- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babamın emeklisi var, ekstra gelir iyi olur tabi ama şart değil.Maddi durumlarina bagli. Hicbir sosyal guvencesi yoksa,ya da emekli maasi bile yoksa elbette verilmeli. Ama mesela benim annem emekli ogretmen, cocuga baksa para vermem,hediyeler alirim jest anlaminda o kadar
Anlıyorum sizi. Teklif eder ya da ihtiyaçlarını filan karşılayabilirsiniz belki. Hoş olabilir, minnet altında hissetmemiş olursunuz.Ben de öyle düşünüyorum ama hem annemin hem kv evi bana çok yakın. Onlar varken bir bakıcı tutmam çok saçma olacak. Yani onların bakmak isteyeceğini düşünüyorum ama ben de sizin gibi düşünüyorum, zamanla bana iyilik yapıyorlar çocuğuma zorla bakıyorlarmış gibi bir havaya girmelerini istemem. Kv bir şey beklemez ama annem para bekler gibi geliyor.
Annenizin meslegi bakicilikmis gecmiste,bence bir miktar verilmeli,cunku su anda geliri yok anladigim kadariyla. Bence gucunuzun yettigince bir miktar vermeniz hos olurbabamın emeklisi var, ekstra gelir iyi olur tabi ama şart değil.
annem geçtiğimiz senelerde bebek bakıyordu, sonra annesiyle anlaşamayınca bıraktı, bir daha da başlamadı.
yani bebek bakma işini hem keyfi hem biraz profesyonel iş olarak görüyor. bu yüzden düşünceliyim :)
Kesinlikle vermeyi düşünüyorum zaten ama bakıcı maaşı kadar çok mu yoksa harçlık gibi 500 vs. mi bilemiyorum.Annenizin meslegi bakicilikmis gecmiste,bence bir miktar verilmeli,cunku su anda geliri yok anladigim kadariyla. Bence gucunuzun yettigince bir miktar vermeniz hos olur
Kesinlikle bir miktar yardım yaparım ama tam bir maaş kadar olmalı mı o konuda kararsızım. Zaten daha bu muhabbetlerin yaşanmasına 1 seneden fazla var, o zamanın şartlarına göre değerlendireceğim artık. Teşekkürler yorumunuz için.Anlıyorum sizi. Teklif eder ya da ihtiyaçlarını filan karşılayabilirsiniz belki. Hoş olabilir, minnet altında hissetmemiş olursunuz.
Kvnizin durumu daha elverisliyse neden olmasin? Para verecek olmak zorunuza gitmesin,baskasina da para karsiligi baktiririm diye dusunmeyin yeterli benceKesinlikle vermeyi düşünüyorum zaten ama bakıcı maaşı kadar çok mu yoksa harçlık gibi 500 vs. mi bilemiyorum.
Bakıcılık yaptığı dönemde ben yeni evlenmiştim. "senin çocuğun olursa ona da ben bakarım ama artık profesyonelim, şuan 1400 alıyorum o zamana ücretler artar hehehe" diye şaka yapmıştı. hiç unutmuyorum. Üzerinden uzun zaman geçti şimdi ki düşüncesi ne bilmiyorum ama yüz göz olmak istemiyorum, sırf bu muhabbetlere girmemek için kv baksın istiyorum bazen.
Kv annem kadar sağlıklı değil fiziksel açıdan. Ona yük olur belki diye düşünüyorum, kendisi hevesli ama. Daha vakit var, artık o zaman geldiğinde durumlara göre değerlendireceğim. Teşekkürler yorumunuz için :)Kvnizin durumu daha elverisliyse neden olmasin? Para verecek olmak zorunuza gitmesin,baskasina da para karsiligi baktiririm diye dusunmeyin yeterli bence
Saglikla kucaginiza almanizi dilerimKv annem kadar sağlıklı değil fiziksel açıdan. Ona yük olur belki diye düşünüyorum, kendisi hevesli ama. Daha vakit var, artık o zaman geldiğinde durumlara göre değerlendireceğim. Teşekkürler yorumunuz için :)
Çok teşekkür ederim, sağolunSaglikla kucaginiza almanizi dilerim ♥
Red etmek derken bazı şeyleri çok abarttıkları için o tabiri kullandım yanlış kullanmış olabilirim tabikiOyle insanlara cocugu baktirmaz ve bir sekilde o evden ciktim diye mutlu olurdum.Ayrica beni red falan edeceklerse bu beni uzmek yerine mutlu ederdi.Psikolojikmen yaptirimlarindan kurtulurdum.
Sukur kendinizi kurtarmissiniz biraz geri cekilin.Aileniz elinizden gelebilecek olani yapin tabi ama sunu vereceksin vermezsem küserim falan demeleri olmaz.Sonucta sizi dunyaya getirip sorumluluk almayi onlar istediler.Simdi evlatdan beklentiye girmek ne bileyim hos degilRed etmek derken bazı şeyleri çok abarttıkları için o tabiri kullandım yanlış kullanmış olabilirim tabiki