- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
kızlar bi arkadasım var cok güzel uzun boylu alımlı cekici bir bayan.. üniversiteyi yurtdısında okudu girmediği görmediği ortam yok.. bisüre istanbulda yasamaya basladı orda iş bulmustu sonra kesinlikle suan yasadıgı sehre gelmeyeceğini buralarda yapamayacagını bambaska bir hayatı oldugunu söylüyordu... bianda ne olduysa buraya tasındı ve işe burda devam etti.. en garibi de ortaokulu mezunu pastaneci bir cocukla su sıralar birden bire evlenecek olması.. herkes sok oldu ve kendi seçimi oldugunu söylediler.. annesiyse bi akrabasına para için evleniyo cocuk zengin die demiş.. dün aksam da kayınvalidesi bi akrabasına ben onu ilk basta cok sevmiştim ama düğün alısverişleri esya alımı ortaya cıktıktan sonra kendilerini gösterdiler.. benim oğlumu yastık olarak kullanıolar.. herşeyin en pahalısını istiolar ben anlamıyorum sanıolar ama ben asıl yüzümü evlenince göstercem annesi oğlumun evine giremicek... oğlum pastane sahibi deil de calısanı olsaydı evlenir miydi ask kalırmıydı demiş.. arkadasım pdüğün pastasını siz yapmayın dısarda yaptıralım demiş kadın da ben pasta yaptırıyorum yanımda baskasına yaptırmam olur mu hiç dogru demiş.. ama kadın cok hırslanmıs.. sizce uyarmalımıyım arkadasımı