Öncelikle şunu söylim makyajli olup olmamanız sorun değil kendine bakan insan var afedersiniz yüzünü yikamayip dişlerini fircalamayip dışarı çıkan insanlar var üstü başı lekeli pis kokan insanlar ayrıca kimse arkadaş gözüyle bakmaz eee siz böyle olmadığınız için neden kendinizi sürekli yargılıyosunuz ağda konusuna gelince arkadaş çevreyi boşver senin için. Önemli olan tek şey kocanın yanında bakimli temiz olmalısın kötü koku diyosunuz bunu eşiniz fark etmemesi lazım bırakın çevreyi tmm para olmayınca bu dediklerimiz olmaz ama paran illaki biyerden gelecek bir kısmını kendine harca zengin değiliz diye ölecek değiliz...zengin başı kapalı bir insan getir yanıma aynı şekilde bende durim yanında ikimizde bakimliyiz kim bilecek bu paralı bu parasiz... Emin ol. İnsan önce kendinin kıymetini bilmeli ... Sizde kendinize güvenin kimseden uzak durmayinTebrik ederim sizi . De ben öyle saç baş çorba gezen biri değilim zaten temizimdir de olur olmadık makyaj takintim da yok zaten sorun burada başlıyor ben genelde böyle ilişkilere denk geldim sanırım sizinki kendi hayatınızdan yapmış olduğunuz çıkarım benimki kendi hayatımdan yapmış olduğum çıkarım aynı hayatı yasamadigimiz için sorunlar ve çözümler de ona göre değişiklik gösterebiliyor peki makyaj arkadaş ilişkisi arasında bağ yoksa sorun sizce ne olabilir benim neyi aşmam gerekir ? Ha bu arada ağda yapmayınca kıldan dolayı insan kokuyor biliyor musunuz koltuk altı özellikle kokan bı insanı kimse tasvip etmez sanırım .. ki ben killiyimdir 15 günde bir yapmam gerekiyor ama mümkün olmadığı zamanlar tam bir sinir hastasına donusuyorum