Ben de su an gıcık oldum aslında ,ama ne bıleyım,on bes ay gectı hıc hossettırmedı bana bunu,tam tersıne çok maço davrandı para konusunda
Erkek arkadaşınızın arladaşı sizin gelirinizi nerden biliyorda böyle haddini aşan yorumlar yapıyor. Erkek arkadaşınızın konuyu kapattirması 1 kezde olsa terslemesi gerekir haklısınız kesinlikleKızlar konuya hemen girmek istiyorum,yorum yapandan Allah razı olsun.
Bugun ıkıncı kez denk gelip erkek arkadasımın mesajını gördüm sosyal paylaşım sitesinde arkadasıyla,daha önce de baska bır arkadaşıyla gormustum,bizim bir yılı geciken ılıskımız var ve onumuzdekı aylarda söz yapıcaz,benım ısım standart aslında ,danışmanlık yapıyorum ama aylık gelırım çok yuksek,erkek arkadaşımla para konumuz hıc gecmez hatta genelde o öder,ben zorla oderım,onun maaşı benimkinden düşük,onumuzdekı ay oldukça artacak ınsallah onunkıde,sorunum su!
Erkek arkadasımın mesajında ,zengın kız kaçırma bak vs dıye tabırler gormustum,para onemlı vs gıbı,daha oncede gördüm,erkek arkadasım yorum yapmadan konuyu degıstırmıs ıkısındede,hem ya ne alakası var,parasından bana ne dememesı hem de maddı gelırımı arkadaslarına soylemesı bıraz mıdemı bulandırdı,konusu gecmıs demekkı,sız ne düşünürsünüz bu konuda?
Başkasına maddi gelirinden bahsetmesi gerçekten hoş değil. Para mevzusu hep midemi bulandırır sırf bu yüzden bana çok değer veren fakat paracı arkadaşımla görüşmeyi kestim ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?