- 2 Aralık 2014
- 452
- 78
- 18
- Konu Sahibi pembe tokam
-
Evlenmeden önce. . Maaşım bana kalır harcamaları sadece kendim için yapardim. Şimdi ise sanki çalışıyorum yaşıyorum ama hiç birşey yok elimde.cok şükür 2,5 yaşında bir kızım var.o açıdan çok mutluyum.kizim mutlu bicir bicir bir çocuk. Ama eşimin sürekli bir para hırsı var.butun kartlar paralar onda.onceden bunu hiç onemsemiyordum.biz biriz ne olacak diyordum.yuvamiz için çocuğumuz için diye.disarda da harcamaz parayi esim.kendimize harcariz hep.gideni de kalani da bilirim.ev almıştık ev kredisi ödüyoruz.bir de üstüne araba aldık şimdi.arabamiz zaten vardı ve iyi bir arabaydi.esim daha iyisini istiyor diye daha lüksünu aldı.kendi zevki icin.bir de onun kredisini ödüyoruz. Ben hic istemedim almasini.Tamam yine bana yararı. Ama çok sıkıldım.surekli para konuşuyor.yok şunu böyle kisalım yok bunu böyle yapalım.hic alışkın değilim ben bu kadar kisitlamaya.evlendigimden beri sürekli bir para biriktirme araba alma yenileme telaşı.mal mulk edinme derdi.hep daha iyisi hep daha iyisi.kendi de her istediğini alır markaları giyer benim ihtiyacıma gelince gözünü devirir.oyle marka giyme takıntım da yoktur benim.
artik çok sıkıldım kizlar.mal sahibi olmak tabiki iyi bişey. Ama bunaldim artik.eski bekar günlerimi,paramı yönetmeyi özledim ki bu eşlerin para ayırması meselesine çok kizarken ve anlam veremezken şimdi maaşım in tek kurusunu bile vermek istemiyorum inanın.az oncede para yüzünden kavga ettik.
Uzun oldu gece gece affedin
Kızlar hepinize teşekkür ederim.bazi yerlerde yanlis anlaşılmalar olmuş galiba.esime kartımı verdim.bu biraz tepki almış. Ama paramız giderlerimiz her şey ortak ortada kalanda ev yada araba ya gider.ben sadece bekarken rahat rahat harcıyordum. Ne ev ne araba.ye iç gez.bazi arkadaşların dediği gibi eşim para vermiyor demedim.sadece evime kendime alacaklarımi eşimin bu araba sevdası yüzünden ertelemek zoruma gidiyor.bir de kendi marka giyer ama bana da al der işime gelirse alırım.esimle de yer içer gezeriz.cimri değildir. Bankada harçlık bıraktığımız parayi paylasiriz.evlendik araba aldık. Borcunu ödedik. Sonra hep yedik paramız. Sonra ev aldık. Biraz sıkıştık ama ayarladik kendimizi.simdi de araba bir aydır çok zorladı bizi.bana göre bekleyebilirdi.daha evimle ilgili planlarım alacaklarım vardı. Bunları eşimin lüks araba sevdası yüzünden ertelemek zorunda kalmak zoruma gitti işte.istedigimi alırken evdi arabayı derken bunları kısıtlamak zorladı beni. Zaten kendi de alamiyor 1 aydır bir şey. Ama benim sinirim bozuldu iyice.bu arada cocugumuzun giyiminden yeme icmesinden kısmaz asla.
kendi de her istediğini alır markaları giyer benim ihtiyacıma gelince gözünü devirir.oyle marka giyme takıntım da yoktur benim.
Siniriniz geçince eşiniz kıymete bindi biz suçlu olduk
Ama benim fikirlerim aynı araba ve ev kimin üzerine bunu çok sorduk cevap vermediniz?
Evlenince insanın hiçbirşeyi bekarlığa benzemiyor ki.Bir de dün
Eşimi neden kıymete bindireyim ya. Hayır gidip boşanma davası mi açayım. Soruna gelince ev benim araba eşimin üstüne.sizin sandığınız gibi kartini alırım zirnik koklatmam olayı yok ki.ben bunu mu dedim. bu aralar böyle Olması sinirimi bozdu dedim.bekarken ev araba borcu ödemek zorunda değildim diyorum.siz habire ev araba kimin üstüne diyorsunuz.
bundan sikayetciysen ciddi sekilde konus bunun boyle gitmecegini ve sonumuz iyi olmuyacak de biraz sert konus arabayi degistirirsen bu evlilik iyiye gitmeyecek de bende cok luks arabaya karsiyim ayagini yerden kesiyorsa tamamdirAyrıca eşimi savunmuyorum.olani söylüyorum. Evin kredisi onun maaşından kesilir.kredi kartı benden.kalani ya onun ya benim hesabıma aktarır harcariz.kartin onda olmasindan bu aya
evlendiginden beri benim gibi böyle borçla harcla ugrasan var mı öğrenmek istemiştim.ki biz 0 borçla evlendik.herseyi ailelerimiz yaptı.bir arkadaş demiş lüks arabaya biniyor ama evde lamba sonduruyor.bu örnekteki gibi olmaya karşıyım. Eşimin lükse ve markaya düşkün olmasından şikayetçiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?