merhaba bu sitede yeniyim nasıl kullanılır çok bilmiyorum ama öğrenmek zorundayım.
Zira HPV 16 pozitifim Cin1 seviyesinde kanser hücrelerine de dönüşmüş malesef..
Doktor eşimle ikimiz için de iğne dedi geçen ay yaptırdık , birde farklı bi fitil verdi bana ve bitince bu ilacı kullanmamı önerdi 4 bin 500 lira gibi uçuk bi fiyatı var , cidden işe yarıyor mu ona göre alıcam

cin1 kanser hücresi değildir lütfen öyle düşünmeyin öncelikle, aşı olun bağışıklığınızı güçlü tutun kontrollerinizi aksatmayın kesinlikle sigarayı bırakın, deflagyn ve papilocare gibi ürünler kesin çözüm değil elbette ama faydalı oluyor ahcc gibi takviyeleri de araştırabilirsiniz en yakın zamanda atmanız dileğiyle 🤍

cin1 kanser hücresi değildir lütfen öyle düşünmeyin öncelikle, aşı olun bağışıklığınızı güçlü tutun kontrollerinizi aksatmayın kesinlikle sigarayı bırakın, deflagyn ve papilocare gibi ürünler kesin çözüm değil elbette ama faydalı oluyor ahcc gibi takviyeleri de araştırabilirsiniz en yakın zamanda atmanız dileğiyle 🤍
İnanın bu konuya o kadar uzaktım ki yakın çevremde kimsede görmedim duymadım o yüzden sadece doktor ne derse onu biliyorum..
Doktor kolposkopi sonrası kanser hücrelerine dönüşmüş dediği için öyle dedim ama özel klinik sonuçta, müşteriye ne kadar ciddi hissettirirsek korkutursak gelmeye de devam eder mantığıyla da öyle demiş olabilir tabi..
Aşımızı olduk eşimle, sigara hiç kullanmadım şükür, bağışıklık için doğal beslenmeye çalışıyorum ve kontrollere de son derece sadığım.
Ahcc dediğiniz ürün nedir bilmiyorum ama araştırıp kullanıcam onu da. Tavsiyeniz ve iyi temenniniz için çok teşekkür ederim 🙏 umarım hepimiz en kısa sürede atıp negatife dönebiliriz.. Sağlıkla kalın..

Back
X