• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para meselesi

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.819
4.748
83
Kızlar,
benim bir sevgilim var arada yemek hesabını bana ödetiyor.... bir şekilde ne bileyim tam hesap geldiği zaman geri duruyor cüzdanından iki saatte çıkarmıyor vesaire ya da ben ödüyorum sonra aa unuttum sana verecektim diyor (mesela en sonuncusu buydu)
daha önce rahatsız olduğumu söyledim kendisine bir iki kez o ısmarladı ama şu an başa döndük
farkındayım ve bir daha uyarasım yok..
Ama bu kadar mı değersizim diyorum doğrusu
evet benim işim var hem de bayağı iyi para da kazanıyorum güzel o işsiz belki de ondan böyle yapıyor
normalde sabredecektim o işe girince de aynı davranacak mı diye ama zoruma gidiyor
ben ayrılacağımı söylemeye karar verdim kısaca...maalesefki..
sizce ne demeli? açık açık söylemeli miyim? söylersem yine beni bir şekilde ikna ederse?

Son düzenleme:
Kızlar,
benim bir sevgilim var her buluşmamızda hemen hemen yemek hesabını bana ödetiyor.... bir şekilde ne bileyim tam hesap geldiği zaman geri duruyor cüzdanından iki saatte çıkarmıyor vesaire ya da ben ödüyorum sonra aa unuttum sana verecektim diyor (mesela en sonuncusu buydu)
daha önce rahatsız olduğumu söyledim kendisine bir iki kez o ısmarladı ama şu an başa döndük
farkındayım ve bir daha uyarasım yok..
kendisi ilk sevgilim belki de son bilmiyorum çünkü çok kısmetli birisi değilim maalesef
öyle alımlı çekici filan da değilim..
Ama yine de bu kadar mı değersizim diyorum doğrusu
evet benim işim var hem de bayağı iyi para da kazanıyorum güzel o işsiz belki de ondan böyle yapıyor
normalde sabredecektim o işe girince de aynı davranacak mı diye ama zoruma gidiyor
ben ayrılacağımı söylemeye karar verdim kısaca...maalesefki..
sizce ne demeli? açık açık söylemeli miyim? söylersem yine beni bir şekilde ikna ederse?
:oha:Kısmetsizim diye bu adam son sevgilin, ayrılmıcak ve evlenicen yani:KK53:

Ne zamandır sevgilisiniz?
Basından beri işsiz miydi?
Isı varken de böyle miydi?
Bunlar önemli sorular.

Ben olsam işi varkenki halini görmek isterdim içim başka türlü rahat etmezdi.
merhaba,
2,5 yıldır sevgiliyiz.İşi hiç olmadı önceden öğrenciydi ben de öğrenciydim böyle bir problemimiz yoktu önceden şu an ama epeydir hesabı bir şekilde bana ödetiyor...
işi varkenki halini benim de bekleyesim vardı ama bir türlü iş bulamadı ve ben böyle kendimi enayi gibi hissediyorum :(
öyle hissetmek istemiyorum...

Iliskiyi yurutemedigini uyusamadiginiz konular oldugunu soyle boyle adamla hayat mi gecer adam gibi dese ödermisin falan diye senin üstüne yikar gibi davraniyor. Boyle de ozguvensizlik yapma ne demek alimli cekici degilim biraz aynaya bak kendinin farkina var oyle dusunup ezme kendini

Bu konuda iki taktigim var. İlki:
"Hayatim canim pizza cekti. Hafta sonu ismarlada yiyelim" demek. Acik acik talep ediyoruz, tepkisini olcuyoruz.
Ha ben bunu yapamam diyorsan diyelim yemegi sana kitledi, sesini cikaramadin o an. Odemeyi yaptıktan sonra : "bi tatli ismarlarsin artik" diyebilirsin.

İkincisi:
Yemek yedikten sonra kendi yedigin, ictigin kadarini odeyip, geri cekiliyorsun. Adam mosmor kaliyor.

merhaba,
2,5 yıldır sevgiliyiz.İşi hiç olmadı önceden öğrenciydi ben de öğrenciydim böyle bir problemimiz yoktu önceden şu an ama epeydir hesabı bir şekilde bana ödetiyor...
işi varkenki halini benim de bekleyesim vardı ama bir türlü iş bulamadı ve ben böyle kendimi enayi gibi hissediyorum :KK43:
öyle hissetmek istemiyorum...
2 buçuk yıllık sevgilinin amacı seni kullanmak enayi yerine koymak mi yoksa gerçekten parasız olduğu için mi böyle davranıyor bilirsin ama..

Kendine bol keseden harcar mi?
Kalite marka diye paraları saçar mi?
İşsiz diye harcamalarına dikkat ediyor mu gerçekten lüksünden feda ediyor mu?
Yoksa her koşulda kendinden kısmıyor ama sana mi harcamiyor?

Yani bunların hepsi önemli.

2 buçuk ay değil yıl söz konusu.
Niyeti ne içinin rahat olması lazım.

Sevgililer veya eşler arasinda para meselesi olmasini hic dogru bulmuyorum. Her zaman erkek hesap öder diye bisey yok bence. Ama göz göre göre enayi yerine konuluyorsa bu yanlistir.
Paraniz varmis e o da issizmis belki parasi yoktur diye dusunuyorum. Parasi olsa harcardi belki.

mezun olalı ne kadar zaman geçti?siz hemen iş bulmuşsunuz,onun bulamaması iş beğenmemesinden mi kaynaklanıyor

Bu konuda iki taktigim var. İlki:
"Hayatim canim pizza cekti. Hafta sonu ismarlada yiyelim" demek. Acik acik talep ediyoruz, tepkisini olcuyoruz.
Ha ben bunu yapamam diyorsan diyelim yemegi sana kitledi, sesini cikaramadin o an. Odemeyi yaptıktan sonra : "bi tatli ismarlarsin artik" diyebilirsin.

İkincisi:
Yemek yedikten sonra kendi yedigin, ictigin kadarini odeyip, geri cekiliyorsun. Adam mosmor kaliyor.
ama bu bir karakter işte
bu karakter onda var mı ondan emin değilim
mesele para meselesi değil öyle olsa eninde sonunda ödetirim ona
ama hep böyleyse düşünsenize evlenince cimri bir erkekle ne kadar zor olur
düğün masrafını bile bana ödetir bu benim birikmişim var diye
ki biriktirdim var yani

Iliskiyi yurutemedigini uyusamadiginiz konular oldugunu soyle boyle adamla hayat mi gecer adam gibi dese ödermisin falan diye senin üstüne yikar gibi davraniyor. Boyle de ozguvensizlik yapma ne demek alimli cekici degilim biraz aynaya bak kendinin farkina var oyle dusunup ezme kendini
teşekkür ederim
özgüvensizlik değil kendini bilmek diyelim gibi ama sağolun:)

Sevgililer veya eşler arasinda para meselesi olmasini hic dogru bulmuyorum. Her zaman erkek hesap öder diye bisey yok bence. Ama göz göre göre enayi yerine konuluyorsa bu yanlistir.
Paraniz varmis e o da issizmis belki parasi yoktur diye dusunuyorum. Parasi olsa harcardi belki.
ama belki?
nasıl anlayabilirimki :(

Back
X