Olur mu canım öyle şey dekont almış olsanız bile saklamak zorunda mısınız bu kadar süre.
İşin ticari boyutunu bilmem ama onlar para almadık diyorsa ben de krem almadım varsa aldığıma dair belgeniz getirin derdim
Hak yemekten de korkmuyorlar 2 gündür uyumuyorum ben sırf bu tavırları yüzündenBiraz dişli olun malesef bazi insanlar boyle adamina gore muamelle yapiyor.siz ses etmeseniz alirlar sizden hemen tepkinizi koyun zaten surekli yeni seylerle karsimiza cikiyosunuz bide borc mu cikardiniz diyin
Korkmayin siz haklisiniz herseyi tek tek soyleyin bizi kandirdiniz diyin.ayni durumu ben yasadim yillar once.lazer merkezi el degistirince bitis garantisi bozuldu ekstra para vermeniz gerekli dediler.tabi ben bi kizdim bi daha hic lafini etmediler ama bazi uyelerden bitis garantili olmasina ragmen aldilar.sonrada iflas edip kactilarHak yemekten de korkmuyorlar 2 gündür uyumuyorum ben sırf bu tavırları yüzünden
O kadar üçkağıtçılar ki tamam derseniz biraz ikna edilebilir görürlerse iliğinize kadar sömürmeye çalışıyorlar. Aynı anda dermapen ve lazer için başladım 2000 bin liraya. 8 seans ben ödüyorum 2 seans onlar hediye ediyor güya. Her neyse dermapen için iğne almam gerektiğini söyleyip 50 lira ücret çıkarttılar başta bunu söylemediniz bana dedim üstelik üste çıkmaya çalıştılar nasıl bilmezsiniz herkes için ayrı iğne açıyoruz gibisinden dedim bilgilendirseydiniz ben ödeme yaparken bilerek gelirdim. Ödemedim verdiler iğneyi o şekilde, aa tamam deseydim hiç edeceklerdi. Güzellik merkezlerinde çok iyi gelecek bunu al denilen hiçbir ürünü de almamak taraftarıyım. Çünkü birinin önerdiğini diğeri kullanma diyor aynı merkez içerisinde garip garip işler. Ödeme yaptığınızda verilen dekontları mutlaka saklayın geçen randevu için aradıklarında 200 lira borcum kalmasına rağmen 400 lira görünüyor dedi, üsteleyince elimde dekont var ne diyorsunuz deyince aa evet kusura bakmayın yanlış görmüşüm deyip çevirdiler lafı.
son dekontu değiştiremezler değilmi ? nasıl bu kadar yüzsüz olabildiklerini anlamıyorum ... ah kafam nerden bulaştım bunlara ben
Sizin elinizde dekont varsa onların elindeki dekontu değiştirmesi bir şeyi değiştirmez. Bu arada kredi ödemesini de vergi yüzünden yapmıyorlar yanlış bilmiyorsam, bir kere üzerimde nakit yoktu o şekilde ödemeye gittim, randevudan önce kadın geldi atm başında beni bekledi mafyalar sanki. :) Çok acayip işler gerçekten akıl sır erdiremiyorum. Ses kaydı vesaire alabilirsiniz belki ödeme yaparken sorarak ne kadar borcum var bitti değil mi vesaire diye.
Bu tarz işletmelerin anlayacağı dil: Üste çıkmaktır.
Ara bağır çağır gerekirse siz beni nasıl borcun var diye ararsınız kontrolünüzü düzgün yapın gereksiz beni rahatsız etmeyin vs diye.
Ne dekontu yazıyorlar orasını anlamadım.yarın hasta halimle bağırıcam baksana ay geçse belki 100 tl borcun var diye arayacaklar. kafalarına göre yazıyorlar dekont
Ne dekontu yazıyorlar orasını anlamadım.[/QUO
Telefon mesajı geliyor mu? Kalan bakiyeniz 0 TL'dir diye mesaj geldi mesela son ödemeden sonra, hemen ödemeyi yaparken yeni geçtiler bu uygulamaya. Veyahut kalan borcunuz şu kadardır gibisinden o zaman dekontu almamış olmanız bir şeyi değiştirmez. Ya da arayıp borcumun ne kadar olduğuna dair bir mesaj gönderebilir misiniz deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?