Hep fakirliktenEvet aynen fazla eşya insana yük. Ben de ayıklıyorum bu ara fazlalarını vereceğim. Aktüel ürünleri bile toplamışım yıllardır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep fakirliktenEvet aynen fazla eşya insana yük. Ben de ayıklıyorum bu ara fazlalarını vereceğim. Aktüel ürünleri bile toplamışım yıllardır![]()
Vallahi kimselere satamadim halbuki gayet de ucuz. Chicco nun 250 tl ye aldığım donencesinin orjinali 600 olmus. 180 e koydum henüz pazarlık eden bile olmadi.Ben de do… p tan satıyordum birşeyler ama müşterilerde fakirleşmiş ki satışlar bıçak gibi kesildi bu aralarumay da neler var nelerrrr koşun koşun alınnn
![]()
Eskiden öldüm fiyatına alırlardı artık cenazesini kaldıracak fiyatta koysam almıyorlarrrrrrrVallahi kimselere satamadim halbuki gayet de ucuz. Chicco nun 250 tl ye aldığım donencesinin orjinali 600 olmus. 180 e koydum henüz pazarlık eden bile olmadi.
Millet artık bebeğine donence bile almiyor herhalde...
Bebek hamağı işinize yaradı mı acaba ne kadar süre kullandınızTopigimize destek veren fakir arkadaşlarıma amme hizmeti yapıp letgo adresimi paylaşayım bari...bebek hamagi, sut sagm makinesi, ana kucagi, bebek donengeci satıyorum arkadaslar, bi destek olun kk emekçisi bu kardeşinizi bu kis cift kişilik yorgansiz bırakmayın:))
11 ay kullandik dolu dolu. Bebegi hamakta tek başına uyumayi öğretmistim cok rahattik ama artık sığmıyor maalesefBebek hamağı işinize yaradı mı acaba ne kadar süre kullandınız
Ahahaha yatirim topiginden fakirler topigine transfer olunca oyle oluyor dimi
Bu arada dün epey alinti yapmistim kkda yorum yazamadim yaziyorum bos gönder diyorum entry girin diyor en sonunda silindi sanirim.
Bir arkadas hemen kahvalti takimi almis eski sayfalara bakamadim ne aldin diye soracaktim :) gorsel ekleyeydi keşke konu sahibine de fikir olurdu![]()
Kimse fakir makir degel, herkes trilyorder rica etcemHep fakirliktenhep kitlik psikolojisinden
![]()
Ay bunu ben de çok beğenmiştim güle güle kullanınEki Görüntüle 2864574 bunu aldim anacim, kargoya da vermisler, nerden girdim bu topige, durup duruken olan bana oldu![]()
Aslında elimizdeki ihtiyaç fazlası ürünleri birbirimizle değiş-tokuş edebileceğimiz bir topik olsa ne iyi olurdu?Topigimize destek veren fakir arkadaşlarıma amme hizmeti yapıp letgo adresimi paylaşayım bari...bebek hamagi, sut sagm makinesi, ana kucagi, bebek donengeci satıyorum arkadaslar, bi destek olun kk emekçisi bu kardeşinizi bu kis cift kişilik yorgansiz bırakmayın:))
Güzelmiş güle güle kullanEki Görüntüle 2864574 bunu aldim anacim, kargoya da vermisler, nerden girdim bu topige, durup duruken olan bana oldu![]()
Bit pazarı bölümü var ikinci el satisi icin ama takas var miydi hatırlamıyorumAslında elimizdeki ihtiyaç fazlası ürünleri birbirimizle değiş-tokuş edebileceğimiz bir topik olsa ne iyi olurdu?
Ana kucağı, dönence vb az kullanılan eşyalar.
İnşallah kısa sürede satılır da yorganı alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Şaka bir yana bir Çok şey ulaşılabilir olduğu halde bazen ihtiyaclar listesi kalabalık olunca firsat gelmiyor, ya da ona verilen ucret Çok geliyor bana.Aslında elimizdeki ihtiyaç fazlası ürünleri birbirimizle değiş-tokuş edebileceğimiz bir topik olsa ne iyi olurdu?
Ana kucağı, dönence vb az kullanılan eşyalar.
İnşallah kısa sürede satılır da yorganı alabilirsiniz.
Allah küçük çocuğu olanlara yardım etsin.Çok teşekkür ederim. Şaka bir yana bir Çok şey ulaşılabilir olduğu halde bazen ihtiyaclar listesi kalabalık olunca firsat gelmiyor, ya da ona verilen ucret Çok geliyor bana.
Keske değiş tokus yapabileceğimiz bir topik olsa çünkü bebeğin ingir zingir ihtiyaclari hiç bitmiyor.
Umarim.yasak degildir facete atma ver grupları var misal sizde besik var veriyorsunuz ihtiyacınız da baska bir sey talep açıyorsunuz elinde olan veriyor ama.simdi oralar da ihtiyac sahiplerinin ve al satçılarin bombardimanina ugradi pandemi döneminde.Çok teşekkür ederim. Şaka bir yana bir Çok şey ulaşılabilir olduğu halde bazen ihtiyaclar listesi kalabalık olunca firsat gelmiyor, ya da ona verilen ucret Çok geliyor bana.
Keske değiş tokus yapabileceğimiz bir topik olsa çünkü bebeğin ingir zingir ihtiyaclari hiç bitmiyor.
Dün eşimle kendime iç çamaşırı, atlet, pijama gibi gayet olağan zaruri ihtiyaçlardan oluşan alışveriş yaptım.
400 tl tuttu.
Don ya dona tonla para döktüm.
Tabi ki de fakiriz artık tertemiz.
Ucuza almissiniz saydiginiz seyleri demeye geldim. :)
Ancak yazabiliyorum çok teşekkürler inşallah biz de sağlıkla buyuturuz.Allah küçük çocuğu olanlara yardım etsin.
Gerçekten alınacak hiç bitmiyor çocuklar küçükken.
Ben büyüttüm darısı sizlerin başına.
Hoş şimdi de okutmaya çalışıyoruz o da ayrı masraf ama olsun, ebeveyn olarak görevimiz daha bitmedi.
Ne zaman eli ekmek tutar o zaman kısmen rahatlarız...