- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.956
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Anlatamadım 35 tlm olmasi lazımken 45 tlm vardi cebimde. Acaba fazla miktar ben de mi vardı yoksa esnaf mi fazla verdi onu cözemedim alacağım para yokelinizde fazla par yok ki almanız gereken para var.
tamam size düz uzattım ama siz parayı elinizde katlayıp cebinize koymanız lazım yoksa cebinize nasıl düz koyabilirdiniz
şimdi anladım daha dogrusu hesabı dogru yaptımAnlatamadım 35 tlm olmasi lazımken 45 tlm vardi cebimde. Acaba fazla miktar ben de mi vardı yoksa esnaf mi fazla verdi onu cözemedim alacağım para yok
Hafızama göre düz sekilde 20+10+ 5 tl uzattı 5 tl de üstte duruyordu ama cebimden cikarinca 10 tl 5'in icinden cikti paralar da rastgele katlıydı. Tam da hatirlayamadim ama dediginiz gibi yapayım tesekkür ederim.Sizin cebinizde başka para var mıydı? Cebinizden nasıl çıktığı da önemli. Dağınık halde çıktıysa emin olamazsınız, ama katladığınız gibi çıkartıysanız ve o 10tl de ayni diğer paralar gibi katlı şekildeyse (kat izlerinden belli olur) muhtemelen esnafın parasıdır.Size 10 X 3 + 5tl şeklinde verdiyse kazara 10 tl fazla karışmış olabilir. Bir de görsel hafızanızı yokladığınızda kadın size paraları düz uzatırken 5 tl üstte mi duruyordu? Eğer üstte duruyor ise 10 tl 5 tl'nin içine katlanmış olamaz o zaman o para sizin cebinizdeydi. Bilemedim isterseniz kadına sorun "siz geçen gün bana 35 tl para üstü verirken fazla para vermiş olabilir misiniz?" diye yok doğru verdim derse içiniz rahat eder, "Aaaa evet ben de sonradan farkettim" gibi kendinden emin konuşursa verirsiniz. Ama kem küm eder "eee belki vermiş olabilirim" falan derse "ben de emin olamadım o para ile sokak kedilerine mama aldım yedirdim helal edin" dersiniz. kadın da helal olsun derse sokaktakilere mama alırsınız.
Gidip sormak istemedim. Hem cekindim hem de yanlış bir konuma düsmek istemedimçalışan ise maaşından kesiliyorumarım size aittir o para
Hiç onaylamıyorum bu olayıEn iyisi o 10 TL yi dışarıda soğukta mendil satan vs çocuklara yemek ısmarlayın
Sonuçta esnafa gidip sorsanız kadın aa evet ben verdim diyebilir.. sizde içim rahat etmez diyorsunuz. En mantıklısı bu, en azından ben olsam öyle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?