para kavgası. ..çok sıkıldım çok!

Eslerin kazançları ile birikim yapmaları çok güzel bişey.olması gereken de bu bence . Siz sadece biraz fazla taviz vermişsiniz. Önce kendiniz için gerekli olan miktarı ayırıp geri kalanlada birikim yaparsanız sizde mutlu olursunuz. Bende çalışan bi bayanım. Eşimle ortak kesemiz vardır. Böyle olunca evde bereket olur. Saygı sevgi olur. Siz bence fazla taviz vermişsiniz. Eşinizle bu konuyu iki Yetişkin gibi halledebilirsiniz. Haa hiçmi olmuyor gidin bi kredi Kartı çıkartın kendi ihtiyaçlarınızı ordan karşılayın.

maaş kartının eşinde işi ne anlayamadım? tabi ki ortaktır her sey
ama kartla ortaklıgın alakası yok!
saglam bır kavga edıp, sonra o kartı almakla başla işe. yaptıgı, yapmadıgı şeyleri söyle yuzune
nasıl olsa kavga cıkacak
o yuzden saglam bır kavga dedım

Yanlış adama güvenmissin konu sahibi .
Acilen al kartını.
Benim de Herseyim eşimde ama asla sormaz etmez ne harcadın ne yaptın diye bende çalışan bi bayanim.
Ayrıca bak ev ve araba aldık hersey benim üzerime yapıyor istemiyorum diyorum yok diyor ne alırsak senin olacak..
Esin güveni hak eden bi adam değil bence titre ve kendine gel yani

Orkide birşey yaptın mi bu konuda

Bazen öyle oluyor ki eşinin çalışmasına izin vermeyen erkekler, böyle adamlardan çok sevecen geliyor. En azından karısını sıkıp parasını keyfine göre yemiyorlar. Şu duruma bakın bildiğiniz kullanıyor kadını. Bütün bir ay çalışıp maaşı bile görememek büyük bir ızdırap olmalı.

Ya o kadar benzer seyler yasiyoruz ki. Fazlasi var eksigi yok inan. Az once biz de tartistik para yuzunden. Bazen icimden diyorum canim para etse onu da alacak. Bir de oyle lanse ediyor ki biriktirmeye calisiyorum ben oglumun altinina dokunma diyorum diye aboooov par
aci cimri para seven bir insan oluyorum yahu olum var kalim var kefen parasi var onun parasi onun oarasi ama. Benim param ise bizim paramiz.

İpleri eline vermişsiniz geçmişler olsun,sizin kendi iradeniz yokmu ki eşiniz yönetiyor ne münasebet canım, tabiki para ortak olmalı ama bu kadarda değil canım...

Kızlar hepinize teşekkür ederim.bazi yerlerde yanlis anlaşılmalar olmuş galiba.esime kartımı verdim.bu biraz tepki almış. Ama paramız giderlerimiz her şey ortak ortada kalanda ev yada araba ya gider.ben sadece bekarken rahat rahat harcıyordum. Ne ev ne araba.ye iç gez.bazi arkadaşların dediği gibi eşim para vermiyor demedim.sadece evime kendime alacaklarımi eşimin bu araba sevdası yüzünden ertelemek zoruma gidiyor.bir de kendi marka giyer ama bana da al der işime gelirse alırım.esimle de yer içer gezeriz.cimri değildir. Bankada harçlık bıraktığımız parayi paylasiriz.evlendik araba aldık. Borcunu ödedik. Sonra hep yedik paramız. Sonra ev aldık. Biraz sıkıştık ama ayarladik kendimizi.simdi de araba bir aydır çok zorladı bizi.bana göre bekleyebilirdi.daha evimle ilgili planlarım alacaklarım vardı. Bunları eşimin lüks araba sevdası yüzünden ertelemek zorunda kalmak zoruma gitti işte.istedigimi alırken evdi arabayı derken bunları kısıtlamak zorladı beni. Zaten kendi de alamiyor 1 aydır bir şey. Ama benim sinirim bozuldu iyice.bu arada cocugumuzun giyiminden yeme icmesinden kısmaz asla.

Maaş kartı vermek kadar saçma birsey yok, niye veriyim, kişiseldir o, bu para saklamak değil tabiki, evin giderine ortaksın ama kart almak alenen baskı, senin aklın ermez sen bilemezsin demekten ne farkı va

kendi de her istediğini alır markaları giyer benim ihtiyacıma gelince gözünü devirir.oyle marka giyme takıntım da yoktur benim.
Siniriniz geçince eşiniz kıymete bindi biz suçlu olduk
Ama benim fikirlerim aynı araba ve ev kimin üzerine bunu çok sorduk cevap vermediniz?

Eşim para vermiyor demedin ama kendi marka alıyo bana gelince yan çiziyor dedin aynı şey, paran elinde olsa istediğin kadar göz devir ihtiyacım var alicam derdin

Maaş kartınız elinizde olmadan bir ay o işe nasıl gidiyorsunuz,bana göre motivasyon için bile olsa kart sizde olmalı emeğimizin karşılığını kendiniz almalısınız ...ay bu erkek milletinin paraya bu kadar tapmasından gına geldi..yürüyen bankamatik olarak görüyorlar artık kadınları!!

Bir de dün

Eşimi neden kıymete bindireyim ya. Hayır gidip boşanma davası mi açayım. Soruna gelince ev benim araba eşimin üstüne.sizin sandığınız gibi kartini alırım zirnik koklatmam olayı yok ki.ben bunu mu dedim. bu aralar böyle Olması sinirimi bozdu dedim.bekarken ev araba borcu ödemek zorunda değildim diyorum.siz habire ev araba kimin üstüne diyorsunuz.

Evlenince insanın hiçbirşeyi bekarlığa benzemiyor ki.
Bu paylaşımı yaparken ne gibi şeyler duymak isteyerek yazdınız?
Biz okuduğumuz ve anladığımıza göre yorumlar yaptık ve bu kadar yorumun içinde herkes aynı şeyi anlayıp yorum yapmış.
En son ki açıklamanızla konuyu açmış olsaydınız sanırım yorumlar farklı olurdu belki.

Ayrıca eşimi savunmuyorum.olani söylüyorum. Evin kredisi onun maaşından kesilir.kredi kartı benden.kalani ya onun ya benim hesabıma aktarır harcariz.kartin onda olmasindan bu aya
evlendiginden beri benim gibi böyle borçla harcla ugrasan var mı öğrenmek istemiştim.ki biz 0 borçla evlendik.herseyi ailelerimiz yaptı.bir arkadaş demiş lüks arabaya biniyor ama evde lamba sonduruyor.bu örnekteki gibi olmaya karşıyım. Eşimin lükse ve markaya düşkün olmasından şikayetçiyim.

bundan sikayetciysen ciddi sekilde konus bunun boyle gitmecegini ve sonumuz iyi olmuyacak de biraz sert konus arabayi degistirirsen bu evlilik iyiye gitmeyecek de bende cok luks arabaya karsiyim ayagini yerden kesiyorsa tamamdir

bence de lüks için sıkıntıya girmeye gerek yok. güzel bir dille anlatın eşinize olmadı bi kavga patlatırsınız yapacak birşey yok benim eşim de öyledir o yüzden para idaresi daha çok ben de. çok hesap yapmaz.o an o ya da ben birşey almak istesek küçük ya da büyük hemen alalım der. bense borcu harcı hesaplarım hemen. kartlar eşimde olsa allaah işimiz var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…