Pike aldınız üstüne nevresim takımı da alıyorsunuz zenginsiniz siz4 yıldır falan bakıyordum ben de sonunda bir pike alarak şeytanın bacağını kırdım dün
Darısı nevresim takımının başına, bir de onu alırsam benden zengini yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pike aldınız üstüne nevresim takımı da alıyorsunuz zenginsiniz siz4 yıldır falan bakıyordum ben de sonunda bir pike alarak şeytanın bacağını kırdım dün
Darısı nevresim takımının başına, bir de onu alırsam benden zengini yok![]()
1,5 yaşındaki kızımı pareosuz gezdiremem yalnız :)pareo önemli tabi
yorgan actirfydan uygun kız
ihtiyacın varsa yün yorgan göndereyim çeyizden![]()
gerçekten ne çok çeyiz yapılıyor çoğu kullanılmıyoryataş bazı mevsimlerde %40 indirim yapıyor
elyaflar bedavadan az pahalı
pamuk ve yünler kullanışlı da uygun da
tavsiye ederim
lakin anne ve kv ni takdir ettim
hiç çeyiz yapmamışlar, evde hiç kullanmadığımız 3-4 yorgan var eski tip kocaman yün ve pamuk
A102 bim yorganı neyimize yetmiyor. çok müsrifsiniz çokkkkkçocuğumun ilk yazı için havluydu,pareoydu,kaydırmaz ayakkabı bikini güneş kremi falan derken şidi en az 500 tl lik masrafım var kışa doğru tekrar yorgan derdine düşerim inşallah her kış olduğu gibi..
önerin için çok teşekkürler ..karaca biraz pahalı değil mi yalnız dur bi daha düşüneyim :)
Tüm fakirler bu konuya toplanmış. Sinirlerim bozuldu ben gidiyorummmPike aldınız üstüne nevresim takımı da alıyorsunuz zenginsiniz sizgömü fln mi buldunuz
darısı başıma inşallah
yiyelim içelim gezelim yorgan alalımA102 bim yorganı neyimize yetmiyor. çok müsrifsiniz çokkkkk![]()
Öyle deme lazım olur koy köşeye 3. 5 kuruşyiyelim içelim gezelim yorgan alalım
diğer konuda kadın ölmüş oğlu miras peşine düşmüş
ne uğraşcam para biriktireyim diye![]()
Hamileymişsin bebek esyaları al hem alısverıs yapmak daha eylenceli olur. Bende bır haftadır bebek esyası koyuyorum sepete indirim gelirse alıcam yaniAy evlenirken ben de kahvaltı takımı gereksiz derdim ve almadım şimdi 10 yıllık evliyim alasım tuttuasıl beğendiğim model 1400 o çok geldi tamam almayayım dedim ama 450lik şeye de elim gitmiyor. Yok ben cimri oldum galiba para harcamasını bilmiyorum
taamÖyle deme lazım olur koy köşeye 3. 5 kuruş![]()
Evet Fakiriz fakirsiniz fakirlerTüm fakirler bu konuya toplanmış. Sinirlerim bozuldu ben gidiyorummm![]()
artık o sayfalara üye oldum inşallah bu kış başarıp alıcam a101 filan çok iyi fikir sağol arkadaşım...A102 bim yorganı neyimize yetmiyor. çok müsrifsiniz çokkkkk![]()
Fakir fakire destek olmalı ricaaa ederimmartık o sayfalara üye oldum inşallah bu kış başarıp alıcam a101 filan çok iyi fikir sağol arkadaşım...
Ahahaha yatirim topiginden fakirler topigine transfer olunca oyle oluyor dimiTüm fakirler bu konuya toplanmış. Sinirlerim bozuldu ben gidiyorummm![]()
Yatırımlarımız koma da bu aralar. Fakiriz hep beraberAhahaha yatirim topiginden fakirler topigine transfer olunca oyle oluyor dimi
Bu arada dün epey alinti yapmistim kkda yorum yazamadim yaziyorum bos gönder diyorum entry girin diyor en sonunda silindi sanirim.
Bir arkadas hemen kahvalti takimi almis eski sayfalara bakamadim ne aldin diye soracaktim :) gorsel ekleyeydi keşke konu sahibine de fikir olurdu![]()
Benim mutfaga annemler katlanir masa almıştı genelde tepside salonda yedigimden masayi kaldirdim, 4 taburem vardi birini eve gelen usta kırdıYatırımlarımız koma da bu aralar. Fakiriz hep berabersandalyelerim kırıldı mutfakta alamadım. Oturmam olur biter dedim
![]()
Evet aynen fazla eşya insana yük. Ben de ayıklıyorum bu ara fazlalarını vereceğim. Aktüel ürünleri bile toplamışım yıllardırBenim mutfaga annemler katlanir masa almıştı genelde tepside salonda yedigimden masayi kaldirdim, 4 taburem vardi birini eve gelen usta kırdıdiğerleri de hafif gidici, idare ediyorlar işte. Bekar evi napalim :)
Konu tabak canak olunca yazayim, benim tabaklarimin yarisi annemden. Bir kısmını da ben heves edip aldim. Hatta A101den 6 kisilik takım yapmıştım 18 parca seklinde :) tek oldugumdan yetiyor annemin tabaklarini da ya kendisine iade edecegim ya da ihtiyaç sahibi bulursam vereceğim. Ben cok severim mutfak esyalarini ama ihtiyacim kadar olsun dusuncesindeyim artik. Çünkü fazla esya insanın ruhunu da yoruyor.
Ben de do… p tan satıyordum birşeyler ama müşterilerde fakirleşmiş ki satışlar bıçak gibi kesildi bu aralarTopigimize destek veren fakir arkadaşlarıma amme hizmeti yapıp letgo adresimi paylaşayım bari...bebek hamagi, sut sagm makinesi, ana kucagi, bebek donengeci satıyorum arkadaslar, bi destek olun kk emekçisi bu kardeşinizi bu kis cift kişilik yorgansiz bırakmayın:))