- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Parayı cok sevıyorlar bunu da dıle getırıyorlar .Zaten güvencelerı var fazlasıyla.Bu alışkanlık bence daha cok para daha cok para .yaşlanınca güven duygusu aranıyor ondan. herkesin sevdiği tutunduğu şeyler farklı.
Benım aldıgım maas ta gozlerı var es durumun dan gıtmeyeyım dıye evlenmemı ıstemıyor.Evlenemessın zaten bıkac yıl dıyor .Bazilari parayi cok dile getirir.ve param yok dedikce aonunda gercekten yok olur.fakirlik edebiyati yalan insanlardan hic hoslanmiyorum.siz kiraci oldugunuzdan kira para diye anlatiyorlar saniyoraunuz emin olun bunlarin paradan baska sohbetleri yok.
doyımsuzluk ya cok ayıp bırsey .Para ıcın evlenmemı bıle ıstemıyor kıradan mahrum olmamak ıcın .o ayrı bir şey bu temizlik hastalığı gibi düşün takıntılı oluyorsun. kimisi eski eşyalarını atmak, kimisi gari menkul kimisi hastalığa takıntı yapar. bunlar onunlar için güvencedir.
Hep aclar daha cok daha cok baskasının malını da kıskanıyorlar sankı kendılerınde daha fazlası yokmus gıbı .Hep şunu gördüm genel olarak, parası olan daha çok cimrileşiyor, daha fazlasını istiyor.
Iyide sen gitsen bile baskasina kiraya verirler ev bosmu kalacakki.Doyumsuzlu
doyımsuzluk ya cok ayıp bırsey .Para ıcın evlenmemı bıle ıstemıyor kıradan mahrum olmamak ıcın .
bu sekılde zengin oluyorlar ısteHep şunu gördüm genel olarak, parası olan daha çok cimrileşiyor, daha fazlasını istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?