- Konu Sahibi En asil duygunun insani
-
Öğretmenler başka bir iş daha yapamıyor diye biliyordum ama.
mesai dışında ve boş günlerimde istediğimi yapabilirim. ben sürekli ders esnasında ekran takip etmiyorum. işimi hakkıyla yapıyorum. hobi edindim kendimi geliştirdim bu kadarBence istifa edin de atama bekleyen bir garibana yer açılsın. Bu nedir ya, oradan da para gelsin buradan da garantim olsun hepsi benim olsun. Borsada alım satım diyorsunuz hem de işleri büyütmeyi düşünüyorum yazdınız. Başka bir işverenin çalışanı olup oradan maaş alıp üstüne odanızda-ofisinizde başka iş için çalışacaksınız. Etik değil hak yiyorsunuz, bence istifa edin.
aynen işte, 2.5 yıldır güzel kazanıyorum ama garantisi yok malesef.
Bence istifa edin de atama bekleyen bir garibana yer açılsın. Bu nedir ya, oradan da para gelsin buradan da garantim olsun hepsi benim olsun. Borsada alım satım diyorsunuz hem de işleri büyütmeyi düşünüyorum yazdınız. Başka bir işverenin çalışanı olup oradan maaş alıp üstüne odanızda-ofisinizde başka iş için çalışacaksınız. Etik değil hak yiyorsunuz, bence istifa edin.
Ne alaka neden hak yesin? Derslerime ayırmam gereken vakti diğer işlerimde kullanıyorum mu diyor işini layıkıyla yapıyor sonuçta tabi hepsi benim olsun diyecek çalışmış çabalamış bir şeylere başarmışta aykırı bir durum yok istediğini yapar.Bence istifa edin de atama bekleyen bir garibana yer açılsın. Bu nedir ya, oradan da para gelsin buradan da garantim olsun hepsi benim olsun. Borsada alım satım diyorsunuz hem de işleri büyütmeyi düşünüyorum yazdınız. Başka bir işverenin çalışanı olup oradan maaş alıp üstüne odanızda-ofisinizde başka iş için çalışacaksınız. Etik değil hak yiyorsunuz, bence istifa edin.
Devlet memuru ek iş yapamaz. Kul hakkına giriyor çünkü o işe her isteyen giremiyor, bakanlıktan atama bekliyor. Yıllarca ataması yapılmadığı için marketlerde kasiyerlik yapan öğretmenler var. Hak mı sizce onların yaşadığı?Ne alakası var gerçekten? Her ek iş yapan kul hakkı mı yemiş oluyor
pişman asla değilim ki ben milyonluk vergi levhasını yaktım ve buraya kelimenin tam anlamıyla tırnaklarımla kazıya kazıya geldim ona rağmen gözüm görmedi çünkü ben şu an içinde bulunduğum piyasanın eziyetini ne kadar çektiysem sefasını o kadar sürüyorum istediğim saatte yatıyorum kalkıyorum istersem aylarca evdeyim canım istesin asla işlem almıyorum mesela altın kuralım haftalık aylık kapanışta ve hafta sonları işlem almam yeni yıla giriyoruz 1 haftadır kapadım ekranı umrumda değil canım ister açarım kazanır çıkarım benim 1 haftalık grafiğim öngörüm giriş çıkış yerlerim belli eskisi kadar beni yormuyor her iki durum için yapacağım planlar belli ve ben daha çok scalp işlem alıyorum günlük max 1 saatimi alıyor ve bu beni ortalamanın üstünde yaşatıyor ben pişman değilim ama şu var ben zaten kendi işimde de burada da her an yok olabilecek gözüyle bakıyordum devlet memuru değildim garanti işim yoktu ama sizin var ben devlet memuru olsaydım sizin şartlarınızda idare eder bırakmazdım belki de iş yükünüz az çünkü.peki nasıl şuan durumlar. pişman mısınız? yoksa tüm gün evde olmak daha mı iyi?
Onların yaşadığı hak değil de bunun sorumlusu ek iş yapan memur değil, vergilerimizle toplanan paraları zimmetlerine geçirip personel alacak tek kuruş bırakmayan, aldıklarını da hamili yakınlardan seçen, okullara sıvı sabun bile sağlayamayanlar. Kadın sınavına girmiş kazanmış çalışıyo. Kalan zamanında istediğini yapsın. Atama bekleyip atanan da yapsın. Fazla gelir elde edebilecekken niye boş otursun insanlarDevlet memuru ek iş yapamaz. Kul hakkına giriyor çünkü o işe her isteyen giremiyor, bakanlıktan atama bekliyor. Yıllarca ataması yapılmadığı için marketlerde kasiyerlik yapan öğretmenler var. Hak mı sizce onların yaşadığı?
merhaba arkadaşlar, bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var. ben kadrolu öğretmenim ve aylık maaşım şuan için ek derslerimle birlikte 30 bin lira. işe haftada 2,5 gün gidiyorum. meslek öğretmeniyim, ayda bir de staj yapan öğrencileri denetliyorum. okuldaki öğrenci sayım 4 yani zorlanmıyorum çok şükür rahatım.
asıl konumuz ise, bundan yaklaşık 3 yıl önce kendime hobi edinmek için teknik analiz ve temel analiz dersleri aldım. hobi olarak başladı ama hayatımın merkezi oldu çok sevmeye başladım bu işi. düğünümden sonra işi daha da büyütüp tüm altınlarımı satıp işlemlere girdim, evin bir odasını ofisim haline getirdim. eşim beni hep destekledi sağ olsun. şuan buradan kazancım aylık çok rahat 200 bini buluyor. ve çok çok severek yaptığım bir iş. ancak öğretmenlikle bir arada götürürken zorlandığımı düşünüyorum. sizce öğretmenlikten istifa etmem ne derece doğru?
Eğitim bakanlığına dilekçe verebilir misiniz "haberiniz olsun şu şu işlerde de çalışıyorum" diye. Borsada alım satım yapmak iş değil ama oda ayırdım çok severek yaptığım iş denince hobi olmuyor. Ben öğretmen değilim, konu sahibinin bahsettiği paraları döviz cinsinden kazanıyorum, çekememe kıskanma gibi bir durumum olamaz. O zaman öğretmenler eylem protesto yapmasın atama bekliyoruz diye. Demek herkes memnun halinden.Ne alaka neden hak yesin? Derslerime ayırmam gereken vakti diğer işlerimde kullanıyorum mu diyor işini layıkıyla yapıyor sonuçta tabi hepsi benim olsun diyecek çalışmış çabalamış bir şeylere başarmışta aykırı bir durum yok istediğini yapar.
Ne alaka o para havadan mı geliyor? Biz bu sistemi çözene kadar oturup otizimli gibi saatlik günlük mum takip ediyoruz alımlar satımlar geri çekilmeler dengeli mi diye oturun yapın size de her yerden para gelsin sanki para havadan kafamıza akıyor da biz amaaaan hepsi olsun lan diyoruz sapla samanı karıştırmayın her halttaBence istifa edin de atama bekleyen bir garibana yer açılsın. Bu nedir ya, oradan da para gelsin buradan da garantim olsun hepsi benim olsun. Borsada alım satım diyorsunuz hem de işleri büyütmeyi düşünüyorum yazdınız. Başka bir işverenin çalışanı olup oradan maaş alıp üstüne odanızda-ofisinizde başka iş için çalışacaksınız. Etik değil hak yiyorsunuz, bence istifa edin.
Bu nasıl bir mantık örgüsü ben gerçekten anlayamadım yaEğitim bakanlığına dilekçe verebilir misiniz "haberiniz olsun şu şu işlerde de çalışıyorum" diye. Borsada alım satım yapmak iş değil ama oda ayırdım çok severek yaptığım iş denince hobi olmuyor. Ben öğretmen değilim, konu sahibinin bahsettiği paraları döviz cinsinden kazanıyorum, çekememe kıskanma gibi bir durumum olamaz. O zaman öğretmenler eylem protesto yapmasın atama bekliyoruz diye. Demek herkes memnun halinden.
Eğitim bakanlığına dilekçe verebilir misiniz "haberiniz olsun şu şu işlerde de çalışıyorum" diye. Borsada alım satım yapmak iş değil ama oda ayırdım çok severek yaptığım iş denince hobi olmuyor. Ben öğretmen değilim, konu sahibinin bahsettiği paraları döviz cinsinden kazanıyorum, çekememe kıskanma gibi bir durumum olamaz. O zaman öğretmenler eylem protesto yapmasın atama bekliyoruz diye. Demek herkes memnun halinden
Çekememezlik kast etmedim zaten ama çoğu öğretmen zaten yapıyor bu devirde artık 30 filan komik rakamlar insanlar ek işlere gerek duyuyor ek iş yapandan ziyade emeklisi gelenler kadroları boşaltmalıEğitim bakanlığına dilekçe verebilir misiniz "haberiniz olsun şu şu işlerde de çalışıyorum" diye. Borsada alım satım yapmak iş değil ama oda ayırdım çok severek yaptığım iş denince hobi olmuyor. Ben öğretmen değilim, konu sahibinin bahsettiği paraları döviz cinsinden kazanıyorum, çekememe kıskanma gibi bir durumum olamaz. O zaman öğretmenler eylem protesto yapmasın atama bekliyoruz diye. Demek herkes memnun halinden.
Devlet memuru ek iş yapamaz. Kul hakkına giriyor çünkü o işe her isteyen giremiyor, bakanlıktan atama bekliyor. Yıllarca ataması yapılmadığı için marketlerde kasiyerlik yapan öğretmenler var. Hak mı sizce onların yaşadığı?
Ya bu ek iş mi? O zaman devlet memuru altın veya dövizde alıp satmasın. Herhangi bir kâr elde ettiği an, ek iş mi olacak? Aynı mantık çünkü. Kadın borsa vb. pazarlarda, kendince al sat yapıyor. Bunun ek işle ne alakası var.Devlet memuru ek iş yapamaz. Kul hakkına giriyor çünkü o işe her isteyen giremiyor, bakanlıktan atama bekliyor. Yıllarca ataması yapılmadığı için marketlerde kasiyerlik yapan öğretmenler var. Hak mı sizce onların yaşadığı?
Boş bulundum aklıma gelmedi konu sahibi kusura bakmayın genel bilgilendirme eğer konu sahibi borsada herhangi bir yönlendirme yaparsa ve kayıp yaşarsanız şikayetçi olun lütfen yatırım tavsiyesi niteliğinde bilgi verip elindekini sizden sonra beklemeden elden çıkarırsa çok ciddi bir cezası var ss alın şikayetçi olun mümkünse hiç kimseden yatırım tavsiyesi almayın bu işi çok bilen adam kendi yapar sizle uğraşmaz zaten umursamaz kanmayın sakın böyle şeylereUye ek is yapmiyor iste. Parasini ve birikimini istedigi sekilde degerlendiriyor bu kul hakkina girmez.
Kendi adima konu beni cok suphelendirdi amac kendi reklamini yapmak olabilir. Borsadan hic anlamayanlar kendisinden yatirim tavsiyesi alabilirler. Yoksa borsayi bilen biri neyin ne oldugunuz az cok bilir. Buraya gelip evimi arabami aldim derse ben amacinin insanlara umut dagitmak ve kendi reklamini yapmak oldugunu dusunurum. Uyenin calisma sartlari haftada 2 gun. Yani yatirimini degerlendirmesine engel bir durumu yok. Buraya gelip bunu sormasi beni dusundurdu.
Resmi yapmiyordur zaten. En azindan kendi üstüne acmamistir.Yaparsa istifaya gerek kalmazdıÖğretmenler başka bir iş daha yapamıyor diye biliyordum ama.
İsterse araba alır satar, isterse arsa alır satar, döviz alır satar, isterse de böyle hisse senedi alır satar. Devlet memuru da işi dışında ek gelir sağlayabilir. Aynı anda 2-3 kurumda çalışmıyor sonuç olarak. İşi dışında al sat yaparak gelir elde ediyor. Kimsenin hakkına girmek gibi bir durum söz konusu değil. Devlet memuru diye kıt kanaat geçinmek zorunda değil ya da başka yerden gelir elde edemez diye bir şey söz konusu değil. Bunu nasıl atanma sorunuyla ya da bir başkasının atanamayıp kasiyerlik yapması ile ilişkilendirdiniz, anlamak güç.Devlet memuru ek iş yapamaz. Kul hakkına giriyor çünkü o işe her isteyen giremiyor, bakanlıktan atama bekliyor. Yıllarca ataması yapılmadığı için marketlerde kasiyerlik yapan öğretmenler var. Hak mı sizce onların yaşadığı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?