Para yüzünden tartıştık

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Evli değilken hiç tartışmayacakmışız gibi gelen bir konu yüzünden tartıştık
Dün akşam bi arkadaşıyla beni işten almaya geldi eşim ben arabanın arkasında telefonla uğraşıyorum, arkadaşına diyoki kardeşlerim yüzünden çok sıkıştım dert yanıyo işte..
Haftasonu düğün bi düğün var bankamatiğin önünde durduk ben para çekicektim bibaktım sadece 300 tl kalmış, oysa daha fazlaydı..
Yani kardeşlerine verdiği için benden ne kalırsa hesabına aktarıyo..
Neyse eve geldik konu açıldı sordum daha fazla vardı diye yine kendi hesabıma aktardım dedi lazım olursa gönderirim dedi
Vee konu uzadı tartıştık, biraz sabretsen çok harcama yapmasan filan dedi(bin lira harcadım bu ay) ama yani herşeye gidiyo para sadece benim kıyafetlerime filan değil yani markete gidiyorum bazen, bşy alınacak oluyo ,hastane masrafı oluyo, hediye, okulun aylık harcamaları vs..bin lirayıda aşıyorum 1500 de oluyo
Benim harcamalarıma laf etti laf saydı, kardeşlerine sesi çıkmıyo, ben çok harcadığım için vicdansızmışım, tabi suç bnde laf etmedim onlara verdiği paraya laf etseydim de bari haketseydim vicdansız lafını.
Durmadan laf sayınca bende dedimki birilerinin eşleri otursun keyif çatsın ben sabahtan akşama kadar ayaktayım oh ne güzel..
Çok tartıştık işte ayrı uyuduk ama saydığı laflar yenilir yutulur değildi kendime aldığım kolyeye bile laf etti ki eltilerim daha iyilerini takıyolar emin olun.
Ben bundan sonra paramıda hakkımıda helal etmiyorum ve onu yine beddua etmeden Allah a havale ediyorumm

Son düzenleme:
Harcamalarınız fazla gibi ama bu kazandığınız paranın habersiz alınıp onun bunun keyfine harcanmasını gerektirmiyor.
Maaş size ait, kartı da sizde olmalı.
Bir kere alıştırmışsınız bu duruma, şimdi laf yapınca nankör der tabi.
Net bir şekilde konuşun bundan sonra böyle olacak eğer çok yardım etmek istiyorsan kendin idareli harcan kendi parandan ver deyin.

Kardeslere para gonderilmesine karsi degilim ama bunu size de sormak zorunda.
Kendi parasini bitirip sizinkini hortumlamasi cok saçma.
Yüksek miktarlar mi gönderiyor? Ve de ne sebeple gonderiyor?
Belli ki sıkıntıya giriyorsunuz bunun icin, bir duzene koysaniz iyi olur.

Harcamalarınız fazla gibi ama bu kazandığınız paranın habersiz alınıp onun bunun keyfine harcanmasını gerektirmiyor.
Maaş size ait, kartı da sizde olmalı.
Bir kere alıştırmışsınız bu duruma, şimdi laf yapınca nankör der tabi.
Net bir şekilde konuşun bundan sonra böyle olacak eğer çok yardım etmek istiyorsan kendin idareli harcan kendi parandan ver deyin.
Yok kartım zaten bende internet bankacılığı ile göndermiş parayı
Kendi parasından veriyomuş benimkinden diğer masraflar için kullanıyomuş...
Fazla bile olsa yaptığım harcamalar güzelce söyleyebilirdi

Maas senin
Canin ne kadar isterse o kadar harcarsin
Hele hele o kardeslerine daha fazla para vermek icin senin masraflarini asla kisamaz
Yuzsuz adama bak ya
Hiiic tinlama
Sen maasini bir daha asla verme ona.
Yok maaşımı vermiyorum ama alıyo bi miktarını
Burda daha öncede konu açmıştım ve demiştim madem o kadar çok para veriyo kardeşlerine bende istediğimi alıyım aldım ve böyle oldu şu da var ihtiyacım olmayan hiçbişey almadım mutfak masrafı da var içinde

Paramida alir ceker giderim bir süre evden.
Kocama da direk söylerim. Benden bu kadar. Bundan sonra o işe yaramaz kardeslerinle asalak kadınlara tek başına ne kadar para yedirceksen yedir. Ben evimin rizkini enayi gibi milletin onune sunamam artik de. Ben bir süre yokum ya beni anlarsin bu sacmalik son bulur yada tek başına devam edersin de. Bak nasil anliyor. Sende hata ben olsam cinnet geciririm. Ararim tek tek herkesin sarap canagina başlarım. Bir kurusumu dahi milletin rahatlığı için vermem. Yardim etmek ayrı enayilik ayri. Esinin saglam derse ihtiyaci var.

Back
X