Arkadaşlar ben genellemiyorum sadece cevremdeki insanlara bakarak gozlemlerimi yazdım. Bu konuda aldatma konusuda sadece para meselesine baglı degil. Derdim var mesajlarına bakın isterseniz, cok isterseniz tek tek okur alıntı yaparım, aldatma denilen şey genelde erkek yada kadın olsun beklentiler tukendiginde oluyor. Hemen kadınlar biz aldatmayız diyoruz ama son istatistikler biz kadınların bu konuda erkekleri solladıgımızı gosteriyor. Erkek yaparsa bizde yaparız mantıgı mıdır
yoksa baska sebepden midir bilinmez hicde hoş olmayan şekilde artmakda aldatmalar. Sosyolog ve psikologlara göre temel sebep kadının erkek kadar hatta fazla kazanmaya baslaması ve ozgurlugunu kazanması. Eski zamanlarda, annelerimiz maddi olarak babalarımıza baglı oldugundan herseylerine zorunlu olarak he demek zorunda kalmışlar ama su an universitelere bakın erkek ogrenciden cok bayan ögrenci var, beyaz yakalı dedigimiz sınıfa bakın (muhendis), erkekler kadar bayanlarda söz sahibi. Doktorlar, eczacılar, kısacası her yerde bayanlar olarak bizler daha cok soz sahip olmaya basladık. Buda erkeklerin hic hoşuna gitmiyor. İşde bu noktada erkeklerin bam teline basıyoruz. Yıllardır bize para verip evin erkegi , sahibi yada reisi hikayesini okuyan erkekler artık bu tahtlarından inme korkusu yuzunden şiddetler arttı ve buna baglı olarak aldatmalarda arttı. Belkide eskiden vardı ama kadınlar olarak gucumuz olmadıgından bunu dile getiremiyorduk. Ama artık oyle degil, guc yavas yavas bize geciyor ve buda erkekleri çileden çıkarıyor. Para bu acıdan önemli diyorum, bana unluleri ornek vermeyin onların tum ilişkileri reklam, gercek sayısı 1 elin parmakları gerisi hep reklam kokan evlilikler.
Egem, butcesi kısıtlı insaninde kendine göre masrafları oluyor. İstersen bir carsamba pazarına git, aylık geliri 900 tl olupda
sepetin yarısı kıyafetle dolduran o kadar cok bayan varki, coguda ihtiyac oldugundan almıyor. belkide alışverişi stres atmak icin yapıyor, zengin Zucci (isim hakkı yuzunden değiştirdim) alır, fakir ÇarPa