• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paragöz çıktın dedi

Demiyor maalesef, o yüzden bizim sülale için diyeyim anne babalara da kızıyorum, çıkart evinden, altındaki arabayı da çek al maddi desteği de kes bak bakalım ağzı burnu aynı oynuyor mu yine.
Bizimkilerin de çoğunluğu erkek evlat müptelası o yüzden ne kadar yerlerse yesinler gık demiyor aileleri, Allah’tan rahmetli babam bunlar gibi değildi gerçi erkek çocuğu yok hep kızı oldu ana babamın :)))
Buna katılıyorum mesela.
Benim 38 yaşında bir kayınbiraderi var. Üniversite mezunu ama bir gün iş aramadan yaşadı. Annesi de aman söz söylemeyin oğluma diye korudu da korudu.
Eşim özel sektörde çalışırken bir kaç yere önereyim demiş, abi ricasıyla giremezmiş.
İnsanlar dünya para döküp iş güvenliği sertifikası aldırdılar. Bir kere bir yere cv at dimi? Atmadı.
Kedi gibi evde her dakika. Ne görüşeceği arkadaşı var ne bir merhaba diyeceği akranı.
Tüm gün evde 15-16ya kadar uyuyup sonra ışıksız odasına kapanıp sabahlara kadar bilgisayar başında.
Ben dedim bir gün kayınvalideme. Şimdi sorun etmiyorsunuz ama hastalanınca sgk da ödemiyorsunuz ne yapacaksınız? Sizden sonra bir kuruş geliri olmayacak ne yiyip ne içecek diyorum. E yavrum söylesek depresyonda kendine bir şey yaparsa diyor. Domuz gibi ne yapacak.
Bir gün en azından sigarasını almasalar eşşek gibi çalışır ama çok yumuşak yüzlüler. Bir yerden sonra maddi destek kesilmeli bence de.

Ayh cidden böyle örnekleri okudukça da insan korkuyor gelecekten.
Bizim gözümüz kesmedi tek çocuk yaptık. Akıllı vicdanlı birine denk gelsin kendisi de akıllı vicdanlı bir insan olsun yeter gerçekten
Aminnn🙏 Allah evladın da karşılarına çıkanın da hayırlısını vicdanlısını nasip etsin 🙏
Valla bizde hem duygusal hem maddi açıdan tek çocuk yeter dedik, bir de işin böyle ele karışması da var Khomyuk, yeri geliyor evladın bile senin emeğine acımıyor ki el niye acısın 🤷‍♀️

Ben dedim bir gün kayınvalideme. Şimdi sorun etmiyorsunuz ama hastalanınca sgk da ödemiyorsunuz ne yapacaksınız? Sizden sonra bir kuruş geliri olmayacak ne yiyip ne içecek diyorum. E yavrum söylesek depresyonda kendine bir şey yaparsa diyor. Domuz gibi ne yapacak.
Bir gün en azından sigarasını almasalar eşşek gibi çalışır ama çok yumuşak yüzlüler. Bir yerden sonra maddi destek kesilmeli bence de.
Aman yok ya kendilerine hiçbir şey yapmazlar, anne babalar bir şey yapar bahanesi arkasına sığınıyor, hem anne tarafımda hem baba tarafımda böyle kımıl zararlısı evlatlar var, ne hikmetse hepsi de erkek çünkü neden bizimkiler erkek evlat sevicisi, adamlar 50 yaşına gelmiş hala evde ana baba parası yiyor, insan ailesinden sigara parası almaya utanır, he bir de bizimkiler padişah çocuğu gibi, ceplerinde kazandıkları kuruş yok ama şehzadeler toplu taşımaya binmez, yürümez, illa ya taksiye binecekler ya altlarında arabaları olacak.
Bekar olanları sevgili yapar, sevgilisine bir kahve ısmarlayacak paraları yok ana baba paralarıyla restaurantta yemek ısmarlar bir şehirden diğerine taksilerle seyahat ederler lakin kabahat bizimkilerde, erkek çocuklarından gelecek her şeyi hak ediyorlar, akıl veriyorum yapmayın diyorum mıy mıy mıy, çekin o zaman ne diyeyim.

Demiyor maalesef, o yüzden bizim sülale için diyeyim anne babalara da kızıyorum, çıkart evinden, altındaki arabayı da çek al maddi desteği de kes bak bakalım ağzı burnu aynı oynuyor mu yine.
Bizimkilerin de çoğunluğu erkek evlat müptelası o yüzden ne kadar yerlerse yesinler gık demiyor aileleri, Allah’tan rahmetli babam bunlar gibi değildi gerçi erkek çocuğu yok hep kızı oldu ana babamın :)))
ALLAH rahmet eğlesin 🙏Ben bu durumda en büyük suçu anne babada buluyorum Evlat ,sevgili , arkadaş fark etmez müsaade ettiğin yere kadar müdahale ederler

Bugün Ankara metrosunda bir genç kadın raylara atladı sefer durdu saatlerce o hatta. Kimbilir ne derdi vardı? 4.5 milyon Ankara halkı derman olduk mu yok. 🙁
bugün D duvarsaatii isimli üye intihar notu birakmisti siteye. olay saati son yazdigi mesajdan sonra ama kendisi kocaelideyim demisti. umarim o değildir ve bir delilik yapmaz 🙁

bugün D duvarsaatii isimli üye intihar notu birakmisti siteye. olay saati son yazdigi mesajdan sonra ama kendisi kocaelideyim demisti. umarim o değildir ve bir delilik yapmaz 🙁
Ankara koru - Kızılay hattında oldu. Olayı görenler için de travma ömür boyu🙁paramparça olmuştur. Bir erkek yüzündense değmezdi🙁

Back
X