- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
Kızlar ben üniversite öğrencisiyim. Geçen yıl bir ev arkadaşım vardı ve yemin ederim bütün 1 yıl boyunca benim sırtımdan geçindi. Kendisi eve 2 tane ekmek alsa parasının yarısını benden alan bir insandı. Ama ben alacağım zaman hep bir bahaneyle parayı bana kitlerdi. Bu ev alışverişinde de, dolmuş parasında da, kafelerde hesap ödeme durumunda da hep ama hep böyle oldu. Sırf aramız açılmasın diye 1 yıl idare ettim ve bu yıl ailemi yanıma aldım. O da başka bir pansiyonda kalıyor. Hala para yeme durumu devam ediyor. Örneğin dolmuşa biniyoruz okuldan merkeze inicez (merkezde oturuyoruz) ''aa benim şu kadar bozuğum var yaa benimkini de sen versene'' diyor. Para çekmeyi unutmuşum diyor ve bankadan para çekeceği zaman 10 lira, 10 lira çekiyor ya düşünebiliyor musunuz? Yanlış anlamayın bu kız durumu olmayan bir kız da değil. Babası bol bol para gönderir, her hafta sonu başka şehirleri gezmeye gider. Şu an bile başka şehirde yine gezmeye gitti. Ama sorsan okula çıkmaya 1.50 lira parası olmaz. Bıktım ben bu durumdan. Surat asıyorum, bozuk atıyorum yok yok yok anlamıyor. İlla sen paragözsün yeter artık mı demem lazım arkadaşlar? Bu kızla 3 yıldır arkadaşız. Aynı sınıftayız 4 kız hep beraber takılırız. Aramızı bozsak olmaz. Atsan atılmaz satsan satılmaz. Ne yapıcam bilmiyorum