- 25 Aralık 2020
- 5.957
- 21.410
- 298
- 41
belki başka bir ofise geçsenizVe evet, ofisinde çalışma ortamından verim alıp kendini geliştirebilen çok kişi de var.
Ancak benim öyle bir ofis ortamim olmadı.
Yanında çalıştıgim kişi için söylüyorum bunu ben.
Daha önce de başka avukatlar yanında caliatim.
Orada birseyelr öğrendim ama, zorlandım ama bana birseyler kattı.
Eski ofisimdeki insanların hakkını ödeyemem.
imkan varsa ne biliyim şehir dışında çok işi olan bir avukatın o şehirdeki işlerini filan alsanız sadece, gibi başka bir alternatif olabilir belki?
daha önce daha iyi yerlerde çalışmışsınız kendiniz diyorsunuz demek daha yisi olabilir
Ayrıca anneniz belki geçinemediğinizi bilmiyor?
benim ailem/sülalem çok çocuklu
almancı bir amcam vardı
çocukları tr'de yaşadılar ve hepsi evlendiler
amcam tr'de köyden almanyaya gitmiş, maaşlı çalışmayı tr'de hiç bilmez, onun için memurluk iyi maaşı olan bir şey diye düşünüyor, burada çocukları hep memurla evlendi
amcam sanıyor bu memurların hepsi rahat rahat geçinebilir

çünkü büyük kuzenim hiç bir zaman ağlamadı sızlanmadı mesela
ne zaman başka çocukları da evlendi onlar ağladı sızladı
amcam geldi gördü aaa dedi, özellike büyük olan için, bunlar resmen yarı aç yarı tok (5 çocuk tek maaş, tayinci sürekli, geçinemiyordu eşi memur olmasına rağmen bir de ailesine yardım ederdi enişte vs vs)
demem o ki anneniz belki çok çok da farkında değil. onun zamanındaki avukatlar gibi sanıyor olabilir. ya da ben hep destek olsam nereye kadar diye siz kendi başınızın çaresine bakın diye düşünüyor olabilir (ki öyle olmalı zaten) ama sadece kısa bir süre belli bir amaç için desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünmüyor olabilir çünkü 4 sene olmuş mezun olalı değil mi? artık kendi kendine yetmeniz gereken bir süre çünkü normalde.