• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para biriktirmek istiyorum ama olmuyor olmuyorrr

bende aynı parayı alıyorum
iki kez kredi çektim ödediğim 3. kredi
ilk kredimi bitirmeye 1 ay kala 2. kredimi çektim onuda 3. krediyle kapattım
baya bi karıştırdım yani eve ver ileri geri ihtiyaç oluyor insan yetiremiyor.
şimdi kredim + kredi kartı taksitlerim
emeklilik sistemine başvuru yaptım 130 tl
ve her ay bi miktar para yatırıyorum hesaba 100 tl
ve güne de girdim 100 tl
illaki kredi çekince fazla ödüyorum ama zamana yayılınca insanın gözüne gelmiyor
düşük miktarda 1000-2000 kredi çekip borçlarını kapatabilirsin her ay 450 tl taksit ödeyeceğine daha düşük miktarda
kredi ödeyebilirsin ez fazla 200-300 tl fazla alırlar oda 12 veya 24 aya yayılacak
evlilik durumları içinde kendini bir yere borçlandırabilirsin borcu olunca insan muhakkak ödemek zorunda kalıyor, sorumlu oluyorsun çünkü
ama elinde para kalınca muhakkak ıvır zıvıra gidiyor
benim elimde hiç para kalmıyor doğru dürüst ama hem borçlarımı ödüyorum hemde
borç öder gibi birikim yapıyorum.Evin masraflarını da kardeşime devrettim :52:
yeter dedim artık 6 yıldır eve veriyorum

Pek mantıklı gelmeyebilir kredi ama ben bu şekilde idare ediyorum.
Tavsiye: Kredi çekip insan bi rahatlıyor o ay dikkat etmezsen aynı sıkıntıya düşüyorsun :18:

şu kredi kartımı bitirsem aslında 5000 kredi cekıp altın almak istıyorum hem bırıkım yapmış hemde baska bıryere verecegıme borc oderım. mantıklı geldı. çok tesekkurlerrr

Rica ederim.Altında almıştım önceki senelerde bir ara çok yükselmişti yaa 740 a 5 tane tam altın almıştım
sıkışınca 580 e satmak zorunda kaldım tek tek bence güvenli değil altın kar mı zarar mı edeceğini bilemiyorsun.
Eğer dokunmadan o para yokmuş gibi davranacaksan bankada muhafaza et günlük faiz veren bankalar var
ben istemedim faiz diye yada çeyizini alabilirsin yavaş yavaş.
Bir de dikkat et derim eline para geçince har vurup harman savurma bi anlamı kalmıyor yoksa kredinin

Back