- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.311
- 448
kızlar böyle de dert olur mu demeyin :) memur çocuğuyum.annemle babam neredeyse cimrilik aşamasında tutumlular.babam üniversiteye giderken 200 lira para verirdi yemek yol malzeme her şey içinde:) o parayla geçinmeye çalışırdım.Sonralarda okulu bitirdim işe girdim falan.sürekli bir biriktirme eğilimim var.evlilik aşamasına param hep çeyize falan gitti zaten.şimdi arabam var kredi ödüyorum.ama güzel bir maaşım var.geçen alışveriş yapayım diye bir gazla çıktım mesela asla 90 100 e kazak alamadım.h&m den 30 liraya indirimli bi kazak aldım döndüm.alamıyorum önce gereksiz geliyor sonra kızıyorum kendime.arkadaşlarımı görüyorum imreniyorum ama alışverişe çıkınca o özenen ben değilmişim gibi hiç bir şey almıyorum.
tatile çok düşkünüm sürekli uçak biletleri alırım mesela bunları ödüyorum sıkıntı gelmiyor.Sanırım borç ödemeyi seviyorum ben verin bana 100 bin borç ödeyim iki senede sesim çıkmaz ama 100 liraya kazak alamam.bana fikir verin ya nasıl aşarım bu durumu.
tatile çok düşkünüm sürekli uçak biletleri alırım mesela bunları ödüyorum sıkıntı gelmiyor.Sanırım borç ödemeyi seviyorum ben verin bana 100 bin borç ödeyim iki senede sesim çıkmaz ama 100 liraya kazak alamam.bana fikir verin ya nasıl aşarım bu durumu.