• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paragöz çıktın dedi

Daha eşi bile değilsin falan yazılmış ama burada mesele nikahlı olmak değil ki, karşı tarafın kafa yapısı… ayrıca sesini çıkaran eş bu tür konularda kendini savunamayan eşin adına konuşur, fazlasını istemiyorsa haksızlığı kendisi yaratmıyorsa tabii.

Kız tarafının malı mülkü kendisinin, erkek tarafınınki de yine kız tarafınındır bilmiyor musun?
Biz erkek anneleri olarak bilmediğimiz bir kız çocuğu için mal mülk ediniyoruz
Belki yarın gelip mezarımıza zıçacaklar 😁
Mal mülk onlara gidecek ama beğenmeyecekler. Düşüncesi bile fena 😀burayı okuya okuya bütün gelinler cadı olur diye şartlandım.

Adamı Allah korumuş sen sevgili iken böyle isen evlenince vay haline

Belki yarın gelip mezarımıza zıçacaklar 😁
Mal mülk onlara gidecek ama beğenmeyecekler. Düşüncesi bile fena 😀burayı okuya okuya bütün gelinler cadı olur diye şartlandım.
Ay ben de burayı okuya okuya oğluma asla tapu vermem diye gezer oldum işte. Altın, tapu, mal mülk diye gezenlerden uzak olsunlar çocuklarımız ya. Kendimiz gibi ailesi olan, aileden görmüş biri olsun.
Kendi ailesinden zırnık isteyemeyenler eş ailesinden almak için gırtlağına çökecek neredeyse. Ailesinden gören biri olsun 🙏

Siz Rabia analar çok übersiniz.
Pardon da milletin yorumlarını sizi neden bu kadar alakadar ediyor. Hep aynı grup aynı insanlae aynı tarz yorumlar.
Yorum yazarken size mi sorucaz.
Okur geçersin.
Ben sizin yorumlarınızda ilgilenmedim dahi…
Kanuna hakka hukuka uymayı “überlik” olarak görmenize çok üzüldüm. Benim yorumlarım da hep aynı tarz olacak, hakkım olmayana el uzatma tarzına hiç geçmeyeceğim. Hakkınız olmayan mallarla ilgilisiniz tabii benim yorumlar adaletten yana olduğu için ilgilenmemeniz normal. Son olarak da burası bir forum. Canım ister yorum yaparım istemez yapmam.

Yani daha sevgiliyken böyle şeyler hakkında yorum yapma hakkınız olmamalı. Bu herkesi korkutur. Kim olsa kaçar

Kanuna hakka hukuka uymayı “überlik” olarak görmenize çok üzüldüm. Benim yorumlarım da hep aynı tarz olacak, hakkım olmayana el uzatma tarzına hiç geçmeyeceğim. Hakkınız olmayan mallarla ilgilisiniz tabii benim yorumlar adaletten yana olduğu için ilgilenmemeniz normal. Son olarak da burası bir forum. Canım ister yorum yaparım istemez yapmam.
Bu ne ayıp bu ne edep dışı bir durum.
Sizin görüşünüze uymayan her yoruma devamlı hayır böyle düşünemezsiniz diye yalelli gibi yazmak.
Bu platformda ciddi sorunlu insanlar var.
Bir kişinin yorumu sizinkinden farklı ise dalaşır gibi devamlı devamlı yorum yazmak nedir.

Sizin yorumunuz benden farklı ise rica ederim. Kendi düşüncenizi direk kendi yorumunuz olarak yazarsınız.
Ne ayıp bişey devamlı aynı üyelerin kişilerin üzerine gelmesi, duvardan duvara yazışmalar, sen şöylesin ama ben böyleyim yorumları, şu an ki gibi… yazdınız cevap yazdım daha da ama ama ama ama ama tamam ama bi durur insan.

Benim bu tarz bir konuda, farkli konu açan kişiye ve konuya yorumum farklı olabilir, fakat bu konu da konu sahibini haklı buluyorum.
Nedeni abiyi çok uyanık bulmam, kız evinde bu konuşmayı yapması…
Evet konu sahibi haklı.
Çok iyi yapmış.

Burasının bir platform oldugunu unutan sizlersiniz.
Yorumuma cevapta yazdınız bende cevap verdim.
Yalelli gibi uzatıp ama ama ben ben adalet adalet bıktırdınız.
Benim bu konuda düşüncem yazdığım gibi sizinkini de anladık.
Daha nedir bu uzatmanın anlamı….

Ben seni suçlu bulmadım, bence ayrılman iyi olmuş. Adamın hakkını yiyeceklermiş, belli ki sevgilin de ailesine tapıyor. Dediğin gibi neden evi veriyorlar ki ? 500 bin verdilerse kredi çeksinler diğer oğullarına da 500 bin versinler ya da 500 bin değerinde bi şey versinler adaletli olsunlar. Eğer diğer kardeşine 500 bin verecek durumları yoksa senin sevgiline de para vermesinler. Kendi evleri belki şu an 2 3 trilyondur ( konumuna göre değişir) ileride kardeşine daha fazla kalmış oluyor. Bu adaletsizlik neden ? Paragöz değilsiniz bence , evlenme düşünceniz varsa ve ileride bir hayatı birleştirecekseniz bunları düşünmeniz de bana göre normal.

Kadınların böyle şeyleri düşünmesi bana tuhaf gelmiyor, ileride bi aile kurduklarında garantici olmaya çalışıyorlar bence. Bu yazdığımı da konuyu açan kişiye yazdım. Hemen biri bana muhalefet olmasın. Muhatabım konunun sahibidir.[/QUOTE]

Back
X