para mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oha bunu düşünmedim..geçen de biri sürekli bir sitenin adını verip memnunum diye konu açıyordu

Tahmin etmek zor değil, bizim insanımıza yeter ki bi anda zengin oldum de, hemen elinde avucunda ne varsa verirler.

Normalde insan kazandığı şeyi saklar yeni ortaklar çıkmasın diye ama bu borsa işte birileri kaybedecek ki birileri kazansın.

Seçil Erzan hissi aldım sizden hatta bi mesajınız da var dostlarıma güvensiz şeyler yaptırmam diye.

İyi de ben elinizde avcunuzda ne varsa buraya yatırın demedim ki kimseye. Aksine eğitim alınması gereken bir konu olduğunu savunuyorum

Öğretmenleri hep savunurum ama haftada 2,5 gün az öğrenciyle çalışıp ağlayanları değil
Ya of vallahi sıkıldım ya 2.5 gün de değil kaldeşim bir gün 1 gün tam 2 gün yarım gün çalışıyorum. Bak attım üstteki mesajda var programım. Ne oldu zoruna mı gidiyor.
Anlamıyorsunuz soru bu değil. Öğretmene nerde olursa linç girisimi yapmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum. Konuyu sürekli farklı yere çekmeye çalışmayın

detay vermenizin sebebi neydi o halde ?
yok eğitim aldım yok altın sattım evin odasını ofis yaptım vs
bu detayları vermeyebilirdiniz
öğretmenliğin yanı sıra ayda 200 bin civarı bir gelirim daha var demeniz yeterli olurdu .
sadece birisi diğer işi sorduğunda söylemiş olsanız onu da anlarım
kadına sormuşlar o da cevap vermiş derdim
ama siz özendirmek ister gibi her detayı vermişsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…