• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para...

aynı evde degılız hatta aynı sehırde bıle degılız..ama benzer bı hıkaye de bızde malesef..
kaynpeder bıze yapmadgı dugun almadıgı esylar ıcın kredı cekmıs(!)..evlendık evlenelı onun ceremesını cekıyorduk zaten..elde avucta ne varsa aldılar hala bıtmedı o lanet borcları ortada yapılan hıcbısey de yok orası ayrı muamma..kendı esyalarımızın taksıtlerı kart borcları derken eksılerden cıkamadk obiseklde banka faızınden kurtardık ama borcumuz var hala..sosyal hayat sıfır..karın toklugu dıyelım..cebe gırmeden gıden tek maas..smdı kaynpeder ısten de cıktı..ve kredı borcuna emeklısı gıtıggınden ac kalmıslar..esım de bızım olmayan paraları onlara yollayarak bızım borcları acıkları sısırıyor..bıze guvenerek kendılerını saglama alan cok sevgılı aılesı hıc dönup sormuyor evladım senın halın nıce diye..neye guvenyorlar bı rahatlık var uzerlerınde..nasılsa verıcı oglu dunden..adam nıye ıs arasın..borcun bıtmesıne bı sene kalmıs surada..oglu gönderır nasılsa..
cok sınır oluyorm cok..olur sende verırısn aıles elbet sokakta koyacak degılsın ama..elndekı avucundakını alıp senı aptal yerıne koyan senın bes parasız kalmana sebep olan ınsanlara ben yemedım sen ye dıyerek hala para yedırtmek ınsanın agırna gıdıyor..sıkıldım artık veresıye yasamaktan..ıkı yıl bttı borclar bıtmedı..aldıgımız yaptıgımız bısey de yok..ve esım hıc görmuyor bunları nasıl etkılıyorlarsa artık ac mı koyayım aılemı dıyor cıkıyor ısın ıcınden..nerdeyse maasın ucte bırını onlara gönderıyor..sonra ne mı oluyor sureklı acık veren kredı kartından gecınen bı butce..hak mı reva mı sımdı bu..onların akılsızlıgının bedelını evlendım evlenelı nıye ben öduyorm..
o kadar ıyı anlıyorm kı senı..naslsa verecek vermek zorunda gözuyle bakıyorlar erkek evlat ya..banka kasası mubarek..nasıl anne babalar anlamıyorm bı gun de sor oglum ac mısı acıkta mısın..sen de var mı bana veresın dıye..nerdeee..

Son düzenleme:
ben eşime yansıttım bu konuyu nasıl olsa kayınvaldemdeki istek bu ya asıl amaç ..
o zamanlar eşimin abisinin borcu için kredi çekilmişti bankadan sen o zaman öderiz baba demişsin dedim.. ama hiç vermiyormuşsun o borçlar bitene kadar biz ödicekmişiz bankaya borcu dedim .. eşimde dediki ben tek başıma öderim demedimki dedi hep beraber öderiz dedim dedi ama abim yokki diyor ..

çok rahat yani abisi .. paraları yok ekmek almaya ama her gece bile olmasa haftada en az 2 kere içer yani ..
bende bu duruma uyuz oluyorum .. abileri bizde yer içer kayınvaldem onların evinede herşey alır yok yenidogan bebeğin bezi maması ıvırı zıvırı ..
bana neler söyler öbür gelini hakkında .. ama onların yüzlerine tık yok ..

bana ise nasıl olsa ogluna söylerim bir yolla diye bunları yansıtıyor ..
kırmakta istemiyorum yaşlı kafayada çok takanlardan birde bişi olursa o vebali çekemem ben bu gidişle bana bişi olcak galba ..

annesi bana söylenir oğlu bana söylenir .. eşimde kızıyor niye bana söylüyorsun diye ..
ne yapıcam bilmiyorum .. gene konusu açıldımı oğluna söyle mi diyeyim yani ..

Back
X