para kavgası. ..çok sıkıldım çok!

bundan sikayetciysen ciddi sekilde konus bunun boyle gitmecegini ve sonumuz iyi olmuyacak de biraz sert konus arabayi degistirirsen bu evlilik iyiye gitmeyecek de bende cok luks arabaya karsiyim ayagini yerden kesiyorsa tamamdir

Aynen ben bu lüks sevdasından marka takintisindan hep en iyisi benim olsundan şikayetçiyim. Ama ne yazıkki değiştirdik geçen ay.

Evet bende lüks için sıkıntıya girmeye karsiyim işte. Bu durumdan sıkıldım.hadi ev neyse o benim için önemlidir.ama araba ikinci el bile kabul etmedi eşim. Aynı markanın bir kaç modeli düşügu olsun dedim.sifir aldık. É dolayısıyla şimdi böyle birbirimize göz deviriyoruz.ilk defa bu kadar sıkı davranıyorum hayatımda. Bu beni zorladı kavgayı da patlattım zaten.

kavga olunca nededi esin

İyi de herkesin maaş kartı kendinde olunca o hesap ayırmak falan olmuyor. Çalışan kadının maaş kartının eşinde olması çok tuhaf.

Sizin geliriniz ve arabanızın fiyatı ne kadar ki , bu kadar maddi sıkıntı çıktı.

Sadece şunu derim allah çok verip azdırmasın ıslah etsin eeşini sende agzını cok alıştırma 100 tl verıyorsan 50 tl kendıne ayır soyleme

İlk yazdığınızla bu mesaj arasında uçurum var. Tabiki yanlış anlaşılır.

Ev araba kimin üstüne diyenler olmuş da, artık kimin üstüne olması önemli değil kanuna göre. Boşanma durumunda ortak Paylaşım oluyor mallarda.
Onun dışında Maaş kartını almayacaksanız geri P pembe tokam
Daha çok bu tarz konular açarsın...
Eşin o hırsla sürekli bir borç içine girip duracak. Sürekli aman modunda yasayacaksınız.

Ayni durumdabi arkadasim var evlendikten sonra esinin maasini ele gecirince yani bian bin tl olan gelir 3 bin tl olunca cok daha hirsa büründü tek amaci daa fsla kazanmak.
Duzgunce karsiniza alıp konusamiyorsunuz belliki bunca zaman oturmustur bu boyle tekrar ele gecirebilirmisiniz bilmem ama cozemiycekseniz o ne kadar harciyosa kendine sizde en az o kadar harcayin amabu durum ne kadar devam eder boyle bilmiyorum insallah farkina varir

Ay bu yazıyı ben mi yazdım diye süphelendim birden bu kadar olur

ben paramı vermem kesinlikle sonuçta beraber çalışmıyoruz. evin ihtiyacını eşler karşılamak zorunda. erkekler kadınlarına bakamıyorlarsa evlenmesinler. bu kadar bizler çalışmak zorunda değiliz. çalışıyorsak da bizim maaşımıza güvenmesiler.

Bunu böyle söyleyince de paragöz yaftasını yapıştırıveriyorlar

Ben o kadar da istemiyorum maaşımın yarısı bana kalsa yeter ama...

Bence oturum konuşun o lüks arabadanda vazgeçsin , böyle giderse depresyona da düşersin o keyif içinde ama sen yavaş, yavaş iç sıkıntı, üzülme hallerine girmişsin mal seni mutlu etmiyorsa ne edeyim o malı , çoğu erkeklerin öyle bir durumu var ilk önce zaten kadının altınına göz koyarlar sonrada maaş kartına ,
bir defa nediye okudun yıllarını verdin elin adamın eline muhtaç kalmayasın diye ama alavere dalevereyle her kuruş ona muhtaç olmuş durumundasın , hoş bir durum var , sanki ilkokul mezunu ona muhtaç durumuna gelmişsin

Daha evlenirken araba aldı iseniz şuanda bir harcama yapılacaksa size araba alınmalıydı.
Anladığım kadarıyla siz pek birşey istemediğiniz için eşiniz herşeyin, hertürlü lüksün kendi hakkı olduğunu zannediyor.
Maaş kartınızıda alın eşinizden. Siz ödemeyi beceremiyor musunuz kredi kartını?
Eve desteğinizi yapın, kalan parayı kendiniz idare ettiğinizde bunalmanız geçecektir.

kredi kartı ile maaşından para çekebiliyorsun biliyosun dimi. neyse anladığım kadarı ile sorun maaş kartının kimde olduğu değil araba aldgınız için çok sıkıştınız ve sen harcayamadıgın için bunaldın. araba krediniz ne zaman bitecek veya yakın zamanda ödemesi bitecek başka borçlar var mı? birkaç aya rahatlarsınız umarım

[
Bence bu tip adamlar tek başına kazanamıyacakları lüksü bu şekilde evlilik yapıp elde ediyorlar.[/QUOTE]
katılıyorum

Maaş kartınızı alın kesinlikle.Krediler için para gerekiyorsa onun maaşı yetmiyorsa yine yardım edin ama maaaşınız sizde dursun.Biz biriz ne olacak diye düşünüyoruz ama maalesef onlar bencil olabiliyor.Bir ihtiyacın olduğunda da mırın kırın yapıyorlar.Sanki emek edip kazanmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…