Para Tuzağı (Petshoplar)

yekta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
194
100
18
40
Kızlar 3 gün önce safkan Ankara kedisi aldım bize söylenen 2 buçuk aylık olduğu ve iç dış parazit aşılarının tam olduğuydu fakat bugün sabah çok kustu ve bir anda zayıfladı bende kalktım veteriner hastane dolaştım herkesi uyarıyorum o para tuzağı sadece işini ticari amaçla yapanlardan bir şey almayın adam daha bana bizim anlaşmalı olduğumuz yere gitseydiniz diyor hata onların anne sütünden erken kesilmesi sonucu mikrop kapmış biz almadan önce şuan daha iyi kedim ama 3 gün veterinerde kalcak aşırı canım sıkkın lütfen barınaklardan ve veterinerlerden temin edin sahiplenin..

Petshoplarda kedi/köpek satılmamalı. Yasalaşamadı bir türlü!

Siz de keşke sokaktan minicik bir bebek pisi sahiplenseydiniz diye geçti gönlümden benim..

Kadıköy belediyesi yasallaştırdı.Kadıköy ilçesindeki hiçbir yerde satılmıyor.

Petshoplarda kedi/köpek satılmamalı. Yasalaşamadı bir türlü!

Siz de keşke sokaktan minicik bir bebek pisi sahiplenseydiniz diye geçti gönlümden benim..
Annemin alerjisi var tüye cinsler daha az döker diye aldık yoksa bende çok istedim şimdi iyileşti şükürler olsun ponçiğim :)

Ayni durum kayinvalideminde basina geldi. #scottish fold kedi cook sevdigi icin petshoptan almayi tercih etti .. Hayvan 2. Gunde kusmaya basladi ona da 3 aylik olduğu soylenmisti asilari tam denmişti.. Hayvan da parazit cikti kustugunda parazitler vardi ve veteriner maksimum 45 gunluk oldugunu söyledi.... Veteriner veteriner dolasip dunya para verip tedavi ettirdi. Kesnlikle uzak durulmali

Ayni durum kayinvalideminde basina geldi. #scottish fold kedi cook sevdigi icin petshoptan almayi tercih etti .. Hayvan 2. Gunde kusmaya basladi ona da 3 aylik olduğu soylenmisti asilari tam denmişti.. Hayvan da parazit cikti kustugunda parazitler vardi ve veteriner maksimum 45 gunluk oldugunu söyledi.... Veteriner veteriner dolasip dunya para verip tedavi ettirdi. Kesnlikle uzak durulmali
Para feda olsun ya şimdi bi bakıyo dünya benim insanın canı gidiyor cidden canına bişey olmasında para tuzagına düşülmemeli ama nerden bulcaz safkan kediyi oda merak konusu

Back
X