- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
Eğlence anlayışı dedikodu mu bu mu yani. Dertleşmek ayrı konud
Sorun bende dedim zaten orayı kacirmissiniz sanırım bu kulp bulma meselesi değil benim karşıma çıkan insan tipleri böyle sizin yasantinizda olmayabilir ama ben kendimi herkesin yaşadıklarına göre değil kendime göre değerlendiriyorum herkes dedikodu yapıyor diye ben yapmak zorundaymisim gibi bir dayatma söz konusu olunca afedersiniz ama arkadaş edinicem diye insan kendi karakterinden odun vermemeli o zaman o sizin hayatınız olmuyor . Başkalarının şekillendirdiği bir hayat oluyor. Yazdığınız şeye cevap yazıyorum ki daha açık net olsun diye kimseye kulp bulma derdinde değilim yani. Kendime göre cevap veriyorum , ben onların ilgili alanlarına zaten saygı gösteriyorum ama iş sizin (kendimin yani) ilgi alanlarına gelince insanlar burun kiviriyorsa eeee noldu ben niye kendimden odun veriyorum niye suruye katılıyorum neden bu farklılıklarla kabul görmüyorum o bana göre farklı ve kabul ediyorum o zaman o da beni kabul görmeli ...
Topuklu ayakkabı makyajla yol kenarında beklesem dolu araç karşıya geceyim diye dururNe zaman iyi görünsem satış elemanlarinin tavri bile değişir. Kotu görümdüğünde agzinin ucuyla cevap verenler iyi gorundugumde kul köle olur edasiyla konusurlar. Kendi isim yokken is hayatinda bunu cok gözlemledim. Bana mobbing uygulayan erkek calisanlar ekstra guzel oldugum günler bi iyiler bi iyiler görmen lazım dün agzima edenler onlar degillermis gibi. Insanlar boyle salak içi bos varliklar aslında. Bazen eski pusku kiyafetlerle dagin tepesime yerlesesim gelio oyle tiksiniorum dunyalilardan :) haklisin genel olarak durum bu ama hic arkadasin olmamasi da garip. Cevren yeni oldugu icin mi boyle ezelden beri mi boyle. Benim bi kac yakin dostum vardir onlar disinda kalanlari önemsemem. Ama onlar olmasa napardim bilmiorum. Her seyi konustugun kafasinin arkasi olmayan insanların varligini bilmek guzel sey. Sadece eş yetmiyor. Cogu yerde bos muhabbetler dönüyor onda da haklisin. Zaten insanlarin cogu bos olmasa bu kadar az yöneten, ona karşılık milyonlarca köle olmazdi.
İnsan kendine guvenince kendini yükseklerde görmüş oluyor burası Türkiye doğru..Haklısınız
Bu kafa yapısı ile arkadaş bulmanız zor
Kusura bakmayın ama çok kasıyorsunuz
Sizin derdiniz kılık kıyafet, süs, bakım değil
Derdiniz kendinizi çok yükseklerde görüyorsunuz
Arkadaşlar atomu parçalamak için bir araya gelmezler
Yeri gelir güler eğlenirsin, yeri gelir derdiyle dertlenirsin yeri gelir boş muhabbet eder şakalaşıp kahkaha atarsın
Evet para varsa arkadaşlarınla iyi yerlerde oturur kahveni içer tatlını yersin.
Ama para yoksada aynısını evde yine yaparsın
Sizin sıkıntınız para değil, kimseyi beğenmemek bence
İnsanları kendiniz gibi sanıyorsunuz. Maddi durumunuzdan dolayı arkadaş bulamadiğinizi düşünüyorsunuz, demekki sizin maddi durumunuz şimdiye göre çok iyi olsa insanları küçük göreceksiniz
Eylül de inşallah .Cocuk biraz daha büyüsün krese yazdirin eger mümkünse. Sizde eger isterseniz ise baslarsiniz hem eliniz bollasir hem de kafaniz rahatlar
Topuklu ayakkabı makyajla yol kenarında beklesem dolu araç karşıya geceyim diye durur
Kot tshırt spor ayakkabı giysem bir Allah’ın kulu durmaz
Malesef gerçek bu
Evet bu da doğru kafamda çok şey var daha doğrusu meşgul olduğum .bakimla arkadasligin bir alakasi oldugunu sanmiyorum
ben sacimi en azindan duzgunce toplamadan kiyafetimi giymeden bakkala bile gitmem
makyajsiz halim makyajli halimden cok daha iyi bunu kendim de biliyorum etrafimdaki insanlarda soyluyor ama benimde ne komsum nede telefonlastigim bir arkadasim yok
kuzen sayim cok oldugu icin zamaninda arkadasa hic ihtiyac duymadim kimseyle arkadas olayim diyede ekstra bir caba sarfetmedim bu yuzden sanirim kimseyle fazla muhabbete giremiyorum
bazen kizimi bahceye cikariyorum cocuklarin anneleri oluyor bir iki sohbet ediyoruz devami yok beynim okadar mesgul ki karsimdakiyle saglikli bir iletisim kuramiyorum
bence sizdede boyle skintilarinizdan kaynakli insanlarla samimi ortama gecis yapamiyorsunuz
Ben de bu sacmaliklari anlamıyorum işte . Bunun gülünecek nesi var .soğuk su ile yıkamanın nesi ile dalga geçtiler
Kendine güven, yani özgüven farklı birşeyİnsan kendine guvenince kendini yükseklerde görmüş oluyor burası Türkiye doğru..
Bu tür insanlar her zaman var olacaktır inan bana ...ama çok düzgün insanlar da var ve eminim senin de karşına çıkacaklardır.Bak benim binamda bir arkadaşım vardı ,kızım kresten ana sınıfına geçmişti ve ana sınıfı yarım gun olduğu için benim her gün iki saatliğine bir bakıcıya ihtiyacım vardı.Arkadasim hiç arama teyzesi olarak ben bakarım dedi...bunun bir karşılığı olması gerektiğini konuşarak bir ücret belirlemesini istedim ,beni incitmeden "ayarimi verdi" ..kızımi da Allah razı olsun iki yıl karsilik beklemeden misafir etti.Gecmise baktigimda iyi ki tanımışım bana çok şey kattı dediğim en az 4 kişi arkadaşlık ilişkisi içinde hayatıma girmiş.Su an birsekilde yollarımız mesafeden veya hayat şartlarından dolayı ayrıldı ...ama anıları benimle. Hayat bence bu anıların ve yaşanılan anların toplamı .(Saçını yılda bir kez kestirince kuafore giden ve üstünde birşey olmis olsun diye giyinen bir kadınım)Ben de bu sacmaliklari anlamıyorum işte . Bunun gülünecek nesi var .
Ayrı bı konu da şu eşim ekstra iş yapıyor komisyon alıyordu başka bir arkadaşımız bunu öğrenince bize daha sık gelmeye başladılar eşime dedimki bak para kokusu aldı bunlar dedim , en son geldiler ise ortak olmak istediklerini söylediler kurulu düzen sen gel üstüne kon .... Eşim bir mal satmadan ortak kabul etmiyoruz dedi ki doğrusu buydu ortak oldu yok benim şöyle çevrem var popomda dolanacak diğer ortaklar diye atıyor bol keseden ne oldu bir şey satamadi bunun aynısını iki gün önce eşimin yine ekstra yaptığı bir iş için ortaklığa geldiler iki gün üst üste menfaatci bunlar evet menfaatci . Bir yıldır gelmediler para kokusu alınca evden cikmadilar ..
Ben arkadaş bulamıyorum demedimki onu siz uyduruyorsunuz . Diğer cumlelerinizde olduğu gibi .Kendine güven, yani özgüven farklı birşey
Ondan sizde yok bence
Yoksa Süssüz ve bakımsız olunca arkadaş bulamadığınızdan yakınmazdınız
Veya herkes dedikodu yapiyor, ben yapmiyorum gibi tuhaf tespitlerde bulunmazdınız
Aynen bı tarafta böyle güzel arkadaşlarımız var onlar olmasa bu menfaatci kısmı kaldıracak beyin gücüne sahip değilim. Terazi mantığı kefede hepsi var ne yazikkiBu tür insanlar her zaman var olacaktır inan bana ...ama çok düzgün insanlar da var ve eminim senin de karşına çıkacaklardır.Bak benim binamda bir arkadaşım vardı ,kızım kresten ana sınıfına geçmişti ve ana sınıfı yarım gun olduğu için benim her gün iki saatliğine bir bakıcıya ihtiyacım vardı.Arkadasim hiç arama teyzesi olarak ben bakarım dedi...bunun bir karşılığı olması gerektiğini konuşarak bir ücret belirlemesini istedim ,beni incitmeden "ayarimi verdi" ..kızımi da Allah razı olsun iki yıl karsilik beklemeden misafir etti.Gecmise baktigimda iyi ki tanımışım bana çok şey kattı dediğim en az 4 kişi arkadaşlık ilişkisi içinde hayatıma girmiş.Su an birsekilde yollarımız mesafeden veya hayat şartlarından dolayı ayrıldı ...ama anıları benimle. Hayat bence bu anıların ve yaşanılan anların toplamı .(Saçını yılda bir kez kestirince kuafore giden ve üstünde birşey olmis olsun diye giyinen bir kadınım)
Ben arkadaş bulamıyorum demedimki onu siz uyduruyorsunuz . Diğer cumlelerinizde olduğu gibi .
Anlatamadım sanırımHmmm öyle mi?
Konuyu da ben açtım sanırım
Konu mu hep bakım arkadaş ilişkisi olarak iliskilendirler dünden beri acaba biri de çıkıp parası olmayanı kimse adam yerine koymaz paran olunca üşüşüverirler der mi diye bekliyordum kadın kadını alcaltmaya o kadar alismiski herkes sahip olmamam gereken konuları söylerken aslında kendileriyle celistiler. Üzüldüm yani.
Ben de bundan yola çıkarak doğru insanlar değilmiş deyip kestirip atmak istemedim belki bende hata vardır diye konu açtım evet alakası yok bunun ben de farkina vardım artık herkese de çok teşekkür ederim ayrıca.çünkü bu görüşünüze katılmıyoruz parası olmayanı neden adam yerine koymasın ki insanlar
bakımın paranın süsün püsün herhangi bir şekilde arkadaşlık ile ilişkisi olmadığını anlatmaya çalışıyoruz
örneğin hiç param varken üşüşen, param olmayınca beni bırakan arkadaşım olmadı
sizinle aynı görüşte olan bir yorum okudum, o da sizin gibi bekarken durumumuz iyiydi sonra da çevremdekiler kayboldu vs vs diyor
esasen o paranızın olduğu dönemdekiler gerçek arkadaş değilmiş
yani hayatınıza yol çizerken bunu dikkate alırsanız daha huzurlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?