- 4 Ekim 2012
- 16.779
- 33.229
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki yarın gelip mezarımıza zıçacaklarKız tarafının malı mülkü kendisinin, erkek tarafınınki de yine kız tarafınındır bilmiyor musun?
Biz erkek anneleri olarak bilmediğimiz bir kız çocuğu için mal mülk ediniyoruz
Ay ben de burayı okuya okuya oğluma asla tapu vermem diye gezer oldum işte. Altın, tapu, mal mülk diye gezenlerden uzak olsunlar çocuklarımız ya. Kendimiz gibi ailesi olan, aileden görmüş biri olsun.Belki yarın gelip mezarımıza zıçacaklar
Mal mülk onlara gidecek ama beğenmeyecekler. Düşüncesi bile fenaburayı okuya okuya bütün gelinler cadı olur diye şartlandım.
Kanuna hakka hukuka uymayı “überlik” olarak görmenize çok üzüldüm. Benim yorumlarım da hep aynı tarz olacak, hakkım olmayana el uzatma tarzına hiç geçmeyeceğim. Hakkınız olmayan mallarla ilgilisiniz tabii benim yorumlar adaletten yana olduğu için ilgilenmemeniz normal. Son olarak da burası bir forum. Canım ister yorum yaparım istemez yapmam.Siz Rabia analar çok übersiniz.
Pardon da milletin yorumlarını sizi neden bu kadar alakadar ediyor. Hep aynı grup aynı insanlae aynı tarz yorumlar.
Yorum yazarken size mi sorucaz.
Okur geçersin.
Ben sizin yorumlarınızda ilgilenmedim dahi…
Bu ne ayıp bu ne edep dışı bir durum.Kanuna hakka hukuka uymayı “überlik” olarak görmenize çok üzüldüm. Benim yorumlarım da hep aynı tarz olacak, hakkım olmayana el uzatma tarzına hiç geçmeyeceğim. Hakkınız olmayan mallarla ilgilisiniz tabii benim yorumlar adaletten yana olduğu için ilgilenmemeniz normal. Son olarak da burası bir forum. Canım ister yorum yaparım istemez yapmam.
Yaw belki abisi öderken çok destek oldu.belki ailenin borcunu ödedi vs vs .nerden bileceksin aile ilişkilerini. Sizin hak hukuk diyeceğiniz bir durum yok. Sevgiliniz /nişanlınız her neyse bir durum olsa o derdi zaten bir hak durumu varsaİkiside oğullari ama birine ev verip hiçbir zorluk çekmeden diğeri borç oduycek o yüzden diyorum.
Kız tarafının malı mülkü kendisinin, erkek tarafınınki de yine kız tarafınındır bilmiyor musun?
Biz erkek anneleri olarak bilmediğimiz bir kız çocuğu için mal mülk ediniyoruz
Ailenin yaptığı malın hesabını tutmak, ailenin malı üzerinden hak iddia etmek, plan yapmak ayıp benim görüşüme göre, damadım bizim malın hesabını yapsa buz gibi soğurdum, dişimizden tırnağımızdan arttırarak birikim yaparken bizimle ter mi dökmüş ?Valla çocuğum yok, burdaki konuları okudukça çocuğum olsaydı bütün mal varlığımı ölmeden önce satıp yerdim diyorum. Biz nasıl yaptıysak bebeler de kendileri yapsın
Çocuğu düşünmek yetmiyor çocuğun karısını/kocasını, dünürlerin mutluluğunu, torunun geleceğini falan da düşünmek gerekiyor.
Hepsini anladım da diğer erkek kardeşini niye erkekten saymıyormuş, ondan yürüyecek soy üvey miymiş, bu nasıl bir mantık?ortanca olan erkek kardeş ailenin soyu benim oğullarımdan yürüyecek deyip erkek kardeşinin ve ablasının payına da göz koymuştu,
Diğerinin çocuğu yok, o yüzden tüm malları kendi hakkı görüyor, ablası da kız evlat el kapısında kocasına mı yedirsin mallarıHepsini anladım da diğer erkek kardeşini niye erkekten saymıyormuş, ondan yürüyecek soy üvey miymiş, bu nasıl bir mantık?
İyi yere dükkan açmış valla.Diğerinin çocuğu yok, o yüzden tüm malları kendi hakkı görüyor, ablası da kız evlat el kapısında kocasına mı yedirsin malları
Böyle baştan mal verince de totosu kalkan evlatlar oluyor, bu kibirli evlat 35’inden sonra çalışmadı da, bana karıma çocuklarıma bakacaksınız dedi, zaten baba evinde beleşe oturuyordu, altına araba da çekmişlerdi, oğullarının tüm okul masrafları, sünnet düğünleri vs hep babaanne dede karşıladı ama yetmedi hep istedi.
Kımıl zararlısı gibi evlattır kendisi.
Aynen, bizim sülalede çoğunlukla böyle kötü örnekler olduğundan mal mülk meseleleri olunca tüylerim diken diken oluyorİyi yere dükkan açmış valla.
Anne baba da demiyor oğlum yedin yedin doymadın ."Bu saatten sonra şamın şekeri ne oğlanın yüzü" demeleri gerekir.Diğerinin çocuğu yok, o yüzden tüm malları kendi hakkı görüyor, ablası da kız evlat el kapısında kocasına mı yedirsin malları
Böyle baştan mal verince de totosu kalkan evlatlar oluyor, bu kibirli evlat 35’inden sonra çalışmadı da, bana karıma çocuklarıma bakacaksınız dedi, zaten baba evinde beleşe oturuyordu, altına araba da çekmişlerdi, oğullarının tüm okul masrafları, sünnet düğünleri vs hep babaanne dede karşıladı ama yetmedi hep istedi.
Demiyor maalesef, o yüzden bizim sülale için diyeyim anne babalara da kızıyorum, çıkart evinden, altındaki arabayı da çek al maddi desteği de kes bak bakalım ağzı burnu aynı oynuyor mu yine.Anne baba da demiyor oğlum yedin yedin doymadın ."Bu saatten sonra şamın şekeri ne oğlanın yüzü" demeleri gerekir.
Ayh cidden böyle örnekleri okudukça da insan korkuyor gelecekten.Diğerinin çocuğu yok, o yüzden tüm malları kendi hakkı görüyor, ablası da kız evlat el kapısında kocasına mı yedirsin malları
Savaş olsa en mağdur kadın ve kız çocuğu oluyor. Tecavüze kadar uğruyorlar. Boşansa en mağdur gene kadın . Öldürülüyorız sebepsiz. Bugün Ankara metrosunda bir genç kadın raylara atladı sefer durdu saatlerce o hatta. Kimbilir ne derdi vardı? 4.5 milyon Ankara halkı derman olduk mu yok.Aynen, bizim sülalede çoğunlukla böyle kötü örnekler olduğundan mal mülk meseleleri olunca tüylerim diken diken oluyor![]()