paragözmü sanarlar?

durumları pat diye bi ev alacak kadar yok.uzun zaman alır.ben kirada oturmak istemiyorum hiç

Evet paragozluk olur. Sen ev almadan kıra oturmam dıyorsan nısanlınla bırlıkte alacaksınız evı, aıleden bırsey beklıyemezsınız durumu yoksa. Ben durumu olsada beklemezsım o ayrı

Valla kimse kimseyi kandırmasın istemenin kıstası ne ölçüyü kim belirliyor hiç bir zırnık almadan evlenen kim var.Yalanınızı yiyeyim. İnsan emek verdiğini seviyor zor ulaştığını seviyor. iyi niyet sadece kullanılıyor bunu bilir bunu söylerim.Kızlar tekrar söylüyorum fakirlik kapıdan girince aşk kapıdan çikar boşuna dememişler akıllı olun kullandırtmayın kendinizi.Sevdiğiniz adam ailesini geçindirecek duruma gelene kadar tek adım dahi atmayın.
Çok saçma konuşuyorsunuz cidden. Dünya sizin daracık dünyanızdan ibaret değil. Yalan söyleyen yok. Herkes siz değil, bu kadar basit. Bu devirde kimseden zırnık istemeden evlenen tonla insan var. Azıcık ufkunuzu genişletin. Kendi yaptığının aksine yalan diyebilecek kadar dar orta çağ kafasından çıkın.

Çok saçma konuşuyorsunuz cidden. Dünya sizin daracık dünyanızdan ibaret değil. Yalan söyleyen yok. Herkes siz değil, bu kadar basit. Bu devirde kimseden zırnık istemeden evlenen tonla insan var. Azıcık ufkunuzu genişletin. Kendi yaptığının aksine yalan diyebilecek kadar dar orta çağ kafasından çıkın.
Ya tamam canım bi sen ilerisin ben orta çağ kafasındayım.Kendinizi güvenceye alın demek orta çağ kafası hı hı.Ya var ya o değilde kendini kandırıyorsun ya en çok o komiğime gidiyor :KK51:
Yalancısınız yalancı şurda bir elin parmağını geçmez eşinin ailesinden bir iğne dahi almadan evlenen o yüzden senin yazdıkların ironik.

Ya tamam canım bi sen ilerisin ben orta çağ kafasındayım.Kendinizi güvenceye alın demek orta çağ kafası hı hı.Ya var ya o değilde kendini kandırıyorsun ya en çok o komiğime gidiyor :KK51:
Yalancısınız yalancı şurda bir elin parmağını geçmez eşinin ailesinden bir iğne dahi almadan evlenen o yüzden senin yazdıkların ironik.
Esin ailesine sırtını dayayıp somuren gelin ironisi :)

Esin ailesine sırtını dayayıp somuren gelin ironisi :)
Niye siz karşı komşuya mı dayıyorsunuz ay gece gece valla iyi güldürdün beni ya diyecek çok laf varda neyse , şu moddan çıkın ya ben ne anlatmaya çalıştım siz nereye çekiyorsunuz.Burda eşimin ailesi bize hic bir sey yapmadı diye aglaniyorlar ama laf istemeye gelince bi toklar bi toklar valla garip.

Son düzenleme:
Niye siz karşı komşuya mı dayıyorsunuz ay gece gece valla iyi güldürdün beni ya diyecek çok laf varda neyse , şu moddan çıkın ya ben ne anlatmaya çalıştım siz nereye çekiyorsunuz.Burda eşimin ailesi bize hic bir sey yapmadı diye aglaniyorlar ama laf istemeye gelince bi toklar bi toklar valla garip.
Biz genelde çalışıp kendimiz kazanıyoruz :)

Üslup çirkin.. Evlenmeden ev alabilsek iyi olur, kira zor oluyor. Zaten kira yerine kredi öderiz denebilir. Kendin hiç çalışmayacaksan, evleneceğin kişinin de durumu çok parlak değilse zorlamak olur, ayıp olur..

3 kız kardeş evlendik, damat tarafından bir şey talep etmedik.
talep edeceksek nişanlımızdan ettik elbette. O da bizden etmiştir herhalde. Ufak tefek şeylerin lafı olmaz zaten.
Ama ev talep edecek kadar gözümüzü karartmadık.

Valla kimse kimseyi kandırmasın istemenin kıstası ne ölçüyü kim belirliyor hiç bir zırnık almadan evlenen kim var.Yalanınızı yiyeyim. İnsan emek verdiğini seviyor zor ulaştığını seviyor. iyi niyet sadece kullanılıyor bunu bilir bunu söylerim.Kızlar tekrar söylüyorum fakirlik kapıdan girince aşk kapıdan çikar boşuna dememişler akıllı olun kullandırtmayın kendinizi.Sevdiğiniz adam ailesini geçindirecek duruma gelene kadar tek adım dahi atmayın.
Aaa sen benim eltisin galiba, bil ki kopardigin paralardan haberimiz var Simdiye kadar kopardigin paralardan gordugun hayrı söyle de ibret olsun hanımlara :mad::mad::mad::mad::mad:

Hanımlar insan kocasından beklemeyecekte kimden bekleyecek? Koca bu allah aşkına ötesi mi var?

Yoksa bu kadar tepki veren hanımlar evlilik arifesinde hiçbir şey istemedikleri için pişmanlar mı ? Şimdi isteyenleri görüpte içten içe hırs mı yaptılar ? :)

Hanımlar insan kocasından beklemeyecekte kimden bekleyecek? Koca bu allah aşkına ötesi mi var?

Yoksa bu kadar tepki veren hanımlar evlilik arifesinde hiçbir şey istemedikleri için pişmanlar mı ? Şimdi isteyenleri görüpte içten içe hırs mı yaptılar ? :)

Kocası değil ki, şu anda sözlüsü bile değil.

Sevgili sözlü nişanlı falan hiç fark etmez. Bence herkes kartlarini açık oynamali bu durumlarda. Bende sevgilime kirada sıkıntı çekmek istemiyorum aslında kendi evimiz olsa daha iyi olur ikimiz için demiştim. Oda haklı olduğumu söyledi ve bunun için cabalayacagini söyledi. Bizde henüz sözlü bile değiliz. Bunu sozlendikten sonra söylemem komik olurdu. Karşı tarafın ne istediğini bilmeli ki öyle bi yola çıkmalı bence insanlar. Hiçte para göz görünmezsin:KK51:

Back
X