Para yüzünden tartıştık

darkmore darkmore acayip sinir oluyorum ben de, bir de bunların çalışan kadına laf atan versiyonları var.
İsmi lazım değil biri benim çalıştığım için biraz sivri dilli olduğumu söylemişti...

Ama evin harcamaları konusunda da ipi ele almak gerek, sırf tasarruf yapılacak diye kalitesiz ürünleri almasına izin vermeyin.
Geçinemeyen kardeşler kendileri ne yapıyorlar tasarruflu olmak adına?
Bilmiyorum ne yaptklarını ama yemek için çoğu zaman kvlerdeler
Yok kalitesiz almaz sanırım

1500 birine 1500 diğerine olmak üzere 3000 TL vererek kardeşlerini besleyen ama senin kendi paranla yaptığın harcamana karışan kocan kusura bakma ama karaktersizin teki. Biraz daha az harca lütfen, az harca ki bir sonraki ay 4500 versin kardeşlerine.

1500 birine 1500 diğerine olmak üzere 3000 TL vererek kardeşlerini besleyen ama senin kendi paranla yaptığın harcamana karışan kocan kusura bakma ama karaktersizin teki. Biraz daha az harca lütfen, az harca ki bir sonraki ay 4500 versin kardeşlerine.
Bencede..
Onlar yüzünden beni ezmeye çalışıyo
Bende artık gerekeni yapıcam ama ilahi adalete inanıyorum bu davranışı yanına kar kalmaz

darkmore darkmore acayip sinir oluyorum ben de, bir de bunların çalışan kadına laf atan versiyonları var.
İsmi lazım değil biri benim çalıştığım için biraz sivri dilli olduğumu söylemişti...
Oturdugu yerden konusmasi kolay. Zaten bizim kadinlarimizda erkek beni beslesin dusuncesi var. iyi tamam beslesin, ama bana bulasma dimi yani

paranın hesabını verme senin emeğin senin paran ..... erkeklere yaranılmaz.... aç gözlüler benciller...

Ay verme verdırme . Ne için verıyor Ada'm karısı çalışsın ya . Sinir oldum şurda gene .

Ne yapacaksa kendi parasından yapsın kardeşlerine.İlk işin şifreni değiştirmek olsun.Böyle başa böyle tarak

İyide neden kendi eşleride çalışmıyo. okadar paraya ihtiyaçları varsa onlarda senin gibi çalışıp kazansınlar paralarını. Neden senin parana göz dikiyorlar taviz verme

Back
X