• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para vermek... yada vermemek

instagramı takip ediyor musun bilmiyorum ama orada melinasmom var merve öztürk nefes terapistiymiş ve kendisi bir sürü tüp başarısız tüp bebek tedavisidnen sonra bu yöntemle rahatlayıp hamile kalmış bloguda var yaşadıklarını anlatıyor bir bak derim

o arkadaşta aynı şeyleri söyledi. az önce ön konuşmaya gittim...

deneme seansına katılabilirsiniz ayrıca kişiyi de araştırın piyasayı seans ücretlerine bir bakın
bu tür konularda dolandırıcılık çok oluyor ama gerçekten işini iyi yapan insanlarda var
Ben meditasyon yoga ve bu tür şeylerin işe yaradığına çok inanıyorum hiç yoktan birazcık olsa bile rahatlama sağlıyor hem fiziken hem ruhen ama nefes terapisine hiç katılmadım daha önce

yararını gören çokmuş. bilmiyorum artık... denemeye karar verdim.

Kulaga hos geliyor...
ben giderdim...

teşekkürler. ilk seansa gideyim de

İlk seanstan bir şey anlamazsın zaten de seans başı ne kadarmış ücreti ve kaç seansta bitecekmiş olay?

ilk seanstan sonra devam edeceğimi beğeneceğimi söylüyor. farklı kesinlile hisssedersin diyor. ha bu alerji meselesinde değil. kendini iyi hissetmek anlamında. yoksa genetik olduğu için düzelme olmaz dedi. sadece krizlerin süresinin uzayacağını düşünüyor.

Oncelikle bende alerji vs.cogunlukla psikolojik olduğunu dusunuyorum ve doğru nefesinde psikolojiye iyi geldiğini.Bunu öğrenmek için para vermeye gerek yok ayrıca coguda kandiriyo.100 uzman çıkıyor hepside ayrı şey soyluyo.Hic dogru nefesin 100 cesidi olur mu.Biara baya kafa yormustum bunlara.Yok nefesi ağızdan al ağızdan ver diğeri burundan al ağızdan ver falan filan.Son zamanlarda metin hara adında yazar dikkatimi çekti ve anlattıkları bana çok doğru geldi.Bikere bizim yaradilisimizda burundan alıp burundan vermek vardır.Bazı psikolojik sebeplerden dolayı ya nefesi tutar zor veririz ya kesik kesik alırız vs.bunu geliştirecek anlatımları var.Araştır metin hara sufi nefesi... Eğer bulamazsan bana yazarsin detaylıca anlatirim.Ben çok faydasını gordum

teşekkürler onu araştırayım. oda geçen sene eğitim almış 1 yıldır yapıyormuş.

Nefes alıp vermeyi bilmiyorum fakat eft öneririm yani diğer adıyla duygusal özgürlük/özgürleşme tekniği

Sadece alerjide değil astımdan migrene,bel ağrılarından obeziteye,fobilerden bağımlılıklara kadar pek çok alanda kullanılıyor ve işe yarıyor. Ben eft bilen bir tanıdığım sayesinde bir korkumu yenmeyi başarmıştım.belki anlatınca uçuk geliyor ama bana da öyle gelmişti başlarda.denemekten zarar gelmez.

Ister bu konuda yazılmış kitapları okuyun,youtube videolarini izleyin ister bir eft uzmanına başvurun. Gerçekten meseleyi kökten çözüyor eft. Ben inanıyorum.

Geçmiş olsun :KK51:

bu konularda ilgiliyim. araştırayım teşekkürler.

o arkadaşta aynı şeyleri söyledi. az önce ön konuşmaya gittim...

yararını gören çokmuş. bilmiyorum artık... denemeye karar verdim.

teşekkürler. ilk seansa gideyim de

ilk seanstan sonra devam edeceğimi beğeneceğimi söylüyor. farklı kesinlile hisssedersin diyor. ha bu alerji meselesinde değil. kendini iyi hissetmek anlamında. yoksa genetik olduğu için düzelme olmaz dedi. sadece krizlerin süresinin uzayacağını düşünüyor.

teşekkürler onu araştırayım. oda geçen sene eğitim almış 1 yıldır yapıyormuş.

bu konularda ilgiliyim. araştırayım teşekkürler.

Valla bir çeşit psikoloji şartlanması yapmış da olabilir adam sana.

Ama bu konuda eğitim aldıysa ki referanslarından bilirsin denemekten bir şey kaybetmezsin.

En azından ilk seans sonrası bir konu daha açarsan bizim de merakımız gider.

Valla bir çeşit psikoloji şartlanması yapmış da olabilir adam sana.

Ama bu konuda eğitim aldıysa ki referanslarından bilirsin denemekten bir şey kaybetmezsin.

En azından ilk seans sonrası bir konu daha açarsan bizim de merakımız gider.

tamam ilki deneyeyim. belki faydası olur ama pahallı. hele bu dönemde. size de haber vereyim...

Nefes eğitimine bizzat katılmış biri olarak söylüyorum ki boşa para harcama kardeşim. Ben de ilk seans ücretsiz diye bi katılayim dedim o nelere nelere care uyduruyorlar kilo bile veriyorsun doğru nefes alıp vermekle. ..ha şu doğru yanlış alıp veriyoruz ama inan o anlattıkları öyle değil ...ilk seansta zaten kendim için bunu yapmalıyım dedirtip aynen kozmetik gibi kayda alıyorlar seni...işin ıronik tarafı sen de bunu istemiş oluyorsun. ..sonra gitsin gitsin paraciklar :))bence hiic ınanip kapılmayalım ama aklına geldikçe burnundan çek ağzından ver zaten soludugumuz hava ne kadar sağlıklı ki? Kendini değiştirsen havayı nasıl temizliycen?

Nefes eğitimine bizzat katılmış biri olarak söylüyorum ki boşa para harcama kardeşim. Ben de ilk seans ücretsiz diye bi katılayim dedim o nelere nelere care uyduruyorlar kilo bile veriyorsun doğru nefes alıp vermekle. ..ha şu doğru yanlış alıp veriyoruz ama inan o anlattıkları öyle değil ...ilk seansta zaten kendim için bunu yapmalıyım dedirtip aynen kozmetik gibi kayda alıyorlar seni...işin ıronik tarafı sen de bunu istemiş oluyorsun. ..sonra gitsin gitsin paraciklar :))bence hiic ınanip kapılmayalım ama aklına geldikçe burnundan çek ağzından ver zaten soludugumuz hava ne kadar sağlıklı ki? Kendini değiştirsen havayı nasıl temizliycen?

aslında haklısın canım ya. sanki dağdayız bol oksijen de.. nefes aldıkça mutlu olacağız. hastalıklarımız geçecek. kanar mıyım ki bendeo_O.. gerçi dün dairede temizlik bezi sattılar. o kadar çok konuştu ki kız. ver şuradan bir tane deyip aldım. sanki bez yok evde :KK53:

Ben size katılıyorum bence para tuzağı.
Burnundan al, ağzından ver cümlesinden 10 seans malzeme çıkarıyorlar.
Eğitim verenler de medikal eğitimi olan, anatomiden anlayan insanlar olmuyor genellikle.
Konu sahibesi ingilizce anlıyorsanız youtubeda ders veren çinli bir hatun vardı, onun kanalını tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ben size katılıyorum bence para tuzağı.
Burnundan al, ağzından ver cümlesinden 10 seans malzeme çıkarıyorlar.
Eğitim verenler de medikal eğitimi olan, anatomiden anlayan insanlar olmuyor genellikle.
Konu sahibesi ingilizce anlıyorsanız youtubeda ders veren çinli bir hatun vardı, onun kanalını tavsiye ederim.

evet medikal eğitimi yok. öğretmenmiş asıl mesleği.

var biraz ingilizcem. bakayım. youtube

evet medikal eğitimi yok. öğretmenmiş asıl mesleği.

O zaman senin bu insandan pratikte ne farkın var ki şekerim?

Eğitim aldım da demiştir eminim sanırsın ilmini Çin'de öğrenmiş:) O eğitim aldıysa sen de alabilirsin, kitabını oku, videosunu seyret tamamsın işte.(naçizane fikrim)

kucukpisi kucukpisi bir de şöyle bir şey var, para verince insanda otomatik iyileşme hissi olabiliyor :)

hani aynı içerikteki bir desteğin pahalısını aldığımızda daha faydalıymış gibi gelir ya, öyle işte.

neyse konunu sabote etmeyeyim :)

O zaman senin bu insandan pratikte ne farkın var ki şekerim?

Eğitim aldım da demiştir eminim sanırsın ilmini Çin'de öğrenmiş:) O eğitim aldıysa sen de alabilirsin, kitabını oku, videosunu seyret tamamsın işte.(naçizane fikrim)

zaten eğitim alıp hemen başlamış. öyle senler vermemiş... ilk akım çinden mi çıktı ki. herşeyi yiyen insanlardan ne bekliyorsak :KK53:

kucukpisi kucukpisi bir de şöyle bir şey var, para verince insanda otomatik iyileşme hissi olabiliyor :)

hani aynı içerikteki bir desteğin pahalısını aldığımızda daha faydalıymış gibi gelir ya, öyle işte.

neyse konunu sabote etmeyeyim :)

o kadar ilaca para veriyorum rahatlama olmadı. bir sürü özel doktora vs. de gittim. olmadı :KK53:. bir rahatlama cebimde oluyor paralar gidiyor. bir boşluk hissi :KK45:

o kadar ilaca para veriyorum rahatlama olmadı. bir sürü özel doktora vs. de gittim. olmadı :KK53:. bir rahatlama cebimde oluyor paralar gidiyor. bir boşluk hissi :KK45:

ya maalesef ki bende oluyor, eşim de dalga geçiyor haklı olarak.
ama bir noktada beynim yıkanmış herhalde, bilinçaltımda bir yerlere gizlenmiş bu his. Para verince fikren rahatlıyorum.

Back
X