merhaba arkadaşlar. bilenler vardır ben tüp bebek tedavisine başlayacağım... biriyle tanıştım.. doğal nefes almayı öğretiyormuş. ilk seans ücretsizmiş deneyeceğim. ama maddi olarak nasıldır ki.
alerjik astıma iyi geleceğini iddia ediyorlar... bilemedim ki
giden var mı?
fayda gören?
gerekli bir şey mi?
malum paraya da ihtiyaç olacak. fırıldak yap para kap hesabı mı acaba...
(yöneticilerden ricam var bir süre kalabilir mi? burada daha çok yorum geliyor. alerjilerime derman bulamadım benim derdim de bu)
bence ilk seansı gidip bir deneyin. ama kesinlikle ödeme yapmayın.
bir de kurum ya da kişiyle ilgili internette bilgi yok mu?
ve eminim ki internette doğru nefes almakla ilgili bir çok video, makale vardır. para vermeye gerek kalmayabilir.
sadece bir kart var elimde... iş arkadaşının tanıdığıymış. öylelikle elimde kartı. birileri fayda görmüş felan. bilemedim...
giden bir yakınım yok ama yıllardır annemle verdiğimiz emekler sonucu deneyim ettik ki allerjinin kalıcı bir çaresi yok. ben inanmıyorum.
Nefes egitimine bir kez katildim, dogru nefes alip vermedigimiz bilmedigimiz bir gercek..cogu hastaligin sebeplerindenmis yanlis nefes..bi arastirsaniz derya..ben firildaklik oldugunu dusunmuyorum..bi deneyin zaten ilk seans ucretsizmis..
Bana yalan gibi geldi ama bilemedim :/ burundan al agizdan ver yeter yani bence
sadece ismi var. adresi var. öğretmenmiş ama mesleğini yapmıyor...kartta bilgileri yazmıyor mu? isim falan?
ben meditasyon görmüştüm yogada yaptım
bahsettiğiniz kişi kim ? melinasmom olduğunu düşündüm nedense kendiside tüp bebek annesi ve nefes terapısı almış şuanda eğitmenlik yapıyor
yaptıracagınız klinikte bu tarz egzersızler yokmu? ben klınıgımle ıletısım halındeyken benı yonlendırmıslerdı
buarada bende rahımde kanlanma yeterlı olmadıgı ıcın hamıle kalamadıgımı soylemıslerdı
bunun yanında akupunktur ve noral terapıde almıştım.
rahıme dırek ısırgan suyu enjekte edılmıstı
bılemıyorum kandırmacada olabılırsadece ismi var. adresi var. öğretmenmiş ama mesleğini yapmıyor...
daha gitmedik kliniğe. bu iş arkadaşının tanıdığı. tüp bebekten de haberleri yok zaten.
Gittim beş para etmez yazıktır boşa zamanını harcama arkadaşım..
bılemıyorum kandırmacada olabılır
bunlar ıcın belgelerının olması gerekıyor
tüp bebekten keske haberlerı olsaydı
onun harıcınde sadece alerjı ıcınse hıc gıtme zaten duzelecegını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?