para vermek... yada vermemek

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
merhaba arkadaşlar. bilenler vardır ben tüp bebek tedavisine başlayacağım... biriyle tanıştım.. doğal nefes almayı öğretiyormuş. ilk seans ücretsizmiş deneyeceğim. ama maddi olarak nasıldır ki.

alerjik astıma iyi geleceğini iddia ediyorlar... bilemedim ki

giden var mı?
fayda gören?
gerekli bir şey mi?

malum paraya da ihtiyaç olacak. fırıldak yap para kap hesabı mı acaba...

(yöneticilerden ricam var bir süre kalabilir mi? burada daha çok yorum geliyor. alerjilerime derman bulamadım benim derdim de bu)

giden bir yakınım yok ama yıllardır annemle verdiğimiz emekler sonucu deneyim ettik ki allerjinin kalıcı bir çaresi yok. ben inanmıyorum.

Nefes egitimine bir kez katildim, dogru nefes alip vermedigimiz bilmedigimiz bir gercek..cogu hastaligin sebeplerindenmis yanlis nefes..bi arastirsaniz derya..ben firildaklik oldugunu dusunmuyorum..bi deneyin zaten ilk seans ucretsizmis..

bence ilk seansı gidip bir deneyin. ama kesinlikle ödeme yapmayın.

bir de kurum ya da kişiyle ilgili internette bilgi yok mu?

ve eminim ki internette doğru nefes almakla ilgili bir çok video, makale vardır. para vermeye gerek kalmayabilir.

sadece bir kart var elimde... iş arkadaşının tanıdığıymış. öylelikle elimde kartı. birileri fayda görmüş felan. bilemedim...

ben meditasyon görmüştüm yogada yaptım
bahsettiğiniz kişi kim ? melinasmom olduğunu düşündüm nedense kendiside tüp bebek annesi ve nefes terapısı almış şuanda eğitmenlik yapıyor
yaptıracagınız klinikte bu tarz egzersızler yokmu? ben klınıgımle ıletısım halındeyken benı yonlendırmıslerdı
buarada bende rahımde kanlanma yeterlı olmadıgı ıcın hamıle kalamadıgımı soylemıslerdı
bunun yanında akupunktur ve noral terapıde almıştım.
rahıme dırek ısırgan suyu enjekte edılmıstı

giden bir yakınım yok ama yıllardır annemle verdiğimiz emekler sonucu deneyim ettik ki allerjinin kalıcı bir çaresi yok. ben inanmıyorum.

bende bulamadım 31 yaşımdayım. bebeklikten beri var.

Nefes egitimine bir kez katildim, dogru nefes alip vermedigimiz bilmedigimiz bir gercek..cogu hastaligin sebeplerindenmis yanlis nefes..bi arastirsaniz derya..ben firildaklik oldugunu dusunmuyorum..bi deneyin zaten ilk seans ucretsizmis..

Bana yalan gibi geldi ama bilemedim :/ burundan al agizdan ver yeter yani bence

dimi ama ya...

kartta bilgileri yazmıyor mu? isim falan?
sadece ismi var. adresi var. öğretmenmiş ama mesleğini yapmıyor...

daha gitmedik kliniğe. bu iş arkadaşının tanıdığı. tüp bebekten de haberleri yok zaten.

sadece ismi var. adresi var. öğretmenmiş ama mesleğini yapmıyor...

daha gitmedik kliniğe. bu iş arkadaşının tanıdığı. tüp bebekten de haberleri yok zaten.
bılemıyorum kandırmacada olabılır
bunlar ıcın belgelerının olması gerekıyor
tüp bebekten keske haberlerı olsaydı
onun harıcınde sadece alerjı ıcınse hıc gıtme zaten duzelecegını sanmıyorum

Gittim beş para etmez yazıktır boşa zamanını harcama arkadaşım..

ne yaptırdı size.. çok mu para harcadınız

tüpten ziyade alerjik astım için. banada mantıksız geldi ya. bilgi sahibi olayımda en azından konuşayım dedim.

burası çok dedikoducu tüp bebeği kimseye söylemek istemiyorum. her detayı bilmek isterler. erkeklerin yanında da rahatlıkla konuşabiliyorlar. bana garip geliyor. CuteMom

instagramı takip ediyor musun bilmiyorum ama orada melinasmom var merve öztürk nefes terapistiymiş ve kendisi bir sürü tüp başarısız tüp bebek tedavisidnen sonra bu yöntemle rahatlayıp hamile kalmış bloguda var yaşadıklarını anlatıyor bir bak derim

deneme seansına katılabilirsiniz ayrıca kişiyi de araştırın piyasayı seans ücretlerine bir bakın
bu tür konularda dolandırıcılık çok oluyor ama gerçekten işini iyi yapan insanlarda var
Ben meditasyon yoga ve bu tür şeylerin işe yaradığına çok inanıyorum hiç yoktan birazcık olsa bile rahatlama sağlıyor hem fiziken hem ruhen ama nefes terapisine hiç katılmadım daha önce

İlk seanstan bir şey anlamazsın zaten de seans başı ne kadarmış ücreti ve kaç seansta bitecekmiş olay?

Oncelikle bende alerji vs.cogunlukla psikolojik olduğunu dusunuyorum ve doğru nefesinde psikolojiye iyi geldiğini.Bunu öğrenmek için para vermeye gerek yok ayrıca coguda kandiriyo.100 uzman çıkıyor hepside ayrı şey soyluyo.Hic dogru nefesin 100 cesidi olur mu.Biara baya kafa yormustum bunlara.Yok nefesi ağızdan al ağızdan ver diğeri burundan al ağızdan ver falan filan.Son zamanlarda metin hara adında yazar dikkatimi çekti ve anlattıkları bana çok doğru geldi.Bikere bizim yaradilisimizda burundan alıp burundan vermek vardır.Bazı psikolojik sebeplerden dolayı ya nefesi tutar zor veririz ya kesik kesik alırız vs.bunu geliştirecek anlatımları var.Araştır metin hara sufi nefesi... Eğer bulamazsan bana yazarsin detaylıca anlatirim.Ben çok faydasını gordum

Nefes alıp vermeyi bilmiyorum fakat eft öneririm yani diğer adıyla duygusal özgürlük/özgürleşme tekniği

Sadece alerjide değil astımdan migrene,bel ağrılarından obeziteye,fobilerden bağımlılıklara kadar pek çok alanda kullanılıyor ve işe yarıyor. Ben eft bilen bir tanıdığım sayesinde bir korkumu yenmeyi başarmıştım.belki anlatınca uçuk geliyor ama bana da öyle gelmişti başlarda.denemekten zarar gelmez.

Ister bu konuda yazılmış kitapları okuyun,youtube videolarini izleyin ister bir eft uzmanına başvurun. Gerçekten meseleyi kökten çözüyor eft. Ben inanıyorum.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…