Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ilginç hesaplamalar yapmışsınız, kusura bakmayın ama hiçbirisi benim kafama yatmadı.
Sadece hesaplama değilki,kendi fikirlerine ters gelince gidin başka konuya yaz dedi bana![]()
evet okudum size yazdığını:)) yarın kuaföre gidecektim kocam beni aldatmasın sonra ;gitmesem mi acaba:)))
senin cevrende olmaması guzel cok şanslısın, ama tum ulke sen ve senin cevren degil, erkek milleti ise sıkıyo görünce rahata kacan bir canlı
kadın sıkıntıyı ceker erkek rahata ucar. Ama bu sıkıntıda az da olsa biz kadınlarında sebebi oluyor. Belki farketmiyoruz ama çalışan kadın oldukca
para kazandıkca daha bir harcar olduk. Eskiden annelerimiz mis gibi ev yemekleri yapardı ama şimdi karı koca calıstıgından genelde akşam yemegine
dışarda yiyor aileler ve az az gozuksede ciddi paralar dönüyor bu sektörde. Senede abur cubura harcanın paranın 8 MILYAR tl oldugunu biliyormusunuz
4 milyon aile olsa buda senede 2000 tl abur cabura para harcanıyor 1 ailece demek.
konu her tarafa cekilecek bir konu ve herkes kendi ölcüsünde yorumluyor. Yarası olan ile olmayan, yaşayan ile yaşamayan farklı acıdan bakıyor
buda cok dogal kimseyi eleştirmiyorum, ama şahsıma atılan sözleri soyleyen arkadaşlar begenmiyorlarsa gidebilirler baska baslıga.
Sadece hesaplama değilki,kendi fikirlerine ters gelince gidin başka konuya yaz dedi bana![]()
buraya konu açıp fikir isteniyorsa sen yaz sen konumdan çık diye bir hakkı yok konu sahiplerinin.bunu öğrenip öyle açsınlar konularını![]()
Siz bir erkeğin evlilikteki en ufak huzursuzlukta %90 aldatacağını düşünüyorsanız, mevzu para olmuş başka şey olmuş ne farkeder...
Bakış açınız evliliği erkeğin mutlu olmasına bağlıyor.
Klişe olacak belki ama bunu bir erkek mi yazdı diye düşündüm? Kadınların böyle düşünmesine üzülüyorum ben...
Evlilik sadece erkekleri memnun etme mutlu etmeye dayalı bir kurum değildir...
Bu düşünce yapısının daima karşısındayım...
Ben evliliğimde sorun yaşayınca aman erkeğim beni aldatmasın diye şekilden şekile giremem. Mutsuzsam mutluluk oyunu oynayamam. Gidecek olan gider. Yapacak olan yapar. Nedeni etkenleri falan beni ilgilendirmiyor...
Erkek evde ilgi görmezse aldatır... karısı kilo alırsa aldatır... karısı çok para harcarsa aldatır... boşluğa düşerse aldatır...
Bunları atın gitsin artık... Aldatan adamın nedenlerini etkenlerini kadının üstüne yüklemekten vazgeçin artık...
Yuvayı sadece dişi kuş yapmaz...