- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
Kızlar merhabalar hepinize. Bugün eşimle bir konuda tartıştık daha doğrusu ben tartışmadan susup oda değiştirdim. Eşim haftalik olarak maaş alıyor ücretli izne çıkacak 2 haftaligina. Normalde 2 haftalik maaş alacakti fakat bayram nedeniyle ikramiye 4 haftalik alacakmis. Her haftaligindan 200 lirasını alır biriktiririm (öğretmenim ve benim de kredi kartı, öğrenim kredisi,kisisel harcamadan kalanını da biriktiririm) bunların hepsinin yeri belli. Benimkiler bebek mobilya dahil harcamalarına, onun ki ise doğum parasına harcanacak.
Ben önceden kırtasiye ödeneğini kurban için kullanılıriz demiştim. Şimdi 2 haftalik ikramiye olduğunu öğrenince onu kurban için kullanırız dedim. olmaz dedi. Neden zaten ekstra bişey yok farzet dedim. Ne alaka dedi. Ne yapalım peki o parayla planin ne dedim fatura vs.harcamalar var dedi. İyi de onlar hep var zaten. Çok uzattım. kizginim sinirliyim hatalı ben miyim?
Ben önceden kırtasiye ödeneğini kurban için kullanılıriz demiştim. Şimdi 2 haftalik ikramiye olduğunu öğrenince onu kurban için kullanırız dedim. olmaz dedi. Neden zaten ekstra bişey yok farzet dedim. Ne alaka dedi. Ne yapalım peki o parayla planin ne dedim fatura vs.harcamalar var dedi. İyi de onlar hep var zaten. Çok uzattım. kizginim sinirliyim hatalı ben miyim?