- Konu Sahibi sirinler12
-
Bulunduğun yere ve yapacağın işe bağlı...Mesela öğrenciye ders versen kendini rahatlıkla geçindirirsin ama garsonluk kasiyerlik kaç paradır bilmiyorum..
marketlerde tanıtım yaparsan sucuk,peynir gibi günlük en az 35 tl
ajanslara başvurabilirsin bunun için
istanbuldaysan seçeneğin daha fazla.
kendimden örnek verim. 2007 yılında senin gibi üni.de öğrenciyken bende parttime çalıştım.
kayseride büyük bir avm de tanınmış bir markada satış asistanlığı yaptım.
taa o zaman en az 400 tl para aldım. üstüne bide 180 tl yemek kartı aldım.yedim içtim alışveriş yaptım.
ders ssatlerime göre ayarladılar çalışma saatlerimi, üstelik haftada iki günde iznim vardı.
yani bence sıradan bir markette mağazada çalışmak yerine avm de ki markaları tercih etmeni tavsiye ederim.
hele şirket yabancıysa daha çok haklarına sahip çıkıyor.
bende üni ögrencisiyim, ve 1 yildir hafta sonlari çali$iyorum, aylik 400 kazaniyorum, para konusunda çok iyi her istedigimi aliyorum, yeme içme aileden olunca, fakat kötü yönleride var, mesela tüm hafta beynin yoruluyor (özelliklede sinav dönemlerinde) hafta sonu ise vücudun yoruluyor... sosyal hayatinda yok oluyor hafta içi zaten okuldasin ee hafta sonuda i$te olunca hiç zaman kalmiyor...
bence çali$acaksan eger, sadece hafta sonu çali$, çünkü bo$ saatlerindede çali$irsan çok zor olur, çok yorulursun, inanki insanin ders çali$asi bile gelmiyor
Fast food restoranları ya da giyim mağazaları hafta sonları yoğun olduğu için özellikle o günlerde çalışana ihtiyaç duyabiliyorlar.
günlük 35 tl için çok az diyorsan yarı zamanlı ya da haftasonu işlerinden çok birşey bekleme.
aylık mı haftalık mı kazandın canım ? evet haklısın ama benim çalışabilecek sadece 2 günüm olduğu için çoğu yer almak istemez ki beni.hafta içi derslerim çok yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?