• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para gözümü kör etse

Eee neye karar verdin
Bura bir karar vermene yardımcı oldu mu yoksa "Allah kahretmesin daha da kafam karıştı" mı diyorsun

Evet canım yüzünü bile görmediğin insanlara böyle kıskançlık yapıyorsan etrafına yazık
Görsem ne olacak ben de mi aşik olacagim? 😄 Madem derdin soru sormak degildi mutlu oldugun haberleri paylasacagin bölümler de var forumda direkt sevincini paylasmak istiyorsan adamin tipimi bilmem neyini katmadan yazsaydin insanlar tebrik edebilirdi bence negatif yorum almazdin. Her işine gelmeyen yoruma da kiskaniliyorum sanmazdin. 🙄

Görsem ne olacak ben de mi aşik olacagim? 😄 Madem derdin soru sormak degildi mutlu oldugun haberleri paylasacagin bölümler de var forumda direkt sevincini paylasmak istiyorsan adamin tipimi bilmem neyini katmadan yazsaydin insanlar tebrik edebilirdi bence negatif yorum almazdin. Her işine gelmeyen yoruma da kiskaniliyorum sanmazdin. 🙄
5 sayfa oldu her yorumunda yalnız sen de boşanmış cocuklusun tipsiz olmasa sana bakmazdı sen dezavantajlısın ondan geliyor gibi yorumlar yapmanızın mantığını anlamıyorum.Ben zaten adamın her şeyinin dört dörtlük olduğunu tipinden dolayı bu yaşa kadar evlenemedigini söylemişim defalarca bunu döndürmenizin anlamı ne?

Eee neye karar verdin
Bura bir karar vermene yardımcı oldu mu yoksa "Allah kahretmesin daha da kafam karıştı" mı diyorsun
Sanırım hiç değilse bir görüşeceğim belki bir mucize olur 😃

Çok da uyustugumuz söylenemez o ABD'de yaşadığı için fazla rahat ben daha kuralcı ve disiplinliyim.Asıl konuşulması gereken bunlar zaten ama birazcık da tipi olaydı😄
yani cinsellik sizin için çok önemli değilmiş
belki adam için de çok önemli değildir

birbirinize gezme tozma, konuşma dertleşme ne biliyim böyle yoldaş olurdunuz diyecektim bari
bu da mı gol değil!

Selamlar
Hiçbir işe yaramayan, 35 yaşına gelmiş hicbir sorumluluk almamış, arabası bile olmayan üstelik boşandığım için beni annesiyle kendilerinden üstün görüp beğenmeyen adamdan ayrıldım çok şükür 😎
Karşıma bu sefer de tam tersi bir adam çıktı.Dunyanın en iyi universitelerinden birinde okumuş uzun yıllar Amerika'da yaşamış, buraya da bir proje için çağrılmış. Dünyanın çoğu yerini gezmiş.Ucak mühendisi iyi bir yerde çalışıyor.Arkadasim ilk söylediğinde deli misin hemen eklesin dedim.Sonra çocuk beni ekledi😵‍💫Allah affetsin ama beni hiç ama hiç çekmedi.Kendisine de hiç bakmamış bence.Kendime sürekli salak mısın Cemile diyorum.🫠Aslında çocuk iyi birine benziyor ve gercekten cok zeki.Sevmeye, ısınmaya zorluyorum kendimi ama olmuyor.Bunun bir ısındırma büyüsü falan yok mu😁kendi halinde bir memurum bir daha böyle bir kısmet çıkacağını zannetmiyorum.Ulkenin hali malûm.Eskiden orta direktik şimdi sefiliz. Yılda bir kere tatile gitmek için aylarca para biriktiriyorum ya da aylarca onun borcunu ödüyorum.Daha da önemlisi yurt dışı imkanı var.Fazla maddiyatçı görebilirsiniz ama hayatta sürekli kendim tırmalamaktan bıktım.Ailemden en ufak bir destek görmedm sadece kredi çekme günah diye akıl verdiler kimse çıkarıp beş kuruş vermedi.Eski eşim zaten tam bir parazitti beni rahat ettirmeyi geçtim sürekli ekstra çalışıp onun eksi hesaplarını , kartlarını öderdim.Yetmezmiş gibi bir de ailesi için para isterdi.Hala çocuğuma bes kuruş faydası yok.Uc kuruş nafaka için elli kere söyletir.
Tüm bu zorlukları maddi manevi bir destek görmemiş sürekli kendisi çabalamış yalnız bırakılmış bir kadın olduğumu belirtmek için anlatıyorum. Ben gerçekten rahat etmek istiyorum artık yalan değil ama en ufak bir hoşlanma hissetmiyorum.Bu olmadığı için de adam iyi bir şey dese bile batıyor.
Çok net cevap . Katlanabileceksen evlen

Selamlar
Hiçbir işe yaramayan, 35 yaşına gelmiş hicbir sorumluluk almamış, arabası bile olmayan üstelik boşandığım için beni annesiyle kendilerinden üstün görüp beğenmeyen adamdan ayrıldım çok şükür 😎
Karşıma bu sefer de tam tersi bir adam çıktı.Dunyanın en iyi universitelerinden birinde okumuş uzun yıllar Amerika'da yaşamış, buraya da bir proje için çağrılmış. Dünyanın çoğu yerini gezmiş.Ucak mühendisi iyi bir yerde çalışıyor.Arkadasim ilk söylediğinde deli misin hemen eklesin dedim.Sonra çocuk beni ekledi😵‍💫Allah affetsin ama beni hiç ama hiç çekmedi.Kendisine de hiç bakmamış bence.Kendime sürekli salak mısın Cemile diyorum.🫠Aslında çocuk iyi birine benziyor ve gercekten cok zeki.Sevmeye, ısınmaya zorluyorum kendimi ama olmuyor.Bunun bir ısındırma büyüsü falan yok mu😁kendi halinde bir memurum bir daha böyle bir kısmet çıkacağını zannetmiyorum.Ulkenin hali malûm.Eskiden orta direktik şimdi sefiliz. Yılda bir kere tatile gitmek için aylarca para biriktiriyorum ya da aylarca onun borcunu ödüyorum.Daha da önemlisi yurt dışı imkanı var.Fazla maddiyatçı görebilirsiniz ama hayatta sürekli kendim tırmalamaktan bıktım.Ailemden en ufak bir destek görmedm sadece kredi çekme günah diye akıl verdiler kimse çıkarıp beş kuruş vermedi.Eski eşim zaten tam bir parazitti beni rahat ettirmeyi geçtim sürekli ekstra çalışıp onun eksi hesaplarını , kartlarını öderdim.Yetmezmiş gibi bir de ailesi için para isterdi.Hala çocuğuma bes kuruş faydası yok.Uc kuruş nafaka için elli kere söyletir.
Tüm bu zorlukları maddi manevi bir destek görmemiş sürekli kendisi çabalamış yalnız bırakılmış bir kadın olduğumu belirtmek için anlatıyorum. Ben gerçekten rahat etmek istiyorum artık yalan değil ama en ufak bir hoşlanma hissetmiyorum.Bu olmadığı için de adam iyi bir şey dese bile batıyor.
Görüşün tabi ki.
38 yaşındayım boşanıyorum. Çekişmeli davadayim. İkinci evlilik olursa tamamen çocuk sahibi olmak için evlenirim. Adamın maddiyati çocuk için uygunsa olur. Fizik tip vs umursamıyorum. Ama bakim ve temizlik önemlidir. Kendim için mesela adam çok zengindir ama çocuk istemiyor gene olmaz. Çünkü benim çocuğum yok. Çocuk istemeyeni çok zengin de olsa istemem.

Sizin çocuğunuz var. Adam çocuk istemese de sizin için okeydir. Bence bir deneyin. Eğer ter korkmuyorsa, temizse olabilir. Zaten adam sizi evlilikte el üstünde tutup sevip değer verirse zamanla ısınırsınız. Cinsellik çok bulutlar üstünde gibi olmaz ortalama olur. Çok cinsel hayat beklentiniz yok ise neden olmasın?

Kimisi çocuk için evlenir kimisi maddi, manevi nedenlerle evlenir. İlk evliliğimde eşime kör kütük aşıktım gitti eskortlarla beni aldattı. Aşk evliliği abartılıyor bence. Hele 40 yaşından sonra aşk evliliği çok gereksiz, en iyisi mantık evliliği.. Ne istediğini bileceksin hem karşındakini olduğun gibi görüyorsun. Idealize de etmiyorsun..bence bir deneyin. Belki hoş sohbeti, enerjisi yüz yüze sizi etkileyecek denemeden bilemezsiniz.

Yalnız adam evlenme teklifi falan etmemiş. Bir tanışma olmuş sadece. Belki de adam beğenmeyecek🙈
Oyle bir anlatiyor ki adam yoklukta kimi gorse zaten beğenir sanki adamin tipinden dolayi soz hakki yokmus gibi doğru söylüyorsunuz belki de adam begenmicel

Oyle bir anlatiyor ki adam yoklukta kimi gorse zaten beğenir sanki adamin tipinden dolayi soz hakki yokmus gibi doğru söylüyorsunuz belki de adam begenmicel
Uzun yıllar önce bir oda arkadaşım vardı uyduruk bir bölümde okuyordu. Çıktığı çocuksa en bilinen üniversitede yüksek yapıyordu. Çıktığı da pek denemezdi ya neyse🙈arkadaşıyla dedikodu yaparlardı . Adamı bi aşağılardı sorma. Çirkince de bir kızdı . Ama adama lütufmuş gibi davranırdı. Adam bastı tekmeyi nüfuzlu birinin güzel kızıyla evlendi. Şu anda da yüksek bir mevki de çalışıyor. Bu konu da böyle bitmez umarım.

Daha hiç tanımadığınız görüşmediğiniz bir adamın dış görünüşü hariç diğer her şeyininin tam istediğiniz gibi olduğu ön kabulüyle bile emin değilsiniz… Önce bir görüşüm bir kaç ay tanıyın derim. Belki bu konuyu boşu boşuna düşünüyor olabilirsiniz.

Kendi adıma bir evlilik atlatmış çocuğu olan bir kadın olsam evlilik için gençlikteki gibi bir aşk olmasa da en azından çekim hoşlantı ve beğeninin olması gerektiğini düşünüyorum. Diğer türlü her cinsel birleşmede her öpüşmede her bana dokunduğunda buna tamamen para ve imkan için katlandığımı düşünüp kendime saygımı da kaybederim.

Daha hiç tanımadığınız görüşmediğiniz bir adamın dış görünüşü hariç diğer her şeyininin tam istediğiniz gibi olduğu ön kabulüyle bile emin değilsiniz… Önce bir görüşüm bir kaç ay tanıyın derim. Belki bu konuyu boşu boşuna düşünüyor olabilirsiniz.
adam ABD'de yaşıyor ya görüşmeleri muhtemelen zor, uzaktan anca
+ sanırım adam evlilik amaçlı birini arıyor, ki bu da abes değil ABD filipinli ithal gelin kaynayan bir yer

yani biraz speed date bişey olcak galiba

adam ABD'de yaşıyor ya görüşmeleri muhtemelen zor, uzaktan anca
+ sanırım adam evlilik amaçlı birini arıyor, ki bu da abes değil ABD filipinli ithal gelin kaynayan bir yer

yani biraz speed date bişey olcak galiba
Bizim erkekler de bu aralar ucuz olsun diye Endonezyalı gelin peşindeler🙈

ya işte abimiz esmer sevmiyormuş...
Eğitime zekaya tipten daha fazla değer veren bir üye olarak, bu kadar nitelikli adamın gömülmesine çok şaşırdım. Adam ilmek ilmek emek vermiş o yere gelene dek. Parası için evlenilecek ama sadece. Trajikomik

Back
X