Konu sahibi para konusu gercekten cok hassas ciftler arasinda. Ama zaman icinde oturuyor diye dusunuyorum. Tabi biraz da karakterlerle alakali. Hic degismeyedebilir. Yorumlarinda dikkatimi ceken su oldu. Benim maasimdan sunu oduyoruz. Benim kartimdan kasko vs.falan demissin. Bence once bunu asmak lazim. Mesela biz de cift maasliyiz. Ben de ogretmenim. Esimin maasi benden fazla. Kullandigimiz bir kredi karti var, benim adima ama hicbir zaman benim kartim diye bir tabir kullanmam. Dedigin gibi biz de kaskolari, mtvleri, sigortalari oradan oderiz. Belli odemeleri benim maas hesabindan yapariz ve hic para kalmaz. Kendi kartini bana verir. Cunku alisveris şu bu vs.bunlari ben alirim. Para cekerim. Kime lazimsa o alir evden. Ay sonunda o hesapta kalani tasarruf hesabina aktaririz.
Senin niyetin iyi, para biriktiriyorsun ve bunu anlasarak yapiyorsunuz. Beklemediginiz bir para gelmis. Bu paradan haberin de olmayabilirdi ama soylemis. Aklinda bir sey var demek ki. Belki de fatura vs.gerekli odemeleri yapinca geri kalani zaten verecekti size. Bir de her ay ayni olmayabiliyor. Extra bir sey cikiyor, bilemiyorsunuz. Bir de dogum yaklasiyor. Dogum hediyesi dusunuyor olabilir, bunu ben de dusundum. Bence cok buyutulecek bir mevzu degil. Kendini de bebegini de üzme hiç. Eminim sen kadar o da birikimi onemsiyordur cocuk icin.