• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para konusu

ben çalışırken eşime maaşımı aldım bile demezdim. maaşı aldım derdim. senin benim olması diye.

Bazı yorumlar beni benden aldı resmen.
"bırak erkek sonuçta parasını yönetsin" mantığından ancak şu çıkar " sen anlamazsın otur evde çocuk bak irkek her yerde irkektir" erkek o kadınlar cinsel dürtüleri için mi evleniyor o zaman hesap kitap vermeyecekse?

Abin yükünü kadın kaldırması kadar zor bi durum yok. Ben evde erkek egemenliği sürsün isterim o ödesin Borçları Plan'ı programı o yapsın ben keyfime bakayım isterim. Bence karışma ters te tepebilir. Bana erkeğe para Hesabı sormaktançok itici geliyor. Erkek adamın fazladan birikimi varmı yokmu bilmemem gerekir. Adam sana çıkarıp bi tek taş alsa parayı nerden buldun diyeceksin. Adam süpriz yapma şansı bile vermiyorsun. Bence sana doğum hediyesi alacak. Bırak son şans ver bebek doğduktan sonra zaten bol bol kavga edeceksiniz
Sanki adamın elinden bütün parasını alıyormuşum gibi konuşmuşsunuz.birikim için verdiği para haftalığının 4 te biri.süpriz yapacaksa zaten yapabilir

Bazı yorumlar beni benden aldı resmen.
"bırak erkek sonuçta parasını yönetsin" mantığından ancak şu çıkar " sen anlamazsın otur evde çocuk bak irkek her yerde irkektir" erkek o kadınlar cinsel dürtüleri için mi evleniyor o zaman hesap kitap vermeyecekse?
Evde oturup da adamın maaş günü gelsin de para isteyeyim gibi anlamışlar heralde.gözden kaçan nokta ben de çalışıyorum ve biz de öyle evi yöneten erkek vs diye bi durum yok.olsa herşeyi benim düşünmemei zaten beklemez adam.her evde kadın pısmış kenarda yemek bulaşık,bi ben böyleyim sankio_O:KK12:

Back
X