Paragöz Arkadaş Düşman Başına Kızlar

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.315
6.281
448
Kızlar ben üniversite öğrencisiyim. Geçen yıl bir ev arkadaşım vardı ve yemin ederim bütün 1 yıl boyunca benim sırtımdan geçindi. Kendisi eve 2 tane ekmek alsa parasının yarısını benden alan bir insandı. Ama ben alacağım zaman hep bir bahaneyle parayı bana kitlerdi. Bu ev alışverişinde de, dolmuş parasında da, kafelerde hesap ödeme durumunda da hep ama hep böyle oldu. Sırf aramız açılmasın diye 1 yıl idare ettim ve bu yıl ailemi yanıma aldım. O da başka bir pansiyonda kalıyor. Hala para yeme durumu devam ediyor. Örneğin dolmuşa biniyoruz okuldan merkeze inicez (merkezde oturuyoruz) ''aa benim şu kadar bozuğum var yaa benimkini de sen versene'' diyor. Para çekmeyi unutmuşum diyor ve bankadan para çekeceği zaman 10 lira, 10 lira çekiyor ya düşünebiliyor musunuz? Yanlış anlamayın bu kız durumu olmayan bir kız da değil. Babası bol bol para gönderir, her hafta sonu başka şehirleri gezmeye gider. Şu an bile başka şehirde yine gezmeye gitti. Ama sorsan okula çıkmaya 1.50 lira parası olmaz. Bıktım ben bu durumdan. Surat asıyorum, bozuk atıyorum yok yok yok anlamıyor. İlla sen paragözsün yeter artık mı demem lazım arkadaşlar? Bu kızla 3 yıldır arkadaşız. Aynı sınıftayız 4 kız hep beraber takılırız. Aramızı bozsak olmaz. Atsan atılmaz satsan satılmaz. Ne yapıcam bilmiyorum :14:

Bende üniversite öğrencisiyim ailem sağolsun para gönderiyor bu durumları bende yaşıyorum senin gibi bilerek bankadan parayı çekmeyip arkadaştan geçindiğim oluyor sen de böyle yapabilirsin madem aranı bozmakta istemiyosun

İşte ben onu yapamıyorum. Zaten yapmaya kalksam da o hiç bir zaman verici taraf olmuyor hep bana hep banacı yani. 1 lirası gitse kahrolur öyle bir insan

İşte ben onu yapamıyorum. Zaten yapmaya kalksam da o hiç bir zaman verici taraf olmuyor hep bana hep banacı yani. 1 lirası gitse kahrolur öyle bir insan

Kuzenimin yüzsüzlüğü adlı konumu okumanı öneririm .
Bende o kadar yol aradım .
Senelerce hem de .
En sonunda ne çözüm oldu biliyor musun ?
Açıkca söylemek .
Bunun dışında bir şey çözüm olamaz sana .
Paranı daha fazla yedirmeden konuş bu konuyu .

üniversitede illa oluyo böyle numunelik insan benimde bi arkadasım benim adıma fotokopi çektirmişti bende onun yerine otobüs parası vermiştim kız durup dururken bana senin bana 25 kuruş borcun var fotokopi çektirdim ya demişti bende sen onu isticeğine 1 lira verde otobüs borcunu ödemiş olursun dedim bana 1 liranın lafını mı yapıyorsun dedi güler misin ağlar mısın bende verdim parayı sakın bi daha birşey verme benim adıma dedim bence sende acık acık konus ya da para yok bende de de bilerek az para götür bi cafeye falan giderken para istemeyi bırakana kadar böyle yap bence :)

Kızlar ben üniversite öğrencisiyim. Geçen yıl bir ev arkadaşım vardı ve yemin ederim bütün 1 yıl boyunca benim sırtımdan geçindi. Kendisi eve 2 tane ekmek alsa parasının yarısını benden alan bir insandı. Ama ben alacağım zaman hep bir bahaneyle parayı bana kitlerdi. Bu ev alışverişinde de, dolmuş parasında da, kafelerde hesap ödeme durumunda da hep ama hep böyle oldu. Sırf aramız açılmasın diye 1 yıl idare ettim ve bu yıl ailemi yanıma aldım. O da başka bir pansiyonda kalıyor. Hala para yeme durumu devam ediyor. Örneğin dolmuşa biniyoruz okuldan merkeze inicez (merkezde oturuyoruz) ''aa benim şu kadar bozuğum var yaa benimkini de sen versene'' diyor. Para çekmeyi unutmuşum diyor ve bankadan para çekeceği zaman 10 lira, 10 lira çekiyor ya düşünebiliyor musunuz? Yanlış anlamayın bu kız durumu olmayan bir kız da değil. Babası bol bol para gönderir, her hafta sonu başka şehirleri gezmeye gider. Şu an bile başka şehirde yine gezmeye gitti. Ama sorsan okula çıkmaya 1.50 lira parası olmaz. Bıktım ben bu durumdan. Surat asıyorum, bozuk atıyorum yok yok yok anlamıyor. İlla sen paragözsün yeter artık mı demem lazım arkadaşlar? Bu kızla 3 yıldır arkadaşız. Aynı sınıftayız 4 kız hep beraber takılırız. Aramızı bozsak olmaz. Atsan atılmaz satsan satılmaz. Ne yapıcam bilmiyorum :14:

Benimde buna benzer bir arkadaşım var hesabı ödeyeceği zaman tuvalete gideceği tutar.Garsonu çağırmışız mecburen ödemek zorunda kalıyoruz.Kredi kartında problem olur yada siz çektirin ben veririm der.Ben evime de çağımıyorum uyardığım halde her geldiğinde muhakkak dolabımdan yada aksesuarlarımdan almaya çalışıyor eşim çok kızıyor bu duruma.Arama mesafe koymakta buldum yada yemek yiyeceksek peşin peşin söylüyorum yanımda param yok herkes kendi hesabını ödesin diye.O zaman ucuz şeyler söylüyor :) benim ödeyeceğiimi bilse donatır masayı öylede biri.Açıkça söyleyin kırılacak diye düşünmeyin o sizi düşünse sizi kullanmaz.Sizi üzeni siz neden düşüneceksiniz ki?

Baş edemiyorsan ne iyisi söyle ve kurtul. Benim üniversitede arkadaşım durumu yok diye herşeyi paylaşıyorduk evine gittiğimizde bişeyler alıyorduk falan falan. Sonra başkasından duydum ki parasını annesine hediye almak için biriktirmiş bin liraya yakın bir paraydı. Lan dedim biz üç lira beş lira diye önemsemiyoruz bu iyice sırtımıza bindi. Ya bilgisayarımızı falan hep ortak kullanıyorduk. 4 yıl o kadar lazım olduğu halde parası olduğu halde almadı ya ona şaşırdım.
Bi gün bana gelmiş makyaj malzemelerimi kullanıyor. Ya senin makyaj malzemen yok mu niye her gün bana gelip bende makyaj yapıyorsun dedim. Ogün bana hiç bişey demedi ama benle de samimiyetiini kesti. Çokta umurumda yani:ssz:
İnan çok daha mutlu oldum

Bi insanın hiç mi parası olmaz arkadaş sinir oluyorum böyle tiplere...

uzak durmk gerek böyle insanlardan o da olmadı açıkça söyle ve tavrını koy başka yol yok çünkü

Teşekkür ederim hanımlar yorumlarınız için. Ben biraz fazla sessizim bu konuda. Ama dediklerinizi uygulamayı düşünüyorum. Uyguladığımda sonuçları buraya da yazarım. Çok çok sinir bozucu bir durum ya. Böyle asalak insanlardan nefret ettim artık.

Koskoca bir sene kardesim ya, napiyosun.
Bukadar Sessiz kalma, acikca de. O utanmiyoda senmi utancaksin.

Benimde tanıdıgım bırı vardı aynı sekılde sureklı senden koparıcak:47: ben ilişkimi kestim cok da rahatım canım mesafe koy ya da sende paranı iste sen boyle yapıyosun bende boyle davranıcam artık de bu ınsanlar cok yuzsuz oluyor ve karsısındakı kısıyı saf zannedıyorlar :47:

Back
X