- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
yanlış düşünüyorsunuz. arkadaşlığın bakımla makyajla alakası yok.
Nedense herkes bakım ile arkadaşı ele aldı , kimse evet parası olmayanı bu devirde kimse adam yerine koymuyor gibi bir bakış açısi gelmedi henüz yazım hatası da yok ama.yanlış düşünüyorsunuz. arkadaşlığın bakımla makyajla alakası yok.
Konu mu hep bakım arkadaş ilişkisi olarak iliskilendirler dünden beri acaba biri de çıkıp parası olmayanı kimse adam yerine koymaz paran olunca üşüşüverirler der mi diye bekliyordum kadın kadını alcaltmaya o kadar alismiski herkes sahip olmamam gereken konuları söylerken aslında kendileriyle celistiler. Üzüldüm yani.dediğinize katılıyorum, bir ortama girdiğinizde bakımlı, iyi giyimli iseniz, insanların davranışları daha farklı oluyor, keza iş görüşmelerindede o şekilde....örneğin, araba almıştık, komşuların selam verme şekli bile değişmişti...önceden kiracıyken
komşu tavırları farklıyken, kendi evimiz olduğunda daha farklı olanlar oldu...tabiki tüm bunlar yanlış olan davranışlar, ama malesef böyle...
kendime göre çok paramın olduğu dönemler de oldu, şu an yaşadığım gibi maddi sıkıntıda olduğum dönemler de oldu. kimsenin bana karşı davranışı da bakış açısı da değişmedi. mesela işe girdim elim para gördü diye kimse başıma üşüşmedi.Nedense herkes bakım ile arkadaşı ele aldı , kimse evet parası olmayanı bu devirde kimse adam yerine koymuyor gibi bir bakış açısi gelmedi henüz yazım hatası da yok ama.
Nedense herkes bakım ile arkadaşı ele aldı , kimse evet parası olmayanı bu devirde kimse adam yerine koymuyor gibi bir bakış açısi gelmedi henüz yazım hatası da yok ama.
Makyajinizla,giyim kusaminizla ya da maddi durumuzla ilgilenip arkadaslik kuracak olan zaten kurmasin.Bakimli olmak demek,tonla makyaj, sürekli fonlu gezmek demek degildir.Temiz kiyafetler giymek,kisisel hijyene dikkat etmek de bir nevi bakimdir.Ayrica bir tarz olusturmak icin yüklü para harcamaya da gerek yok.Misal ben fular kullanmayi cok severim.Sade giyinirim ama güzel bir fularla cok şık hissederim kendimi.Siz de kendi zevkinize uygun taki vs ile şıklık olusturabilirsiniz.Ama bunu arkadas edinmek icin degil kendi ozguveniniz icin yapin.Gunluk hayatta makyaj yapmam,agir makyaji sevmem de,bir arkadas bulusmasina temiz bir blue jean ve tisortle katilabilirim ama bir suru arkadasim var
Oldu mu? derken anlamadım neyi sordunuzİnsanlar sen üzülme diye oyle soylemedi. Yoksa evet paran olmadiginda insan yerine konmuyorsun, önemsenmiyorsun. Disardaki insanlari gectim akraba icinde bile alt sinif muamelesi goruyorsun. Eşimin işleri bozuldugunda hepsini gördüm gercek yüzlerini.
Ama boyle akraba arkadas olmasin daha iyi emin ol.
Simdi eskisinden bile iyiyiz sükür. Onlar yine normale döndüler ama ben biliyorum ki hicbiri samimi degil.
Paran yoksa ne disarda, ne akraba icinde bir degerin yok oldu mu?
kendime göre çok paramın olduğu dönemler de oldu, şu an yaşadığım gibi maddi sıkıntıda olduğum dönemler de oldu. kimsenin bana karşı davranışı da bakış açısı da değişmedi. mesela işe girdim elim para gördü diye kimse başıma üşüşmedi.
Oldu mu? derken anlamadım neyi sordunuz
O sizin yasantiniz nasıl kendimle eşdeğer görebilirim , benim karşıma da böyle insanlar çıkıyor ben napabilirimki benim elimde olan bir şey değil ya misafirlikteydim en basiti bulaşık makinası bozuk diye yikiyayim şu bulaşıkların arkadaşın dedim durulmaya soğuk su ile yaptimki sası kokmasin beni salak yerine koyup dalga geçtiler içeri geçerken fısır fısır soğuk suyla mı yikamis hi hi hi diye arkamdan konuştular teşekkür zaten beklemem o benim içimden gelen bir şeydi çünkükendime göre çok paramın olduğu dönemler de oldu, şu an yaşadığım gibi maddi sıkıntıda olduğum dönemler de oldu. kimsenin bana karşı davranışı da bakış açısı da değişmedi. mesela işe girdim elim para gördü diye kimse başıma üşüşmedi.
ÇılgınDiyen olmadi demissin ya ben dedim iste oldu mu?Dedim
Çiftli yanitlamisim galiba pardonBen oldu mu? Diye bir soru sormadim?
soğuk su ile yıkamanın nesi ile dalga geçtilerO sizin yasantiniz nasıl kendimle eşdeğer görebilirim , benim karşıma da böyle insanlar çıkıyor ben napabilirimki benim elimde olan bir şey değil ya misafirlikteydim en basiti bulaşık makinası bozuk diye yikiyayim şu bulaşıkların arkadaşın dedim durulmaya soğuk su ile yaptimki sası kokmasin beni salak yerine koyup dalga geçtiler içeri geçerken fısır fısır soğuk suyla mı yikamis hi hi hi diye arkamdan konuştular teşekkür zaten beklemem o benim içimden gelen bir şeydi çünkü
bakım ve giyim zaten parayı gerektiriyor, ayrıca konunuz okunduğunda bizim yorumladığımız gibi anlaşılıyor, dolaylı sormak yerine, net bir şekilde neyi sorduğunuzu anlatmalıydınız...Nedense herkes bakım ile arkadaşı ele aldı , kimse evet parası olmayanı bu devirde kimse adam yerine koymuyor gibi bir bakış açısi gelmedi henüz yazım hatası da yok ama.
Konu mu hep bakım arkadaş ilişkisi olarak iliskilendirler dünden beri acaba biri de çıkıp parası olmayanı kimse adam yerine koymaz paran olunca üşüşüverirler der mi diye bekliyordum kadın kadını alcaltmaya o kadar alismiski herkes sahip olmamam gereken konuları söylerken aslında kendileriyle celistiler. Üzüldüm yani.
Beni süsüm için kimse sevmesin mümkünse.İyi akşamlar arkadaşlar , eşim ben ve 11 aylık oğlum var kirada oturuyoruz .
Geçim sıkıntısı derken üst baş alamıyorum alamiyoruz çocuğa bile alamiyoruz .
Ben durumu gayet iyi olan bir aileden gelin geldim bu zorlukları yaşayacağımı bile bile ama yine de bir kadın için bakımsız gezmek psikolojiyi derinden etkiler.
Aslında arkadaş edinememe gibi bı sorunum da var psikolojim davranislarimi etkiliyor nedense insanlarla sadece tanışıp ara sıra gördükçe merhabalasma dışına tasiyamiyorum , mesela komsularim inanılmaz iyiler ama sanki oturmaya gidersem rahatsız olacaklarmis gibi geliyor onlar da kaç kere davet ettiysem gelmediler zaten. Eşimin iş yerinde onca kız var yıllardır tanırım ama arkadaslik kuramiyorum şu an bir tane arkadaşım var o da kendisi evdeyken ve hava kotuyse beni aklına getirir davet eder onun dışında eşi ile gelir eşi ile gider .
Bakımlı olunca insanlar yanaşıyor normal temiz olunca makyajsız süssüz giyinince falan uzaklasiyorlar gibi düşünüyorum ben mi kuruyorum acaba
Dışarı çıkıp gezmeyi çok severim ama bı okadarda evcimenim yalnizligima da ayrı duskunum benim arkadaş edinememe sebep olan bir çok faktör var aslında ama bunları kuruyor muyum yoksa aşmam gereken şeyler mi kendimden emin olamıyorum. Umarım derdimi anlatabilmisimdir hanımlar ben napayım siz söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?