• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para gözümü kör etse

Hem fiziksel özelliklerini begenmeden hem de bir çekim hissetmeden sadece parası için evlenmeyi düşünmeniz bir bana mı tuhaf geldi , bencilce geldi o kadar sayfa yorum arasında. Peki karşınızdaki kişiye dürüst olacak mısınız?
Aslında ben seni hiç begenmedim , cekici de bulmadım, ışığı kapatınca herkes ayni nasilsa , sadece varlıklı olup beni ve evladımı daha rahat lüks içinde yaşatacağın için seninle evlendim diyebilecek misiniz ?
Ne var ki bunda erkeklerin götü guzel diye kadınlarla evlenince sorun yok bizimki mi sorun

Nasıl yakıştırıyorsunuz bunu kendinize ben anlamıyorum asla da anlayamayacağım. Hayat zor anladık da en ufak bir çekim bile hissetmediğiniz bir adama yazacak kadar da zor durumda değilsiniz.
Abartmayın lütfen birincisi ben yazmıyorum o bana yazıyor yazmakla da kimse namussuzluk yapmış olmuyor

Bu kadar fesat olmamlısın

Fesatlik degil gercekler. Siz maddi durumlari hesap kitap yaparak bu adami dusunmuyor musunuz? Ee biz de hesap kitap yapiyoruz işte.
Ne avantajiniz var? Cok mu gencsiniz? Hayir, bosanmis cocuklu kadinsiniz, denk bi kariyeriniz mi var o da yok eee dezavantajli konumda olan sizsiniz aslinda.
120 kilo bile olsa daha genc bekar ortalama birini bulabilir hala bence. 🙄

Abartmayın lütfen birincisi ben yazmıyorum o bana yazıyor yazmakla da kimse namussuzluk yapmış olmuyor
sakin yahu, namusla ne alakası var.

peki mesela Yeliz Yeşilmen örneği verdiğiniz için soracağım
o kadının paralı kocası bilinen siyasi aidiyetleri filan olan bir adam
mesela bana kamyonla para dökse o görüşten o tarzda (vurdulu kırdılı da bir abimiz, bilmeyenler için) birisiyle yapamam ki yapamayacağım için reddettiğim de çoktur. işin ilginç yanı zaten bana niye ilgi duyuyorlarsa anlamıyorum da. neyse.

adamla hayat görüşünüz, duruşunuz, kültürünüz tarzınız uyuyor mu? uyar gibi mi? ışık var mı?
o yazıyor dediğiniz için konuştuklarınıza binaen soruyorum.

Ben de onu düşünmeye çalışıyorum düzeltilebilir mi😅
Ne bileyim fotoğrafını gören sizsiniz 😂 şaka bi yana eğer gerçekten hiçbir şey hissetmediyseniz refah için olacak şey değil evlilik. Zorlamayın kendinizi.

Fesatlik degil gercekler. Siz maddi durumlari hesap kitap yaparak bu adami dusunmuyor musunuz? Ee biz de hesap kitap yapiyoruz işte.
Ne avantajiniz var? Cok mu gencsiniz? Hayir, bosanmis cocuklu kadinsiniz, denk bi kariyeriniz mi var o da yok eee dezavantajli konumda olan sizsiniz aslinda.
120 kilo bile olsa daha genc bekar ortalama birini bulabilir hala bence. 🙄
E bulamamış ki bana gelmiş.Hep sarışın renkli gözlü beyaz tenli kadınlardan hoşlanmış.

sakin yahu, namusla ne alakası var.

peki mesela Yeliz Yeşilmen örneği verdiğiniz için soracağım
o kadının paralı kocası bilinen siyasi aidiyetleri filan olan bir adam
mesela bana kamyonla para dökse o görüşten o tarzda (vurdulu kırdılı da bir abimiz, bilmeyenler için) birisiyle yapamam ki yapamayacağım için reddettiğim de çoktur. işin ilginç yanı zaten bana niye ilgi duyuyorlarsa anlamıyorum da. neyse.

adamla hayat görüşünüz, duruşunuz, kültürünüz tarzınız uyuyor mu? uyar gibi mi? ışık var mı?
o yazıyor dediğiniz için konuştuklarınıza binaen soruyorum.
Çok da uyustugumuz söylenemez o ABD'de yaşadığı için fazla rahat ben daha kuralcı ve disiplinliyim.Asıl konuşulması gereken bunlar zaten ama birazcık da tipi olaydı😄

Hayat hep guzelliklerle gitmiyor ki es diye evlendigin kisiyle ayni yataga giriyorsun hadi bunu da gectim hastaligi var yarin bir gun altini da alman gerekebilir hayat bu hersey olur. Sevdigin birine yaptığında gocunmazsin ama parasi icin evlendigin kisinin butun eksileri gozune batar

Ben de öyle diyordum ama su an yapamıyorum.Aklima Yeliz Yesilmen'in sözü geliyor erkeklerin cirkini de yakışıklısı da üzüyor hic değilse pahalı bir arabada üzülürüm
Aboo bu bakış açısı ne yahu 🤣bazı adamların yanında güzel kadınlar görüyorum sebebi bu muydu yoksa 🤣

Hayat hep guzelliklerle gitmiyor ki es diye evlendigin kisiyle ayni yataga giriyorsun hadi bunu da gectim hastaligi var yarin bir gun altini da alman gerekebilir hayat bu hersey olur. Sevdigin birine yaptığında gocunmazsin ama parasi icin evlendigin kisinin butun eksileri gozune batar
Parası oldugu icin parasını verir o aldırır altını nereye gelmissiniz😃

Sanırım daha yaşın küçük 😃
Ufal da cebime gir 🤣36 yaşımdayım ya bir de bir şey soracağım kel adamlar neden beğenilmiyor hadi kiloyu anlarım da bazı kel erkekler çok karizmatik oluyor saçlı düşünemiyorsun mesela

Ufal da cebime gir 🤣36 yaşımdayım ya bir de bir şey soracağım kel adamlar neden beğenilmiyor hadi kiloyu anlarım da bazı kel erkekler çok karizmatik oluyor saçlı düşünemiyorsun mesela
Valla sac insani o kadar değiştiren bir sey ki çünkü yüzü nasil değiştiriyor diyorsun yüzü bile bambaşka yapiyor

Back
X