iste o surecte edecegimiz kavgalar gozumu korkutuyorBırakin denesin. Olmayacağını gorunce razi olur.
biktiim biktim.
oyle bir koca var ki, yapabilecegi hicbir is icin para odemek istemez.
tamir, tadilat, araba tamiri, ev tasima vs hep en son raddeye kadar kendi yapmaya calisir.
bir kac kere eve temizlikci almak sozkonusu oldu. ben yaparim dedi cagirtmadi.
bi kac kapi sildi, hali sildi. onunla kaldi.
simdi anlasmistik iki haftada bir biri gelecekti. fiyatini duyunca biti kanlandi yine. o temizlikciye ne yaptiracaksan yaz bana ver ben temizlerim diyor.
istedigim gibi yapmazsin olmaz diyorum. deneyelim diyor. calisiyorsun yorulursun, butceyi ayirdik para icin yapma boyle diyorum.
parayi fakire dagit ya da sen harca ama temizligi ben yaparim diyor. yapabilecegim is icin bu kadar para vermem diyor.
gercekten yapamaz, biliyorum ustun koru yapip gececek. laf etsem kavga cikaracak. ne yapacagim ben bu adamla?
not: esim hediye alirken, gezerken, yer icerken vs cok rahat harcar. o yuzden cimri kategorisine koyamiyorum direkt
eşinin yaptığı yanlış bişey değilki kendi yapabileceği işler için neden para harcasın. yemeden içmeden gezmeden kısmıyorsa en doğrusunu yapıyor bence.
Ben senin yerinde olsam başında durur canını çıkarana kadar temizlik yaptırırım olmadı bida bida der bunaltirim ondan sonra eminim o yardimciyi o çağırır
Bırakın o temizlesin işte ne güzelMadem diğer konularda cimri değil ben sorun etmezdim
aynısından bir tanıdığımız var
hatta adam en son benim evi temizlemeyi teklif etti
nöbet usulü çalışınca boş olunca o benim evi temizleyecekmiş de ben temizlikçiye para vermeyecekmişim
öyle yetişmiştir anasının babasının kendisinin elinden her iş geliyordur vs vs
burada elinden gelen işi bile yapmıyor usta çağırıyor parayı savuruyor diye açılan bir sürü konu var
bakış açıları farklı
yaz ayında komşum ve eşi tüm evi ve eşyaları boyamışlardı
çözüm de yapsın işleri ama istediğiniz gibi olmazsa bir daha yaptırın yani o camlar ayna gibi olsun fayans araları cif ve diş fırçası ile ovulsun vs vs
Yahu ne acıyorsun çok meraklıysa bırak yapsın :) düzgün yapamaz ama her hafta yaptırırsan bıkar ve pes eder. Görmezden gel eksik kötü yaptığı yerleri her hafta yaptır ama mutlaka :) yanlış anlamayında sakın çok sevimli geldi eşinizin cimriliği bana.biktiim biktim.
tamir, tadilat, araba tamiri, ev tasima vs hep en son raddeye kadar kendi yapmaya calisir.
simdi anlasmistik iki haftada bir biri gelecekti. fiyatini duyunca biti kanlandi yine. o temizlikciye ne yaptiracaksan yaz bana ver ben temizlerim diyor.
istedigim gibi yapmazsin olmaz diyorum. deneyelim diyor. calisiyorsun yorulursun, butceyi ayirdik para icin yapma boyle diyorum.
parayi fakire dagit ya da sen harca ama temizligi ben yaparim diyor. yapabilecegim is icin bu kadar para vermem diyor.
gercekten yapamaz, biliyorum ustun koru yapip gececek. laf etsem kavga cikaracak. ne yapacagim ben bu adamla?
not: esim hediye alirken, gezerken, yer icerken vs cok rahat harcar. o yuzden cimri kategorisine koyamiyorum direkt
benim calismamla konunun bi alakasi yok.Siz çalışmıyor musunuz? Keşke çalışsanız aslında.
Ben her zaman eşitlikten yanayım. Eşiniz de diyordur belki hem sürekli evde, hem yardımcı istiyor.
Ne kadar vercen ki temizlikciye...biktiim biktim.
kizlar iyi guzel de dedigim gibi yapmaz, isine de asla karistirmaz.
bezleri karistirir, camlarda iz birakir. illa ki sonu kavgayla biter yani.
mesela diyor ki hepsini bi gun yapmam, bi gun bi yeri obur gun bi yeri yaparim vs.Yahu ne acıyorsun çok meraklıysa bırak yapsın :) düzgün yapamaz ama her hafta yaptırırsan bıkar ve pes eder
yurtdisindayim o yuzden duzgun bi kiyaslama olmaz :)Ne kadar vercen ki temizlikciye...
akıllı bir adam, değerini bil...temzilikçiler kuşmu konduruyor, hepsi üsütünkörü temizlik yapıyo...biktiim biktim.
haklisin temizlikciye de soyleyemem kendimi yerim aslindaama tamam da temizlikçiler de zaten dediğimiz gibi yapmıyor ki
herkesin tarzı farklı
bezi karıştırır vs diyecek kadar titizseniz temizlikçi ile işiniz daha zor
verin cam silerken cam sileceği bezi sonra onları alın atın makinaya o arada toz bezi verin tozu alsın sonra kapı için vs vs
sonuçta işine karışmayacaksınız ki yol göstereceksiniz :))))
Haftada bir mi hergun mu vercen hergunse cok tabi.. ama haftada yada ayda bir cok degil... fakire vercem diye al sende.. gelecej kisi fakir filan de belki tamam der... ya da ona yaptir sonunda pes edip kabul edecektiryurtdisindayim o yuzden duzgun bi kiyaslama olmaz :)
ama soyle soyleyeyim esim iste bi gunde ne kadar kazaniyorsa aynisini :))
yok ya iki haftada bir gelecek sadece derin temizlik icin. diger temizligi ben yapiyorum zatenHaftada bir mi hergun mu vercen hergunse cok tabi.. ama haftada yada ayda bir cok degil... fakire vercem diye al sende.. gelecej kisi fakir filan de belki tamam der... ya da ona yaptir sonunda pes edip kabul edecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?